Το καρπούζι είναι το πιο απολαυστικό φρούτο του καλοκαιριού. Εκτός από γευστικές, μας προσφέρει και αισθητικές απολαύσεις, αφού...
Το καρπούζι είναι το πιο απολαυστικό
φρούτο του καλοκαιριού. Εκτός από γευστικές, μας προσφέρει και
αισθητικές απολαύσεις, αφού μπορούμε εύκολα να δημουργήσουμε διάφορες
διακοσμητικές προτάσεις για το στολισμό του τραπεζιού.Αντικαταστήστε τη μπωλιέρα του
φρουτ-παντς με ένα καρπούζι. Κόβουμε το καρπούζι στη μέση, αδειάζουμε το
περιεχόμενο του και το γεμίζουμε με ποτό και παγάκια. Το αποτέλεσμα
είναι εντυπωσιακό.
Κόψτε τριγωνικές φέτες και περάστε ξυλάκια παγωτού στο φλοιό του καρπουζιού. Η ιδέα του καρπουζοπαγωτού σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Στο watermelon βρήκα διάφορα σχέδια που μπορούμε να κάνουμε στο καρπούζι. Εγώ διάλεξα το ”γουρουνάκι”, εσείς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια, αλλά και να δείτε τις οδηγίες κατασκευής τους.
Μια γλάστρα καρπούζι σίγουρα δεν τη συναντάμε συχνά, είναι όμως μια πρωτότυπη ιδέα για να στολίσουμε το τραπέζι μας. Με τον ίδιο τρόπο που κόψαμε το καρπούζι για να το γεμίσουμε φρουτ-παντς, με τον ίδιο τρόπο θα φτιάξουμε τη γλάστρα, μόνο που αντί για ποτό θα τη γεμίσουμε λουλούδια.
Images sources: martha stewart, watermelon, hwtm.
Επιμέλεια κειμένου: tableart.gr