5 απλοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει ακριβό

Και πιστέψτε μας δε χρειάζονται πολλά χρήματα Eντάξει το ξέρουμε: Τα πράγματα είναι κομματάκι δύσκολα, και μιλάμε πάντα για το γ...





Και πιστέψτε μας δε χρειάζονται πολλά χρήματα
Eντάξει το ξέρουμε: Τα πράγματα είναι κομματάκι δύσκολα, και μιλάμε πάντα για το γενικό κομμάτι της οικονομίας, οπότε και μόνο αν είστε από εκείνους τους τυχερούς, που μπορούν ακόμη να διατηρούν το μικρό τους διαμερισματάκι, χωρίς να έχουν αναγκαστεί να επιστρέψουν στο πατρικό τους, δε θα πρέπει να γκρινιάζετε καθόλου! Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι χρήματα δεν υπάρχουν, δεν θα πρέπει να μας εμποδίζει από το να αποζητούμε την καλή αισθητικήκαι το καλό γούστο, σε ένα λογικό πάντα πλαίσιο.



 Και επειδή αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία σας να μη δείχνει το διαμέρισμά σας εφηβικό, ξέρετε με όλα αυτά τα μικροπράγματα που γεμίζει ένα νεανικό σπίτι, που καθόλου δεν μας νοιάζει αν είναι καλαίσθητο ή καλόγουστο, σας έχουμε κάποια πολύ βασικά tips για κάνετε το χώροσας να δείχνει ακριβός, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα.
1. Η απλή μέθοδος των τριών: Μπορεί να μην έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας, αλλά όλα αυτά τα έργα τέχνης που βρίσκονται κρεμασμένα σε τοίχους, χωρισμένα σε 3 μέρη το ένα δίπλα από το άλλο, για κάποιο περίεργο και αλλόκοτο λόγο, δίνουν μία άλλη αίσθηση στο χώρο. Αν δεν έχετε το απαραίτητο budget για να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσω διαδικτύου πανεύκολα. Πιστέψτε μας, σημασία δεν έχει το τι θα απεικονίζεται ή το υλικό πάνω στο οποίο θα υπάρχει η αναπαράσταση, αλλά να είναι κομμένη στα τρία! Απλό και εύκολο.
2. Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο: Ναι βάλατε ράφια στο καθιστικό σας και ναι είστε περήφανοι γι'αυτό, αλλά μήπως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να τα φορτώσετε με βιβλία και κάθε λογής μικρά διακοσμητικά που το μόνο που κάνουν είναι να αποσυντονίζουν το μάτι και να δημιουργούν σύγχυση; Έχετε ακούσει για τον μινιμαλισμό; Προσπαθήστε λοιπόν να διατηρείτε ένα χώρο όσο πιο λιτό και απέριττο γίνεται και δε θα χάσετε!

3. Ή τολμήστε ή προσπεράστε: Όλα τα σπίτια και πιο συγκεκριμένα οι χώροι χρειάζονται το... επίκεντρό τους. Συγκεκριμένα, κάτι το οποίο θα κυριαρχεί και θα τραβάει την προσοχή. Αυτό μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης, μία εκκεντρική πολυθρόνα, ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι ή ένα χαλί σε έντονο χρώμα. Γενικά μπορεί να πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές και να διατηρείτε χαμηλούς τόνους, αλλά μία μόνο υπερβολή δεν έβλαψε ποτέ κανένα!


4. Όλα φυσικά: Αν είστε από τους τυχερούς που το σπίτι τους είναι ευάερο και ευήλιο, τότε καλά θα κάνετε να αφήσετε το φως να μπαίνει και να λούζει το χώρο σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το πως δείχνει ένα σπίτι όταν φωτίζεται από τον ήλιο! Βάλτε και ένα ιδιαίτερο μαξιλάρι πάνω στον καναπέ σας, με έντονο σχέδιο, κατά προτίμηση γεωμετρικό, και είστε έτοιμοι!

5. Μην ξεχνάτε τη θέα: Νομίζετε ότι δεν ήξερε ο Παπακαλιάτης που όλα του τα τηλεοπτικά διαμερίσματα είχαν τεράστια παράθυρα και θέα που έκοβε την ανάσα; Αν είστε λοιπόν από εκείνους που διαθέτουν κάτι αντίστοιχο, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βάλετε κουρτίνες σε ουδέτερο χρώμα και να αφήσετε το τοπίο να κάνει τη δουλειά του. Αν νιώθετε από την άλλη, ότι ο χώρος σας είναι πολύ άδειος, πάρτε 2 ξύλινα τραπέζια κουζίνας, κόψτε τα πόδια τους, ενώστε τα και έχετε αμέσως ένα ωραιότατο coctail τραπεζάκι, όπως λέγονται, για να απολαμβάνετε το ποτό σας και παράλληλα να ρεμβάζετε.

 πηγή:queen.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 5 απλοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει ακριβό
5 απλοί τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει ακριβό
http://2.bp.blogspot.com/-5mVhIb2phJI/VUTqXP7wFjI/AAAAAAAAXog/IUiXNy4x7EI/s1600/anixiatiki-diakosmisi-ediva.gr_.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-5mVhIb2phJI/VUTqXP7wFjI/AAAAAAAAXog/IUiXNy4x7EI/s72-c/anixiatiki-diakosmisi-ediva.gr_.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/05/5_2.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/05/5_2.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy