Φτιάξτε μόνες σας τα πιο όμορφα υφασμάτινα λουλούδια!-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τριαντάφυλλο από ύφασμα. Τα πιο όμορφα διακοσμητικά για όλες τις χρήσεις.Δείτε πως μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι, τις τσάντες κα...



    Τριαντάφυλλο από ύφασμα.Τα πιο όμορφα διακοσμητικά για όλες τις χρήσεις.Δείτε πως μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι, τις τσάντες και τα παπούτσια γρήγορα και απλά.

    Θα χρειαστείτε:
    • ύφασμα
    • βελόνα και κλωστή
    • ψαλίδι ραπτικής
    • πιστόλι θερμοκόλλησης
    • μολύβι και χάρακα




    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Μπορείτε να βρείτε την ταινία συγκόλλησης υφάσματος (που λειτουργεί με τη θερμότητα) και τα φύλλα με επικάλυψη Teflon σε ενημερωμένα καταστήματα με υφάσματα. Τα προϊόντα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για την παπλωματοποιία.
    Εκτέλεση:
    Βήμα 1 – Για κάθε τριαντάφυλλο θα χρειαστείτε ένα μακρόστενο κομμάτι ύφασμα. Μετρήστε 5 εκατοστά κατά μήκος της ραμμένης άκρης του υφάσματος και κόψτε περίπου 3 εκατοστά προς το εσωτερικό του.
    Βήμα 2 – Σκίστε το ύφασμα κατά μήκος ξεκινώντας από το σημείο όπου κόψατε ώστε να δημιουργηθεί μία λωρίδα πλάτους 5 εκατοστών.
    Βήμα 3 – Ράψτε κάνοντας φαρδιές βελονιές την κομμένη πλευρά του υφάσματος, σε απόσταση περίπου 1 εκατοστού από την άκρη του. Σουρώνετε το ύφασμα καθώς προχωράτε. Όταν φτάσετε στο τέλος, μην κόψετε την κλωστή· κάντε έναν κόμπο ή καρφιτσώστε την σε σταθερό σημείο.
    Βήμα 4 – Βάλτε σε λειτουργία το πιστόλι θερμοκόλλησης. Απλώστε λίγη κόλλα στην άλλη άκρη του υφάσματος, ακριβώς πάνω από τη ραφή, και διπλώστε το ύφασμα στα δύο.
    Βήμα 5 – Στη συνέχεια, αρχίστε να τυλίγετε το ύφασμα, με τη διπλωμένη πλευρά να είναι στραμμένη προς τα πάνω και τις άκρες με τα ξέφτια προς τα κάτω, απλώνοντας κόλλα καθώς προχωράτε. Συνεχίστε διπλώνοντας το ύφασμα στα δύο, τυλίγοντας και κολλώντας. Προσέχετε να μην καείτε στα δάχτυλα.
    Βήμα 6 – Τυλίξτε το ύφασμα αφήνοντας 5 εκατοστά περιθώριο στο τέλος. Τραβήξτε την κλωστή για να δημιουργηθεί η βάση του τριαντάφυλλου. Βάλτε κόλλα στη βάση και κολλήστε επάνω της το άκρο που δεν τυλίξατε.
    Βήμα 7 – Κόψτε το περίσσιο ύφασμα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τριαντάφυλλο για διακόσμηση.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ Για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε πολύχρωμα υφάσματα.
    Τσάντα
    Μπορείτε να διακοσμήσετε την απλή σας τσάντα με τα χειροποίητα τριαντάφυλλα για μια ειδική περίσταση. Ράψτε τα με το χέρι πάνω στην τσάντα ή κολλήστε τα με πιστόλι θερμοκόλλησης ή ισχυρή κόλλα στιγμής.

     

    Παπούτσια
    Μετατρέψτε τις μπαλαρίνες σας σε ένα μοναδικό αξεσουάρ ανανεώνοντάς τις με τα υφασμάτινα λουλούδια. Επιλέξτε ύφασμα που ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια ή ύφασμα με λουλουδάτο print. Κολλήστε τα τριαντάφυλλα στα παπούτσια με πιστόλι θερμοκόλλησης.
     
    πηγή:epithimies.gr

    Σχόλια




    Όνομα

    Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
    false
    ltr
    item
    26 eco pages: Φτιάξτε μόνες σας τα πιο όμορφα υφασμάτινα λουλούδια!-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    Φτιάξτε μόνες σας τα πιο όμορφα υφασμάτινα λουλούδια!-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
    http://2.bp.blogspot.com/-tUEUsQPhavo/UzlSWJTFneI/AAAAAAAAUNQ/N1d6Kaqjvx0/s1600/7779-silkroses-3-size-3-1-size-2.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/-tUEUsQPhavo/UzlSWJTFneI/AAAAAAAAUNQ/N1d6Kaqjvx0/s72-c/7779-silkroses-3-size-3-1-size-2.jpg
    26 eco pages
    https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/blog-post_5509.html
    https://26ecopages.blogspot.com/
    https://26ecopages.blogspot.com/
    https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/blog-post_5509.html
    true
    6762095550120392227
    UTF-8
    Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy