Κάνε τα παλιά σου πράγματα καινούρια χωρίς έξοδα

Στο πλαίσιο της λογικής " δεν πετάμε εύκολα πράγματα, αλλά φροντίζουμε να τα έχουμε σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό&qu...




Στο πλαίσιο της λογικής "δεν πετάμε εύκολα πράγματα, αλλά φροντίζουμε να τα έχουμε σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό", σημείωσε έξυπνα κόλπα που θα σε βοηθήσουν να φρεσκάρεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και αντικείμενα που μπορεί να μην έχεις και σε μεγάλη υπόληψη. Και τα πιο σημαντικό χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!
 


Φθαρμένα σουέτ παπούτσια: Πριν πετάξεις τη χρησιμοποιημένη λίμα σου, σκέψου ξανά. Χρησιμοποίησέ τη για να φρεσκάρεις τα φθαρμένα σουέτ παπούτσια σου. Τρίψε απαλά μερικές φορές πάνω στο "πρόβλημα" και θα δεις το δέρμα αμέσως να ξαναγεννιέται.
Λεκέδες στις μασχάλες: Η πούδρα εμποδίζει τη δημιουργία λεκέδων ιδρώτα σε λευκά πουκάμισα. Πασπάλισε λίγη στις μασχάλες και στο κολάρο και μετά σιδέρωσε. Η πούδρα θα δημιουργήσει ένα φράγμα που θα κρατήσει τη βρώμα μακριά από τις ίνες του υφάσματος.
Πηγαίνεις για ταξίδι και πακετάρεις τα πράγματά σου; Προστάτευσε τα αγαπημένα σου παπούτσια βάζοντας τα μέσα σε ένα ζευγάρι καθαρές αντρικές κάλτσες. Θα λειτουργήσουν ωραιότατα ως θήκες.
Μυρωδάτα συρτάρια: Σίγουρα θα έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας μερικά φακελάκια τσάι, χαμομήλι ή άλλα αρωματικά αφεψήματα. Βάλε μερικά στα συρτάρια της τουαλέτας ή στα ντουλάπια σου και εξασφάλισε φρεσκάδα στα ρούχα και τα εσώρουχά σου.
Παπούτσια με ζάρες; Αν κάποια παπούτσια σου έχουν τσαλακώσει επικίνδυνα μη στεναχωριέσαι. Πάρε μερικά κομμάτια εφημερίδα, μούσκεψέ τα και βάλ' τα μέσα σε αυτά πιέζοντας προς τη μύτη ώστε να τεντώσει το δέρμα. Άφησέ τα έτσι όλο το βράδυ και το πρωί θα δεις μεγάλη διαφορά.
Πούντο πούντο το το δαχτυλίδι; Αν είσαι από εκείνες που χάνουν χρόνο ψάχνοντας τα μικρά σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια κάθε πρωί, ρίξε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας (!). Όλο και κάποια παλιά παγοθήκη θα βρεις. Χρησιμοποίησέ τη για να τακτοποιήσεις εκεί τα μικροκοσμηματάκια σου ως εναλλακτική μπιζουτιέρα. ΄
Βρωμερά παπούτσια: Εάν μυρίζουν τα παπούτσια ή οι παντόφλες σου, δοκίμασε να βάλεις στο καθένα από μισό κομμάτι του ειδικού αντιστατικού πανιού που καθαρίζει τη σκόνη και κυκλοφορεί στο εμπόριο σε διάφορες μάρκες. Θα δεις διαφορά.
Ψέκασε, σκούπισε, τέλειωσε: Δώσε επιπλέον ζωή στα παπούτσια σου. Ψέκασε με ένα ελαφρύ στρώμα κόλλας (που χρησιμοποιούμε στο σιδέρωμα) το εξωτερικό και εσωτερικό των πάνινων αθλητικών σου παπουτσιών πριν τα φορέσεις για πρώτη φορά. Θα μείνουν σαν καινούρια περισσότερο καιρό.
Κόκκινο κρασί στο λευκό σου πουκάμισο; Θυμήσου ότι το αλάτι βοηθά να αφαιρεθούν οι κόκκινοι λεκέδες. Τέντωσε το λερωμένο σημείο επάνω από ένα μπολ, κάλυψε τον λεκέ με αλάτι και προσεκτικά ρίξε επάνω το βραστό νερό.
Λεκιάστηκα: Φόρεσες τη μπλούζα βιαστικά και το αποσμητικό σου άφησε αυτό τον ενοχλητικό λευκό λεκέ; Δοκίμασε να τον καθαρίσεις με ένα απλό μωρομάντηλο.
Λάσκαρε η βίδα στα γυαλιά σου; Και δεν έχεις τόσο μικρό κατσαβίδι, αλλά ούτε και κοντά σου κατάστημα οπτικών για να ζητήσεις βοήθεια; Σίγουρα θα έχεις ένα διαφανές βερνίκι νυχιών. Χρησιμοποίησέ το επάνω στη λασκαρισμένη βίδα και θα αντέξει για αρκετό καιρό μέχρι να τη δει ο... γιατρός.
Που είναι η βίδα, οέο; Αν πάλι δεν έχεις προλάβει και η βίδα έχει φύγει τελείως, αντικατέστησέ την προσωρινά με ένα μικρό σκουλαρίκι μέχρι να φτάσεις σε κατάστημα οπτικών.
Σκόνη παντού: Αν έχουν λερωθεί τα δερμάτινα παπούτσια σου αλλά δεν έχεις το κατάλληλο σφουγγαράκι για να καθαρίσεις, χρησιμοποίησε ένα πανάκι από αυτά που μαζεύουν τη σκόνη και θα τα κάνεις σαν καινούρια.
Ξελύνονται συνέχεια τα κορδόνια στα αθλητικά σου; Πάρε λίγο από το βούτυρο κακάο σου και άλειψε το σημείο όπου δένονται μεταξύ τους. Τέρμα το πρόβλημα.
Ουπς, πάχυνες; Αν έχεις πάρει κανένα δύο κιλάκια και το παντελόνι σου δεν κλείνει καλά, μη βιαστείς να το αποσύρεις, ή ακόμη και να κάνεις νέα τρύπα. Πάρε ένα λαστιχάκι, και πέρασέ το μέσα από την κουμπότρυπα σαν θηλιά και μετά στο κουμπί. Η προέκταση που θα δημιουργήσεις με αυτό τον τρόπο θα λειτουργήσει ωραιότατα μέχρι να ξαναφτάσεις στη φόρμα σου.
 πηγή: womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Κάνε τα παλιά σου πράγματα καινούρια χωρίς έξοδα
Κάνε τα παλιά σου πράγματα καινούρια χωρίς έξοδα
http://2.bp.blogspot.com/-LBuqDqDbb9k/U4RjTmZwnwI/AAAAAAAAVMM/WHwxltiMSKk/s1600/Woman-sewing.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-LBuqDqDbb9k/U4RjTmZwnwI/AAAAAAAAVMM/WHwxltiMSKk/s72-c/Woman-sewing.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/05/blog-post_3746.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/05/blog-post_3746.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy