Σκέψου καλά πριν αρχίσεις να πετάς

Βασικός κανόνας παντός καιρού, που όμως στη μέση της κρίσης βρίσκει μεγαλύτερη εφαρμογή, είναι το γενικό "Τίποτα δεν πάει χ...






Βασικός κανόνας παντός καιρού, που όμως στη μέση της κρίσης βρίσκει μεγαλύτερη εφαρμογή, είναι το γενικό "Τίποτα δεν πάει χαμένο".
Στο σπίτι σου, όλο και θα βρίσκεις κάτι που δεν χρειάζεσαι και θέλεις να πετάξεις. Μην το κάνεις. Τουλάχιστον όχι προτού σιγουρευτείς ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού. Εμείς σου δείχνουμε τον δρόμο με μερικές πρωτότυπες ιδέες που ταυτόχρονα με την οικονομία, θα σε ανανεώσουν κιόλας.




Πολύτιμες σταγόνες
Έμεινε λίγο λάδι στον πάτο του μπουκαλιού; Μην το πετάξεις ακόμη! Χρησιμοποίησέ το για να περιποιηθείς τα χέρια σου. Αρκεί μια μικρή ποσότητα για να προσφέρεις τροφή και υγρασία στην επιδερμίδα των χεριών που χωρίς αμφιβολία την έχει τόσο πολύ ανάγκη.
Χιόνισε στα κουκουνάρια
Έμεινε αλάτι στον πάτο του κουτιού; Χρησιμοποίησέ το για να διακοσμήσεις με «χιόνι» μια ωραία σύνθεση με κουκουνάρια, για παράδειγμα. Βάλε σε μια σακούλα τα κουκουνάρια μαζί με το αλάτι, ανακίνησε καλά για να σκορπιστεί παντού και τοποθέτησε τη σύνθεση στο τραπέζι σας.
Έλιωσε το μαξιλάρι; Η φθαρμένη μαξιλαροθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά για να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα οροφής χωρίς να σκορπιστεί παντού η σκόνη. Απλώς πέρασέ την προσεκτικά σε κάθε μπράτσο σαν σακούλα και τράβηξέ την αργά. Εκτός όμως από αυτή την πολύ συγκεκριμένη χρήση και με δεδομένης της συνήθως καλής ποιότητας της μαξιλαροθήκης, μπορείς να κάνεις με αυτή ένα υπέροχο ξεσκονόπανο για όλες τις επιφάνειες. Ακόμη και τα τζάμια.
Κολλημένη με τα κεριά
Μήπως έχει περισσέψει λίγη κόλλα στο σωληνάριο; Χρησιμοποίησέ τη για να κολλήσεις μικρά κεριά μέσα σε πολύχρωμα ποτηράκια. Σε δεύτερο χρόνο, μπορείς να στολίσεις με αυτά το σπίτι, ή να διακοσμήσεις ένα εορταστικό τραπέζι.
Τα κουτιά δεν είναι ποτέ αρκετά
Επειδή αυτό ισχύει, χωρίς καμία εξαίρεση σε όλα τα νοικοκυριά, φρόντισε να μην πετάς ό,τι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά. Αν δεν τα χρειάζεσαι τώρα, θα τα θελήσεις σίγουρα πολύ σύντομα. Το κουτί από τα καινούργια παπούτσια σου, για παράδειγμα, γίνεται ένας πρακτικός αποθηκευτικός χώρος για να φυλάξεις οτιδήποτε. Αν μάλιστα βάλεις έξω από το καθένα και μια ετικέτα με το τι έχεις μέσα, θα κάνεις την αποθήκευση ακόμη πιο οργανωμένη και αποτελεσματική, άρα και τη ζωή σου πιο εύκολη.
Πατάκια παντού...
Πήρες καινούργιο αντιολισθητικό πατάκι για το μπάνιο; Μην πετάξεις το παλιό! Βάλ' το στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, για να μη γλιστράνε τα αντικείμενα που βάζεις εκεί, όπως η μπάλα των παιδιών, ή οι σακούλες με τα ψώνια.
Βάση για φωτογραφίες
Ξεράθηκε η σύνθεση με τα λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου; (Λέμε τώρα!) Μην πετάξεις τη βάση της. Μπορείς να στερεώσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες ανάμεσα στα δοντάκια, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο διακοσμητικό για το γραφείο σου.
Τρικ για τη βούρτσα
Πριν πετάξεις το παλιό σου καλσόν κόψε ένα μικρό κομμάτι και πέρασέ το στη βούρτσα των μαλλιών, έτσι που να καλύπτει τη βάση. Με αυτόν τον τρόπο οι τρίχες θα μαζεύονται σε αυτό το σημείο και θα είναι πιο εύκολο να καθαριστούν.
πηγή: womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Σκέψου καλά πριν αρχίσεις να πετάς
Σκέψου καλά πριν αρχίσεις να πετάς
http://4.bp.blogspot.com/-cgiGo9qOxHA/U2zIP3zDr_I/AAAAAAAAVJU/s_m0z0971No/s1600/cf9f0926690019d7634d4a7087703b8f.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-cgiGo9qOxHA/U2zIP3zDr_I/AAAAAAAAVJU/s_m0z0971No/s72-c/cf9f0926690019d7634d4a7087703b8f.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/05/blog-post_9631.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/05/blog-post_9631.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy