Kid’s room-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δε θα κουραστώ ποτέ να γράφω για τα παιδικά δωμάτια. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια σχεδόν ήθελα να αφήσω τη δημοσιογραφία και να...


Δε θα κουραστώ ποτέ να γράφω για τα παιδικά δωμάτια.
Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια σχεδόν ήθελα να αφήσω τη δημοσιογραφία και να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη διακόσμηση των παιδικών δωματίων. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος χώρος με περισσότερη θετική ενέργεια από αυτόν που μεγαλώνει ένα παιδί. Ήθελα να μπορώ να προσφέρω σε κάποια παιδιά τις συνθήκες στις οποίες θα μπορούσαν να μεγαλουργήσουν, να εκτινάξουν τα όνειρα τους, να απογειώσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, να δυναμώσουν και να πετάξουν μακριά σαν χαρούμενα, ελεύθερα πνεύματα.Τελικά, συνεχίζω να γράφω αλλά επιμένω να ονειρεύομαι παιδικά δωμάτια και να συλλέγω εικόνες από αυτά.


Θέλω κάθε γονιός που φτιάχνει δωμάτιο για το βλαστάρι του να βάζει μέσα σε αυτό τη καρδιά του και όλη την αγάπη του. Να γίνεται και πάλι παιδί και να προσπαθεί να βλέπει με τα παιδικά του μάτια. Να ρίχνει χρώμα στο γκρίζο και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτυπώνει τη χαρά με σχήματα και εικόνες.
-Τα παιδικά δωμάτια οφείλουν να έχουν ουρανό και όχι ταβάνι. Τα έπιπλα τους πρέπει να είναι γεμάτα καμπύλες για να μαθαίνουν τα παιδιά πως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι ευθεία. Όλα κάνουν κύκλους. Όλα ενώνονται με ένα μαγικό τρόπο.


- Το πάτωμα πρέπει να είναι ένα κομμάτι γης. Ένα μαλακό ξύλο ή ένα χαλί που αφήνει τα μικρά ποδαράκια να βυθίζονται μέσα του. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να ξαπλώνουν στη γη, να παίρνουν τις δονήσεις της. Να γίνονται ένα μαζί της.
- Τα παιδιά πρέπει να περιβάλλονται με όλα εκείνα που τους δίνουν χαρά. Τα παιχνίδια δεν είναι παιχνίδια στα μάτια τους. Είναι ο τρόπος να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους. Να μαθαίνουν τον κόσμο. Να συνυπάρχουν με τους φίλους τους. Στον μικρό τους κόσμο τα παιχνίδια αποτελούν το βασίλειο τους γι’ αυτό και δε πρέπει ποτέ να είναι κρυμμένα. Τα παιδικά κρεβάτια πρέπει να έχουν μαλακά καλύμματα από υφάσματα που μοιάζουν με απαλές αγκαλιές. Τίποτα δε πρέπει να χαλάει τον όμορφο ύπνο τους. Τα παιδιά ονειρεύονται περισσότερο από τους μεγάλους. Τα όνειρα τους πρέπει να έχουν το ιδανικό περιβάλλον.
- Κανένα χρώμα δεν είναι βαρετό ή περιττό για τα παιδιά. Μη τσιγκουνεύεστε. Μη θεωρείτε κιτς τα πολύχρωμα παιδικά δωμάτια. Τα παιδιά αγαπούν να βουτούν τα χέρια τους στο χρώμα και να ενώνουν αποχρώσεις. Το ίδιο κάνετε και εσείς. Προσποιηθείτε ότι είστε παιδιά και δημιουργήστε με ελευθερία.
- Αφήνετε τον ήλιο να περνάει στα παιδικά δωμάτια με ανάλαφρες κουρτίνες. Τα παιδιά χρειάζονται το φυσικό φως. Τα δωμάτια τους πρέπει να λούζονται από φως. Τα πρωινά τους πρέπει να αρχίζουν με τον ήλιο να τρυπώνει από τα παράθυρα και να χαϊδεύει τα πρόσωπα τους.Πάρετε μια ιδέα από κάποια παιδικά δωμάτια που έχουν φτιαχτεί με όρεξη και αγάπη, προσθέστε το μεράκι και τη φαντασία σας και δημιουργήστε μικρά κομμάτια παράδεισου για τα μικρά σας θαύματα.
Μπορεί να μη το πιστεύετε αλλά με αυτό τον τρόπο τους δίνετε την ευκαιρία να αρχίσουν υπέροχα τη ζωή τους. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία.
 πηγή:galsnguys.gr
Pic sources:
montedesign.tumblr.com
kissesjohnlockandgrell.tumblr.com
interiorsporn.net
thedesignfiles.net
79ideas.org
husohem.se
ansonsmart.com
milkmagazine.net
skonahem.com
housetohome.co.uk
boligliv.dk

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Kid’s room-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Kid’s room-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
http://4.bp.blogspot.com/-UWbecv6V8lQ/VB6XNSUNY5I/AAAAAAAAWsg/d_nW1caYb0s/s1600/Capture%CE%B1%CE%B1%CE%B1.PNG
http://4.bp.blogspot.com/-UWbecv6V8lQ/VB6XNSUNY5I/AAAAAAAAWsg/d_nW1caYb0s/s72-c/Capture%CE%B1%CE%B1%CE%B1.PNG
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/09/kids-room.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/09/kids-room.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy