Παιδικό δωμάτιο: 7 προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους

    Έχεις έναν ενιαίο χώρο αλλά τα παιδιά είναι δύο και είναι, μάλιστα, από εκείνα που χρειάζονται την αυτονομία τους κάπ...



 
 

Έχεις έναν ενιαίο χώρο αλλά τα παιδιά είναι δύο και είναι, μάλιστα, από εκείνα που χρειάζονται την αυτονομία τους κάποιες στιγμές. Δε θέλεις να σηκώσεις τοίχο γιατί είναι κάτι που θα κλείσει πολύ το χώρο και ούτε που σκέφτεσαι να βάλεις στη μέση μια βιβλιοθήκη δύο όψεων γιατί φοβάσαι μήπως κατά τη διάρκεια κάποιου παιχνιδιού την δεις να έρχεται κάτω.


Τι μπορείς να κάνεις;
Η λύση είναι μια μεγάλη κουρτίνα που θα κρεμάσεις από το ταβάνι στη μέση του δωματίου. Θα χρειαστείς ένα σιδηρόδρομο που θα στερεώσεις καλά με ούπα και μια μοδίστρα που θα σου ράψει τη κουρτίνα στις σωστές διαστάσεις. Το ύφασμα μπορεί να είναι κάποιο καλό βαμβακερό με ωραίο ντεσέν σε απόχρωση που δένει με τα υπόλοιπα υφάσματα για να είναι το αποτέλεσμα αρμονικό. Η κουρτίνα θα μπορεί να είναι κλειστεί όταν τα παιδιά θέλουν να μένουν μόνα τους και ανοιχτή όταν δε χρειάζεται.


Δε θέλει κρεβάτι
Είναι κάποια παιδιά που όταν τους λες ότι πρέπει να πέσουν στο κρεβάτι να κοιμηθούν, παθαίνουν υστερία! Είναι εκείνα που δε θέλουν να αφήσουν το παιχνίδι τους με τίποτα και θεωρούν το κρεβάτι εχθρικό τόπο. Σε αυτή τη περίπτωση το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις την εντύπωση που δίνει το κρεβάτι του και να δημιουργήσεις ένα σκηνικό που θα εμπνέει το παιδί και θα το κάνει να πιστεύει πως μπορεί και ο ύπνος να είναι μέρος του παιχνιδιού του. Μπορείς, λοιπόν, να ρίξεις το στρώμα πάνω σε τάβλες, να φτιάξεις από πάνω μια εικονική σκηνή και να του δημιουργήσεις ένα τέλειο κρησφύγετο που θα θέλει σα τρελό να το επισκέπτεται!



Θέλει να έχει γύρω όλα τα βιβλία του
Υπάρχουν παιδιά που περνάνε ώρες με τα παιχνίδια τους και άλλα που διασκεδάζουν περισσότερο ξεφυλλίζοντας βιβλία και βλέποντας εικόνες. Επειδή, όμως, μια βιβλιοθήκη σε ένα παιδικό δωμάτιο δε συνηθίζεται γιατί εγκυμονεί κινδύνους, πρέπει να σκεφτείς άλλους τρόπους για να έχεις τα παραμύθια ολόγυρα και να είναι ταυτόχρονα τακτοποιημένα. Μια τέλεια λύση είναι τα ρηχά ράφια του Ikea στα οποία μπορείς να στεριώσεις πολλά βιβλία. Στα ίδια ράφια θα βάλεις τις ζωγραφιές του παιδιού καθώς και φωτογραφίες του. Έτσι, όλα θα είναι πάντα σε τάξη.

Παιδικό δωμάτιο,διακόσμηση παιδικού δωματίου,deco,galsnguys,gals and guys
Θέλει πάντα φως
Το σκοτάδι προκαλεί φόβο σε πολλά παιδιά. Πολλές φορές οι γονείς αναγκάζονται να αφήνουν ένα πορτατίφ ανοικτό ή το φως στο διάδρομο για να μπορεί το παιδί να κοιμηθεί ήρεμο. Το καλύτερο, φυσικά, θα ήταν να βρεις μια όμορφη γιρλάντα με φωτάκια και να τη στερεώσεις γύρω από το κρεβάτι του. Οι γιρλάντες έχουν πολύ γλυκό φως και αποτελούν ένα τέλειο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο. Έτσι, με ένα σμπάρο θα έχεις δυο τρυγόνια.

Παιδικό δωμάτιο,διακόσμηση παιδικού δωματίου,deco,galsnguys,gals and guys
Δε θέλει να ντύνεται
Το ντύσιμο φέρνει πολλές φορές μεγάλη γκρίνια. Τα παιδιά θέλουν να νιώθουν ελεύθερα και πολλές φορές τα ρούχα τα καταπιέζουν. Εσύ, όμως, θέλεις το μικρό σου να φοράει σε κάθε περίσταση το κατάλληλο ρούχο. Πως θα το καταφέρεις αυτό χωρίς να το στρεσάρεις; Πιάσε δουλειά και μεταμόρφωσε το δωμάτιο του σε ένα μικρό dressroom. Κάτι σαν καμαρίνι όπου ο πρωταγωνιστής της ζωής σου θα μπορεί να βάζει και να βγάζει τις αλλαξιές του σαν πραγματικός σταρ. Είπαμε, όλα είναι ζήτημα φαντασίας.

Παιδικό δωμάτιο,διακόσμηση παιδικού δωματίου,deco,galsnguys,gals and guys
Δε του φτάνει ο χώρος για παιχνίδι
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός. Ειδικά για τα παιδιά που προτιμούν να βρίσκονται σε πάρκα παρά σε δωμάτια. Για να μεγαλώσεις το προσωπικό του χώρο εικονικά και να το αφήσεις περισσότερα περιθώρια για παιχνίδι, μπορείς να ανεβάσεις το κρεβάτι ψηλά και το δάπεδο να μείνει κενό. Το κρεβάτι μπορεί να στερεωθεί σε δοκούς ή να κρεμαστεί με συρματόσχοινα από το ταβάνι.


Δεν υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για τα παιχνίδια
Παιδικό δωμάτιο,διακόσμηση παιδικού δωματίου,deco,galsnguys,gals and guys
Το ξέρουμε όλοι ότι ποτέ ένα δωμάτιο δεν είναι αρκετό για τα παιχνίδια ενός παιδιού. Στην εποχή μας, φυσικά. Είναι κάτι σα τη μια ντουλάπα για μια γυναίκα που ποτέ δε χωράει όλα τα ρούχα της. Μια λύση είναι το κρεβάτι με τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα. Δε μπορείς να φανταστείς πόσα πολλά παιχνίδια χωράνε μέσα σε αυτά τα βαθιά συρτάρια!
πηγή:galsnguys.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Παιδικό δωμάτιο: 7 προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους
Παιδικό δωμάτιο: 7 προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους
http://3.bp.blogspot.com/-8UeLb3QgqxU/U8FVXVClz2I/AAAAAAAAVyA/fT7r4JkuoJA/s1600/Capturerr.PNG
http://3.bp.blogspot.com/-8UeLb3QgqxU/U8FVXVClz2I/AAAAAAAAVyA/fT7r4JkuoJA/s72-c/Capturerr.PNG
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy