10 δύσκολες καταστάσεις για τους γονείς, που δεν γράφονται στα βιβλία!

Κατάσταση 1 Κοιτάξτε γύρω σας. Βλέπετε τους τοίχους του σπιτιού σας; Mόνο για σας έχουν πολύ ωραία ταπετσαρία ή πολύ όμορφα χρώματα...



Κατάσταση 1
Κοιτάξτε γύρω σας. Βλέπετε τους τοίχους του σπιτιού σας; Mόνο για σας έχουν πολύ ωραία ταπετσαρία ή πολύ όμορφα χρώματα. Για τα παιδιά σας είναι πολύ μεγάλο καβαλέτο, στο οποίο θα σας δείχνουν το ταλέντο τους πολύ σύντομα. Τι να κάνετε; Μια έρευνα ποιο καθαριστικό δουλεύει καλύτερα.


 
Κατάσταση 2
Μην βρίζετε ποτέ όταν τα παιδία είναι δίπλα σας! Ποτέ! Μπορεί να κάνουν λάθος στις απλές λέξεις, αλλά θα φωνάξουν πολύ σωστά αυτά που έμαθαν στο γιατρό ή στο σπίτι της πεθεράς.

Κατάσταση 3
Μην σκεφτείτε ότι «το παιδί μου δεν είναι έτσι, δεν θα το κάνει ποτέ». Θα το κάνει! Θα τα βρει όλα – και υπολογιστή και φωτογραφική μηχανή και ρολόι… Στο σπίτι δεν υπάρχει μυστικό μέρος για τα μωρά.

Κατάσταση 4
Κάθε έμπειρη μητέρα ξέρει: ηρεμία στο σπίτι σημαίνει κακό! Ησυχία με τα παιδιά σημαίνει ότι αυτά νιώθουν χάλια κάπου ή φύγανε χωρίς άδεια, ή έχουν σκοτώσει το ένα το άλλο. Ή όλα μαζί.

Κατάσταση 5
Μην πάρετε τίποτα από το μωρό, χωρίς να δείτε πρώτα. Αρκετές φορές έδωσα απλωμένη παλάμη για να πάρω εντυπωσιακά άθλια μύξα! Μετά απ´ αυτό έχω μάθει να ελέγχω πρώτα, να δω τι πρόκειται να μου δώσει!

Κατάσταση 6
Μην ελέγχετε με το δάχτυλο αν η πάνα του μωρού είναι στεγνή η όχι. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ έξυπνος για να αποφύγει εκπλήξεις… Αλλά αν δεν είναι, μπορεί να πάει κατ’ ευθείαν στο επίκεντρο της έκρηξης.

Κατάσταση 7
Τα μπισκότα σοκολάτας θα πρέπει να απαγορεύονται από το νόμο για όλα τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Έτσι!

Κατάσταση 8
Μη σκύβετε ποτέ πάνω από το κεφάλι του μωρού. Το κεφάλι των παιδιών είναι μια πέτρινη μπάλα με στόχο τη μύτη ή τα δόντια σας. Είναι μεγάλη έκπληξη ότι οι γονείς εξακολουθούν και καταφέρνουν να επιβιώνουν μετά το εύστοχο χτύπημα στο κέντρο του προσώπου, κατά το οποίο αποτυπώνεται η μύτη στον εγκέφαλο τους!

Κατάσταση 9
Ποτέ μην λέτε στα παιδιά ότι δεν πρέπει να παίζουν με το καζανάκι ή την τουαλέτα, γιατί μπορεί να φράξουν και το νερό να βγει στο πάτωμα. Απλά τους δίνετε το πιο διασκεδαστικό σενάριο.

Κατάσταση 10
Μην κλείνετε τα μάτια. Μόλις τα κλείσετε θα χάσετε κάτι απίστευτα ενδιαφέρον ή φανταστικά τρομερό. Έτσι, προσπαθήστε να τα κλείνετε όσο το δυνατόν λιγότερο, παρηγορώντας τον εαυτό σας ότι η παιδική ηλικία είναι υπέροχη και περνάει γρήγορα – ίσως τότε να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

Πηγή: ediva

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 10 δύσκολες καταστάσεις για τους γονείς, που δεν γράφονται στα βιβλία!
10 δύσκολες καταστάσεις για τους γονείς, που δεν γράφονται στα βιβλία!
http://1.bp.blogspot.com/-anlYFFgkAlk/U5_NipWFzYI/AAAAAAAAVi8/qObBroLNw7Q/s1600/shutterstock_55553434.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-anlYFFgkAlk/U5_NipWFzYI/AAAAAAAAVi8/qObBroLNw7Q/s72-c/shutterstock_55553434.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/10.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/10.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy