Kαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Mε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα 200 περίπου δράσεων θα εμπλουτίσει η Διεύθυνση Βιβλιοθηκών του δήμου Θεσσαλονίκης τις ...




Mε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα 200 περίπου δράσεων θα εμπλουτίσει η Διεύθυνση Βιβλιοθηκών του δήμου Θεσσαλονίκης τις καλοκαιρινές διακοπές των μικρών της φίλων. Πρόκειται για την τρίτη εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας που φέτος θα διεξαχθεί μεταξύ 15 Ιουνίου και 15 Σεπτεμβρίου 2014 στις βιβλιοθήκες του δήμου Θεσσαλονίκης.



Το φετινό θέμα της καλοκαιρινής εκστρατείας είναι οι αντιθέσεις και το σύνθημα της καλοκαιρινής εκστρατείας είναι "ότι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο". Όλες οι αντιθέσεις συγκλίνουν στη βιβλιοθήκη. 

Θα συναντήσουμε "το πάνω" και "το κάτω", "το ορατό" και "το αόρατο", "το παλιό" και "το καινούργιο" και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πως τα αντίθετα συνθέτουν τον κόσμο και ισορροπούν μεταξύ τους. "Μια μέρα με φως και σκοτάδι", "Η μέρα του άγριου και του ήμερου", "Η μέρα της γνώσης και όχι της αμάθειας", "Η μέρα του ατομικού και του ομαδικού", και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και θα δώσουν αφορμές για ανάγνωση. 


Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου είναι απαραίτητη η προεγγραφή - δήλωση συμμετοχής.

Η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας διεξάγεται πανελλαδικά, σε περισσότερες από 100 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες με το συντονισμό και υποστήριξη του Future Library (που έχει σαν αποκλειστικό χρηματοδότη το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).

Παρακάτω θα δείτε το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας και το πρόγραμμα ανά βιβλιοθήκη.

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκστρατείας

Κεντρική Βιβλιοθήκη

Παιδική Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης

Παιδική Βιβλιοθήκη Δελφών

Παιδική Βιβλιοθήκη Ξηροκρήνης

Παιδική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου

Παιδική Βιβλιοθήκη Σιδηροδρομικού Σταθμού

Παιδική Βιβλιοθήκη Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κάτω Τούμπας

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Πρότυπη Σχολική Βιβλιοθήκη

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Kαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας
Kαλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας
http://2.bp.blogspot.com/-Z2GL3IbsUi8/U6kshv4AJHI/AAAAAAAAVoI/XDgrCfzJsx8/s1600/anagnosi.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-Z2GL3IbsUi8/U6kshv4AJHI/AAAAAAAAVoI/XDgrCfzJsx8/s72-c/anagnosi.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/k_24.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/k_24.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy