7η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία 2014

7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Μια γιορτή για το ΠΟΔΗΛΑΤΟ | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 19.00 ...






7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ
Μια γιορτή για το ΠΟΔΗΛΑΤΟ | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ
Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 19.00
Πάρκο ΧΑΝΘ Skate (Ξαρχάκος) - Θεσσαλονίκη

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία. Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για  έβδομη συνεχόμενη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014. 





Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση, του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης,  και της βιώσιμης κινητικότητας, ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και της ρύπανσης που δημιουργεί. Για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο, τον λιγνίτη και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Για την οικολογία, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα και μη ανθρώπινα ζώα. Για την ειρήνη & την μη-βία, την ελευθερία έκφρασης και την απo-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.
Γιατί ΓΥΜΝΟΙ; Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας και να δείξουμε συμβολικά πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στη ρύπανση και στη βία. Για να απελευθερωθούμε από τα πρότυπα του σώματος που προτάσσει η βιομηχανία των ΜΜΕ, της μόδας και του σεξ. Είμαστε όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι! Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης. Γιατί είναι μια δυναμική δράση που κερδίζει την προσοχή όλων με απόλυτα ειρηνικό μη βίαιο τρόπο. Απελευθερώστε το!
Μόνο ΓΥΜΝΟΙ;, Ελάτε όσο γυμνοί τολμάτε,  όπως σας γέννησε η μητέρα φύση ΓΥΜΝΟΙ, ή με ΜΑΓΙΟ. Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα και στολισμένα σώματα & ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα, μουσική, θετική ενέργεια και φαντασία θα είναι τα όπλα μας για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο πόλεις.
Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί ξέφρενο πάρτι με ζωντανή μουσική, dj sets, δρώμενα, προβολές και πολλές εκπλήξεις!!! Μπορείτε να συμμετέχετε και με άλλα εναλλακτικά ΜΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers, πατίνια κ.α.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
15.00 BODYPAINTING
17.00 ΔΡΩΜΕΝΑ με μουσικό σετ Holly Rabit, Danny A.K, Lucie Brova.
19.00 ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ
22.00 ΠΑΡΤΙ με: Ζωντανά ομάδα κρουστών ΚΡΟΥΣΗ
Moυσικά σετ: GG, YuGi, Γυμνός Ποδηλάτης
+ ξυλοπόδαροι, προβολές, πυροτεχνήματα και άλλες εκπλήξεις.

Μπείτε στο www.worldnakedbikeride.gr  και ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα, τα νέα μας, προβολές ντοκιμαντέρ και παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις που συμμετέχουμε όλο το χρόνο. Ελάτε μαζί μας και απελευθερωθείτε!
Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτο-oργανωμένη δράση από ενεργούς πολίτες και υποστηρίζεται από τις συλλογικότητες Παιδιά Εν Δράσει καιι Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης. Φέτος διοργανώνεται με την υποστήριξη και συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.
Για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω ίντερνετ από το www.livemedia.gr





Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 7η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία 2014
7η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία 2014
http://1.bp.blogspot.com/-fL_P6J-1b2I/U5Be8uu0DFI/AAAAAAAAVcA/vjIovgPrkjM/s1600/WNBR2014_Poster_2048.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-fL_P6J-1b2I/U5Be8uu0DFI/AAAAAAAAVcA/vjIovgPrkjM/s72-c/WNBR2014_Poster_2048.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/7-2014.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/7-2014.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy