Εναλλακτικά καθαριστικά από τα χεράκια σου

  Φτιάξε μόνη τα καθαριστικά σου με τις εύκολες "συνταγές" που προτείνουμε από υλικά που έχεις πάντα στο σπίτι, γλίτωσ...


 

Φτιάξε μόνη τα καθαριστικά σου με τις εύκολες "συνταγές" που προτείνουμε από υλικά που έχεις πάντα στο σπίτι, γλίτωσε χρήματα και βοήθησε το περιβάλλον. Καλή επιτυχία!




Εναλλακτικό καθαριστικό για πατώματα
Χρησιμοποίησε υγρό για τα πιάτα για να σφουγγαρίσεις τα πατώματα. Ξεκίνα διαλύοντας 2 κουταλιές σούπας υγρού σε 4 λίτρα νερού. Το μείγμα θα γυαλίσει τα πατώματά σου, αλλά δεν θα σε δυσκολέψει και στο ξέβγαλμα, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τα τζάμια, όπου μπορείς να το στεγνώσεις περνώντας τα με στεγνό χαρτί κουζίνας μετά.

Η λύση για τη μούχλα
Μούλιασε 4 κούπες θυμάρι σε 4 λίτρα νερό για αρκετές μέρες και χρησιμοποίησε το μείγμα για να εξαφανίσεις την αηδιαστική μούχλα που δεν λέει να φύγει από την μπανιέρα και τον νιπτήρα σου. Τρίξε καλά τη περιοχή και θα ξαφνιαστείς με το αποτέλεσμα. Επίσης, θυμήσου ότι η οδοντόκρεμα αποτελεί το τέλειο καθαριστικό για τις ενώσεις ανάμεσα στα πλακάκια του μπάνιου και του νιπτήρα όπου συγκεντρώνεται του κόσμου η βρώμα.

Επιφάνειες χρωμίου που γυαλίζουν
Βρέξε ένα κομμάτι πανί σε λευκό ξίδι και καθάρισε όλες τις επιφάνειες χρωμίου που έχεις στο σπίτι σου. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις αν ανακατέψεις λίγη σόδα μαγειρικής και νερό. Το μείγμα κάνει... θαύματα και στους βρώμικους φούρνους. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι, αφού τρίψεις καλά το εσωτερικό του φούρνου, να αφήσεις το διάλυμα να ενεργήσει όλο το βράδυ, και να το καθαρίσεις το επόμενο πρωί.

Καθαρή λεκάνη τουαλέτας... αλλιώς
Ψέκασε με οδοντικό διάλυμα τη λεκάνη της τουαλέτας και άφησέ το να δράσει όλο το βράδυ. Έτσι, θα εξοντώσεις όλα τα μικρόβια. Το επόμενο πρωί, τρίψε καλά τη λεκάνη με μια βούρτσα και είσαι έτοιμη. Επίσης, δοκίμασε να ρίξεις τρία αναβράζοντα δισκία βιταμίνης C μέσα στη λεκάνη. Η καθαριότητα γίνεται πιο βαθιά.

Άλλαξε τον αέρα σου εύκολα και γρήγορα
Για να φρεσκάρεις τον αέρα του σπιτιού σου υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Μπορείς, για παράδειγμα να βουτήξεις λίγο βαμβάκι μέσα στο αγαπημένο σου άρωμα και να το τοποθετήσεις σε ένα μπολάκι στον χώρο που θέλεις να αρωματίσεις. Επίσης, μπορείς να ρίξεις δύο σταγονίτσες από το άρωμά σου στους γλόμπους του δωματίου που θέλεις να φρεσκάρεις. Με τη θερμότητα, το άρωμα θα τυλίξει όμορφα όλο τον χώρο. Τέλος, αν θέλεις να μοσχομυρίσει η κουζίνα σου, βάλε σε ένα κατσαρολάκι λίγο γκρέιπφρουτ, λεμόνι και πορτοκάλι και άφησέ τα να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά.

Λύσεις και για τα έπιπλα
Όσο για τα έπιπλα, μπορείς να τα προστατέψεις δημιουργώντας το δικό σου γυαλιστικό. Ανακάτεψε 1 κουταλάκι γλυκού ελαιόλαδο και ½ κούπα χυμό λεμονιού. Βάλε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψέκασε τα έπιπλα. Μετά πέρασέ τα με ένα στεγνό κομμάτι ύφασμα και είσαι έτοιμη.
πηγή:womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Εναλλακτικά καθαριστικά από τα χεράκια σου
Εναλλακτικά καθαριστικά από τα χεράκια σου
http://1.bp.blogspot.com/-yrIWL3RgYZM/U7ilSnSFxBI/AAAAAAAAVuE/if0zLNR5E-g/s1600/newego_LARGE_t_821_106307346_type12550.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-yrIWL3RgYZM/U7ilSnSFxBI/AAAAAAAAVuE/if0zLNR5E-g/s72-c/newego_LARGE_t_821_106307346_type12550.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_294.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_294.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy