Κατάψυξη, ο καλύτερος φίλος σου! Εξοικονόμησε χρόνο, κόπο και χρήματα!

Πραγματικά δεν πάει ο νους σου τι μπορείς να καταψύξεις και το μεγάλο κέρδος σου σε κόπο, χρόνο και χρήματα! Διάβασε πώς, τι, πόσο...




Πραγματικά δεν πάει ο νους σου τι μπορείς να καταψύξεις και το μεγάλο κέρδος σου σε κόπο, χρόνο και χρήματα! Διάβασε πώς, τι, πόσο και για πόσο καιρό μπορείς να καταψύξεις τροφές και κέρδισε πολλαπλά!Κέρδισε σε υγεία.


 
Οι συνεχείς βόλτες σου στον καλό μανάβη της παραδιπλανής συνοικίας για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ή στο σουπερμάρκετ για συνεχείς ανεφοδιασμούς επειδή τα θέλεις όλα όσο πιο φρέσκα γίνεται, τώρα μπορεί να σταματήσει. Φράουλες, μπανάνες, ροδάκινα και καρπούζι ακόμη και τον χειμώνα! 

Επέλεξε τα καλύτερα και φρεσκότερα λαχανικά και φρούτα εποχής και κατέψυξέ τα σε μερίδες για να τα έχεις διαθέσιμα για κατανάλωση όλον τον χρόνο, χωρίς να στερείσαι σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά!

Κέρδισε κόπο
Μια καλή επίσκεψη στο σουπερμάρκετ και τον μανάβη σου αρκούν για να επιλέξεις τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά εποχής, ή να προετοιμάσεις τα μαγειρέματά σου για όλον τον μήνα. Κατέψυξέ τα και κέρδισε απίστευτο κόπο και περιττές διαδρομές απλά ξεπαγώνοντας τις μερίδες που θέλεις να καταναλώσεις!

Κέρδισε χρόνο
Σπιτικά κουλούρια, ζεστό ψωμάκι, κεράσια στο καταχείμωνο, πολλές διαφορετικές μερίδες φρεσκότατου σπιτικού φαγητού, όλα έτοιμα στην κατάψυξη για να στολίσουν ένα απρόσμενο τραπέζι σε φίλους, να κεράσεις ξαφνικούς επισκέπτες ή για μια δύσκολη ημέρα που δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις για τα παιδιά!

Κέρδισε χρήμα
Ροδάκινα στο καταχείμωνο με τιμές... καλοκαιριού! Φράουλες φρεσκότατες αλλά όχι πια θερμοκηπίου. Μπισκότα και πίτες σπιτικές, που ψήνεις μόνο την ποσότητα που χρειάζεσαι. Λαχανικά από παραγωγούς σε πολύ πολύ χαμηλές τιμές που καταναλώνεις όλον τον χρόνο!

Θέλεις κι άλλους λόγους για να πειστείς ότι η κατάψυξή σου είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο της κουζίνας σου για να διαφυλάξεις την δική σου υγεία αλλά και της οικογένειάς σου, να γλιτώσεις περιττά έξοδα, να αποφύγεις φρούτα και λαχανικά γεμάτα ορμόνες εκτός εποχής και με λίγες έξυπνες κινήσεις να έχεις περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου; 

πηγή:luxurious-info.blogspot.gr


Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Κατάψυξη, ο καλύτερος φίλος σου! Εξοικονόμησε χρόνο, κόπο και χρήματα!
Κατάψυξη, ο καλύτερος φίλος σου! Εξοικονόμησε χρόνο, κόπο και χρήματα!
http://1.bp.blogspot.com/-IOoXVwUPkCM/VBVxRobUyAI/AAAAAAAAWos/stblqSal_n0/s1600/tupper.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-IOoXVwUPkCM/VBVxRobUyAI/AAAAAAAAWos/stblqSal_n0/s72-c/tupper.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/09/blog-post_43.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/09/blog-post_43.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy