Αντιγήρανση: Φυσικό μπότοξ χωρίς κόστος & μάσκα σώματος

Ανακαλύψτε πώς το αβοκάντο, ο σολομός και άλλες τροφές και θρεπτικά στοιχεία βελτιώνουν την όψη του δέρματός σας χωρίς ν...



Ανακαλύψτε πώς το αβοκάντο, ο σολομός και άλλες τροφές και θρεπτικά στοιχεία βελτιώνουν την όψη του δέρματός σας χωρίς να χρειαστείτε να περασέτε το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού!








1 Τα αβοκάντο δεν είναι μόνο για φαγητό!
Είναι μια καλή πηγή βιοτίνης, που αποτρέπουν το ξηρό δέρμα και τα εύθραυστα μαλλιά και νύχια. Φτιάξτε μια ενυδατική μάσκα με αβοκάντο: αφαίρεσε το κουκούτσι, χτύπησε στο μίξερ τη σάρκα και απλώστε τη στο δέρμα σας. Το έλαιο λειτουργεί ως μαλακτικό, ενώ περιέχει και ωφέλιμη βιταμίνη Ε.

2 Πιείτε πράσινο για υγιές δέρμα
Το πράσινο τσάι βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα ροφήματα που κάνουν καλό στο δέρμα, χάρη στην εντυπωσιακή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες. Προσπαθήστε να πίνετε τέσσερα φλιτζάνια στη διάρκεια της ημέρας.

3 Φάτε ντομάτες για αντιγήρανση
Εκτός του ότι αποτελεί εξαιρετική πηγή του αντιοξειδωτικού λυκοπένιου, η ντομάτα θεωρείται φρούτο πλούσιο σε καροτενοειδή. Αυτά τα θρεπτικά στοιχεία ενδέχεται να επιβραδύνουν την κυτταρική βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες και να καθυστερούν τη γήρανση.

4 Βάλτε το ρόδι στην καθημερινότητά σας
Όταν απλώνεται τοπικά, αυτό το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά φρούτα βοηθά το δέρμα να συνθέσει περισσότερο κολλαγόνο, ενώ επιταχύνει την επανόρθωσή του.

5 Δοκιμάστε καρύδια για νεανικό δέρμα
Θέλετε να προσθέσετε λιπαρά οξέα Ω3 στη διατροφή σας αλλά δεν είστε λάτρεις του ψαριού; Τα καρύδια είναι μια πλούσια πηγή σε Ω3, τα οποία χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά και κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο απαλό και νεανικό.

  • Απολεπίστε και ενυδατώστε το σώμα σας με αυτή την υπέροχη DIY μάσκα με αβοκάντο
Γιατί και το σώμα σας χρειάζεται την περιποίησή του
Το σώμα σας χρειάζεται και αυτό την ενυδάτωση του. Πριν όμως εφαρμόσετε τις κρέμες, καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε να το απολεπίζετε ώστε να διώξετε από πάνω του τα νεκρά κύτταρα. Αν δε θέλετε να αγοράσετε scrub του εμπορίου, μπορείτε μόνες σας να φτιάξετε ένα super μυρωδάτο με αβοκάντο, αμύγδαλα και αγγούρι. Πάμε να δούμε πώς: Θα χρειαστείτε: 100 γρ. αγγούρι, 35 γρ. αμύγδαλα και 110 γρ. λιωμένο αβοκάντο (προτιμάμε το ώριμο)
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ λιώνετε το αβοκάντο μαζί με το αγγούρι. Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε τα αμύγδαλα και ρα χτυπάτε μέχρι να κοπούν σε μικρά κομματάκια. Ρίχνετε τα αλεσμένα αμύγδαλα στο μείγμα αβοκάντου-αγγουριού και ανακατεύετε πολύ καλά. Σε βρεγμένο δέρμα, απλώνετε τη μάσκα
πηγή:omorfamystika.gr
Πηγή:queen.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Αντιγήρανση: Φυσικό μπότοξ χωρίς κόστος & μάσκα σώματος
Αντιγήρανση: Φυσικό μπότοξ χωρίς κόστος & μάσκα σώματος
http://4.bp.blogspot.com/-aY2P83Dlnjg/UxXqJPx8JNI/AAAAAAAAT6w/37fn-q7K4jw/s1600/avocadomask-1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-aY2P83Dlnjg/UxXqJPx8JNI/AAAAAAAAT6w/37fn-q7K4jw/s72-c/avocadomask-1.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/blog-post_4747.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/blog-post_4747.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy