14 τρόποι για να εξοικονομείς χρήματα μέσα στο σπίτι

1. Ψώνισε τη σωστή εποχή του χρόνου Αγόραζε έπιπλα Ιανουάριο και Φεβρουάριο, είδη για μπάρμπεκιου το Φθινόπωρο και ...









1. Ψώνισε τη σωστή εποχή του χρόνου
Αγόραζε έπιπλα Ιανουάριο και Φεβρουάριο, είδη για μπάρμπεκιου το Φθινόπωρο και χριστουγεννιάτικα στολίδια αφού τελειώσουν τα Χριστούγεννα.
2. Διαπραγματεύσου την τιμή του ενοικίου σου 
Προσπάθησε να διαπραγματευτείς το ενοίκιό σου με τον σπιτονοικοκύρη σου καθώς μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να καταφέρεις μία πολύ καλή μείωση. 



 

3. Αγόραζε τις Κυριακάτικες εφημερίδες
Οι Κυριακάτικες εφημερίδες είναι γεμάτες κουπόνια. Έτσι μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα. 
4. Έχε κουμπαρά
Αγόρασε έναν κουμπαρά για να βάζεις μέσα όλα τα ψηλά που βρίσκεις μπροστά σου. Δε φαντάζεσαι πόσο χρήματα μπορούν να μαζευτούν με αυτόν τον τρόπο..
5. Χαλάρωσε με λιγότερα χρήματα
Αντί να πληρώνεις για να χαλαρώνεις βρες πιο φτηνούς τρόπους για να βρίσκεις τον εαυτό σου. Δοκίμασε να κάνεις διαλογισμό, να διαβάζεις, να κοιμάσαι ή να κάνεις οικονομικά χόμπι που κοστίζουν λίγο. 
6. Φύτεψε μερικά βότανα
Τα βότανα μπορούν πολύ εύκολα να μεγαλώνουν μέσα στο σπίτι, δίπλα σε ένα μικρό παράθυρο έτσι ώστε να τα βλέπει και το φως του ήλιου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα και να έχεις φρέσκα βότανα φυτεμένα από τα χεράκια σου.  
7. Φτιάχνε λίστα για το σούπερ μάρκετ
Το να γράφεις σε λίστα όλα όσα σου λείπουν από το σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ έχοντας συγκεκριμένα πράγματα να ψωνίσεις. Όταν πηγαίνεις χωρίς λίστα το σίγουρο είναι ότι θα ξοδέψεις πολύ περισσότερα χρήματα. 
8. Γίνε ο καφετζής του εαυτού σου 
Προσπάθησε να μην αγοράζεις τον καφέ σου κάθε πρωί απ’έξω αλλά φτιάχνε τον στο σπίτι για να εξοικονομείς χρήματα και από εκεί. 
9. Φτιάξε τα δικά σου καθαριστικά
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να καθαρίζεις τα πάντα στο σπίτι σου με δικά σου καθαριστικά. Το ξύδι, η μαγειρική σόδα, ο χυμός λεμονιού και άλλα σπιτικά καθαριστικά κάνουν θαύματα αν συνδυαστούν με το σωστό τρόπο. 
10. Πάρε μαζί σου ταπεράκι
Μπορεί να σου φαίνεται πιο εύκολο να παραγγείλεις φαγητό απ’έξω όταν βρίσκεσαι στο γραφείο σου αλλά το να πάρεις ταπεράκι από το σπίτι είναι και πιο οικονομικό και πιο υγιεινό. 
11. Χρησιμοποίησε τα μέσα μεταφοράς
Όσο κι αν πρέπει να ζήσουν και οι ταξιτζήδες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι πολύ πιο οικονομικά ειδικά αν χρειάζεται να διανύσεις μακρινές αποστάσεις. Προτίμησέ τα!
12. Πλύνε τα ρούχα σου με κρύο νερό
Τα περισσότερα απορρυπαντικά πλέον λειτουργούν το ίδιο καλά είτε σε ζεστό είτε σε κρύο νερό. Γλίτωσε χρήματα χρησιμοποιώντας κρύο νερό όποτε αυτό είναι εφικτό. 
13. Φτιάξε μόνη σου τα νύχια σου
Υπάρχουν χιλιάδες βιντεάκια πλέον που μπορούν να σε βοηθήσουν να φτιάχνεις μόνη σου τα νύχια σου και να φαίνεται σαν να σου τα έχει φτιάξει ο καλύτερος επαγγελματίας. 
14. Έχε το ψυγείο σου γεμάτο
Ένα γεμάτο ψυγείο λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να διατηρεί τα τρόφιμα κρύα. Μπορείς, αν το ψυγείο σου δεν είναι γεμάτο, να το γεμίζεις με μπουκάλια με νερό. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.
πηγή: faysbook.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 14 τρόποι για να εξοικονομείς χρήματα μέσα στο σπίτι
14 τρόποι για να εξοικονομείς χρήματα μέσα στο σπίτι
http://2.bp.blogspot.com/-r_w9P1w_XNY/Ux5gtPLQTFI/AAAAAAAAUD0/cnzMcNNfR_I/s1600/keep-calm-and-save-money-15.png
http://2.bp.blogspot.com/-r_w9P1w_XNY/Ux5gtPLQTFI/AAAAAAAAUD0/cnzMcNNfR_I/s72-c/keep-calm-and-save-money-15.png
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/14.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/14.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy