Παίρνετε ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο. Αφαιρείτε τις ετικέτες. Βάζετε το κουτί σε μία κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο ...
Παίρνετε ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο. Αφαιρείτε τις ετικέτες.
Βάζετε το κουτί σε μία κατσαρόλα και
προσθέτετε νερό τόσο όσο να σκεπάζει το κουτί, ανάψετε το μάτι στην αρχή δυνατά
και μετά χαμηλώνετε.
Κλείνετε το καπάκι και αφήνετε την
κονσέρβα να βράσει για 3-4 ώρες. Ενδιάμεσα αν το νερό λιγοστέψει, προσθέστε
έτσι ώστε πάντα να είναι σκεπασμένο.
Μετά τις 3-4 ώρες, βγάζετε το γάλα από την κατσαρόλα και το
αφήνετε να κρυώσει πριν το ανοίξετε.
Μπορείτε να βράσετε και πάνω από μία
κονσέρβα για να έχετε πάντα διαθέσιμη καραμέλα στα ράφια σας.
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε την
καραμέλα παντού, στον καφέ σας, στα γλυκά σας, στις τούρτες, στα κεράσματα !