Φτιάξτε μόνες σας 100% φυτικές συνταγές κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που πλήττει το 80% των γυναικών υποχρεώνοντάς τις λίγο πριν το καλοκαίρι σε προσεγμένη...

κυτταρίτιδα




Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που πλήττει το 80% των γυναικών υποχρεώνοντάς τις λίγο πριν το καλοκαίρι σε προσεγμένη διατροφή και θεραπείες αντιμετώπισης. Το πρώτο όπλο για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα είναι η επιμονή. Η διατροφή, η άσκηση, το μασάζ ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία εξασφαλίζουν ποθητά αποτελέσματα μόνο με συστηματική εφαρμογή.



 Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα ή μια υγιεινή συνήθεια που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, προκειμένου να το ακολουθήσετε συστηματικά. Στην προκειμένη περίπτωση εμείς σας συστήνουμε τις παρακάτω συνταγές που θα φτιάξετε μόνες στο σπίτι σας από 100% φυσικά συστατικά.


Θεραπευτικό Μασάζ

Αναμφισβήτητα το μασάζ είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Συνιστάται το λεμφικό μασάζ όπου μέσω της λέμφου αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό. Με το λεμφικό μασάζ απεγκλωβίζονται οι συσσωρευμένες τοξίνες και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να τρέφονται και να οξυγονώνονται όλοι οι ιστοί και τα κύτταρα και το δέρμα να γίνεται πιο λείο, περισσότερο ελαστικό, και ανανεωμένο. Εξαιτίας της αντιοιδηματικής και αποσυμφορητικής δράσης του, το λεμφικό μασάζ  είναι το πιο κατάλληλο μέσο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.Προσοχή στο πολύ έντονο τρίψιμο, καθώς προκαλεί ευρυαγγείες αλλά και τραύματα στο υποδόριο λίπος, με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα που θα μείνει ή θα ξαναδημιουργηθεί να θεραπεύεται πολύ δύσκολα.  

SmartTip: Ενισχύστε το θεραπευτικό μασάζ προσθέτοντας στο μπάνιο σας θαλάσσια φύκια που θα βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα με βότανα ή κάντε μασάζ τοπικά μία ή δύο φορές την εβδομάδα, μετά το μπάνιο. Και με τους δύο τρόπους απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τονώνετε τη μικροκυκλοφορία.  Έλαιοή κρέμα αρωματοθεραπείας ενυδατική και για κυτταρίτιδα   100 ml κρέμα φυτική άοσμη ή λάδι (ηλιέλαιο ή αμυγδαλέλαιο) 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο αρκεύθου 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ. Αναμειγνύετε και αποθηκεύετε σε γυάλινο μπουκάλι και φυλάτε σε σκιερό μέρος.
Έλαιο ή κρέμα κατά του τοπικού πάχους

Υλικά

  • 100 ml λάδι αμυγδάλου ή φυτικής κρέμας
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γερανιού  
  • 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκου
  • 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αιθέρια έλαια γερανιού, πεύκου και λεβάντας προσθέτουμε το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου στο λάδι ή στην κρέμα μας Ανακατεύουμε καλά.
  2. Αφού κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, σκουπιστείτε απαλά και βάλτε ενυδατική κρέμα ή λάδι αρωματοθεραπείας για τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Απλώστε το λάδι ή την κρέμα, με ανοδικές κινήσεις (από κάτω προς τα πάνω). Αυτές οι κινήσεις βοηθούν στην αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος.
Έλαιο  ή κρέμα αρωματοθεραπείας ενυδατική και για κυτταρίτιδα
Υλικά

  • 100 ml κρέμα φυτική άοσμη ή λάδι (ηλιέλαιο ή αμυγδαλέλαιο)
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο αρκεύθου
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ
Αναμειγνύετε και αποθηκεύετε σε γυάλινο μπουκάλι και φυλάτε σε σκιερό μέρος.

της Μαρίνας Σεραφειμίδου, Ειδικός Κοσμετολόγος 
πηγή: naturanrg.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Φτιάξτε μόνες σας 100% φυτικές συνταγές κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
Φτιάξτε μόνες σας 100% φυτικές συνταγές κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
http://www.naturanrg.gr/wp-content/uploads/2014/06/kyttaritida.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/11/100.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/11/100.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy