6 ασυνήθιστες χρήσεις της ασπιρίνης

Είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν αντιμετωπίζουμε έναν φρικτό πονοκέφαλο…Κι όμως η ασπιρίνη, αυτό το δημοφι...



Είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν αντιμετωπίζουμε έναν φρικτό πονοκέφαλο…Κι όμως η ασπιρίνη, αυτό το δημοφιλές παυσίπονο, μπορεί να αφαιρέσει επίμονους λεκέδες, να καταπολεμήσει την πιτυρίδα, να απαλύνει τη φαγούρα από το τσίμπημα εντόμου…Δε μας πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά στις πιο ασυνήθιστες χρήσεις της ασπιρίνης!

Αφαιρεί τους λεκέδες
Η ασπιρίνη μπορεί να είναι η λύση στους επίμονους λεκέδες, όπως η κιτρινίλα που αφήνει στα ρούχα μας ο ιδρώτας. Διαλύστε μια ασπιρίνη σε λίγο ζεστό νερό και αφήστε το διάλυμα πάνω στο λεκέ για περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο κανονικά.
Καταπολεμά την πυρίτιδα
Η ασπιρίνη μπορεί να καταπολεμήσει και τις ενοχλητικές λευκές νιφάδες. Το σαλικυλικό οξύ άλλωστε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των φαρμακευτικών σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Θρυμματίστε δυο ασπιρίνες, ρίξτε τη σκόνη σε μια κουταλιά της σούπας σαμπουάν, ανακατέψτε και λουστείτε.
Αντίο σπυράκια!
Ξυπνήσατε με ένα τεράστιο σπυράκι στο πρόσωπο; Δεν υπάρχει λόγος να σας χαλάσει η διάθεση! Φτιάξτε μια πάστα με νερό και ασπιρίνη, απλώστε τη πάνω στο σπυράκι, αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
Καθαρίστε το μπάνιο!
Σας τελείωσε το καθαριστικό; Κανένα πρόβλημα! Ανοίξτε το ντουλάπι με τα φάρμακα, πάρτε δύο ασπιρίνες, διαλύστε τις σε ζεστό νερό και καθαρίστε! Η ασπιρίνη μπορεί να αφαιρέσει από το μπάνιο σας τα άλατα, τα υπολείμματα σαπουνιού αλλά και να κάνει οποιαδήποτε επιφάνεια να λάμπει!
Επισκευή γυψοσανίδας
Εντοπίσατε τρύπα στη γυψοσανίδα; Η λύση για άλλη μια φορά είναι η ασπιρίνη καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως συγκολλητικό. Θρυμματίστε δυο, τρεις ασπιρίνες, ρίξτε νερό και δημιουργήστε την πάστα που θα κλείσει την τρύπα στη γυψοσανίδα σας!
Απαλύνει τη φαγούρα από το τσίμπημα εντόμων
Η φαγούρα από το τσίμπημα ενός εντόμου μπορεί να γίνει αφόρητη μέσα σε λίγα λεπτά. Για την ανακούφιση από τον ερεθισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασπιρίνη. Απλά ρίξτε λίγο νερό πάνω σε μια ασπιρίνη και τρίψτε τη πάνω στο σημείο για άμεση ανακούφιση.
πηγή: news.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 6 ασυνήθιστες χρήσεις της ασπιρίνης
6 ασυνήθιστες χρήσεις της ασπιρίνης
http://1.bp.blogspot.com/-OeS5LpmWv2Q/U_YAiHFZAqI/AAAAAAAAWII/pPU0DzDYkbw/s1600/aspirine.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-OeS5LpmWv2Q/U_YAiHFZAqI/AAAAAAAAWII/pPU0DzDYkbw/s72-c/aspirine.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/08/6_21.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/08/6_21.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy