Τι λένε οι άλλοι για το σπίτι σας;

Θα θέλατε πολύ να γνωρίζετε. Και είναι λογικό! Το σπίτι μας είμαστε εμείς και σίγουρα θέλουμε να δημιουργούμε μία αίσθηση οικειότητ...




Θα θέλατε πολύ να γνωρίζετε. Και είναι λογικό! Το σπίτι μας είμαστε εμείς και σίγουρα θέλουμε να δημιουργούμε μία αίσθηση οικειότητας, άνεσης αλλά και φρεσκάδας σε όποιον κι αν μας επισκέπτεται. Όσο όμορφο κι αν είναι το σπίτι σας, όσο άψογη κι αν είναι η διακόσμησή του, τελικά το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή κάθε επισκέπτη και αποτυπώνεται στο μυαλό του είναι η… μυρωδιά του! Είναι εξίσου σημαντική, φυσικά, και για εσάς που το ζείτε καθημερινά. Ακολουθήστε τις συμβουλές  μας για να έχετε πάντα ένα υπέροχο άρωμα στο σπίτι σας:






  1. Αερίζετε συχνά το σπίτι. Ιδανικά ανοίξτε κάθε πρωί όλες τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα για δέκα λεπτά, ώστε να ανανεωθεί ο αέρας.  
  2. Πλένετε συχνά κουρτίνες και ριχτάρια. Τα υφάσματα «τραβούν» τις μυρωδιές στις ίνες τους. Μην περιμένετε την αλλαγή της σεζόν για να κατεβάσετε τις κουρτίνες και να τις πλύνετε. Ένα φρεσκάρισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα θα έχει σαν αποτέλεσμα να αναδύουν διαρκώς υπέροχο άρωμα καθαριότητας.
  3. Απομακρύνετε λουλούδια εσωτερικού χώρου που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σαπισμένα φύλλα, υπερβολική υγρασία στο χώμα και άλλα παρόμοια συμπτώματα αφήνουν μία δυσάρεστη μυρωδιά.
  4. Μην «ξεχνάτε» λουλούδια σε βάζα. Μπορεί να βλέπετε μόνο το υπέροχο άνθος τους, αλλά μέσα στο νερό τα κοτσάνια τους –όταν δεν είναι καλοδιατηρημένα- σαπίζουν! Οπότε, μην παρασύρεστε. Αλλάξτε καθημερινά νερό και μόλις δείτε τις πρώτες αλλοιώσεις, έχει έρθει η ώρα να τα πετάξετε.
  5. Μην διατηρείτε τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι, αλλά έξω σε καλά κλεισμένους κάδους. Βγάζετε καθημερινά τις μικρές σακούλες από τα καλάθια απορριμμάτων σε κουζίνα και μπάνιο και κατεβάστε τις μεγάλες σακούλες σκουπιδιών στους κάδους μέσα σε διάστημα τριών το πολύ ημερών, ακόμη κι αν δεν έχουν γεμίσει.  
  6. Καθαρίζετε συχνά το ψυγείο. Ένα χαλασμένο τυρί, ένα ξινισμένο γάλα ή ένα τάπερ με κάποιο φαγητό που «θα φάτε σε λίγες ημέρες» μπορούν να μετατρέψουν το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου σε πηγή δυσάρεστων σσμών που μεταφέρεται σε όλους τους χώρους.
  7. Ανανεώνετε συχνά τις πετσέτες κουζίνας. Καλύτερα να έχετε καθαρές πετσέτες και ποτηρόπανα καθημερινά. Όσο κι αν προσέχετε, έρχονται πάντα σε επαφή με τα διάφορα φαγητά και τα ξεραμένα υπολείμματα πάνω τους είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.
  8. Φροντίστε να στεγνώνουν πάντα οι πετσέτες του μπάνιου, τοποθετώντας τις κοντά σε καλοριφέρ. Η υγρασία αν μείνει πάνω τους, θα δημιουργήσει μία δυσάρεστη μυρωδιά πριν καν το καταλάβετε.
  9. Αερίζετε τα παπούτσια σας πριν τα τακτοποιήσετε στις παπουτσοθήκες και μην τα εναποθέτετε απλά σε ένα κλειστό και τυφλό σημείο, όπως ένας διάδρομος γιατί απλά εγκλωβίζετε τις οσμές τους εκεί. 
  10. Χρησιμοποιήστε ένα αποσμητικό χώρου που δεν καλύπτει απλώς, αλλά εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, όπως το Ambi Pur Air Effects που χάρη στην ειδική τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, δίνει την θέση τους σε ένα ελαφρύ, λεπτό άρωμα που γεμίζει το σπίτι σας με μια αίσθηση φρεσκάδας.
πηγή:epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Τι λένε οι άλλοι για το σπίτι σας;
Τι λένε οι άλλοι για το σπίτι σας;
http://2.bp.blogspot.com/-1GggyJOvCLc/U7ip5gDGJdI/AAAAAAAAVuQ/uY9pmgSPV_A/s1600/Capture.PNG
http://2.bp.blogspot.com/-1GggyJOvCLc/U7ip5gDGJdI/AAAAAAAAVuQ/uY9pmgSPV_A/s72-c/Capture.PNG
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_6783.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_6783.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy