Πως να κάνετε τα παλιά σας έπιπλα να δείχνουν καινούρια

Αν έχετε παλιές πολυθρόνες που αρχίζουν να φθείρονται, και σκέφτεστε να αλλάξετε το στιλ του σαλονιού σας, πριν αρχίσετε να ψάχνετε ...



Αν έχετε παλιές πολυθρόνες που αρχίζουν να φθείρονται, και σκέφτεστε να αλλάξετε το στιλ του σαλονιού σας, πριν αρχίσετε να ψάχνετε για καινούριες δείτε πώς, μπορείτε να τις ξαναδημιουργήσετε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.





 Κάντε μια έρευνα αγοράς στα υφασματοπολεία της περιοχής σας και ζητείστε να δείτε υφάσματα για έπιπλα. Οι επιλογές είναι πολλές και η δυνατότητες ακόμα περισσότερες! Γιατί λοιπόν να ξοδέψετε περιουσίες σε καινούρια έπιπλα αφού μπορείτε με πολύ λιγότερα χρήματα να κάνετε την παλιά σας πολυθρόνα σαν καινούρια; Δείτε παρακάτω πως θα το πετύχετε.

 Απαραίτητα εργαλεία : Πένσα (μυτοτσίμπιδο), ψαλίδι, πιστόλι σιλικόνης, συρραπτικό πιστόλι.
Οδηγίες :

  • Αφαιρέστε τα υπάρχοντα συρραπτικά με την πένσα.
  • Βγάλτε το παλιό ύφασμα, χωρίς να το σκίσετε γιατί θα χρειαστεί να μετρήσετε τις διαστάσεις του στο καινούριο.
  • Με τα παλιά κομμάτια υφάσματος μετρήστε τις διαστάσεις τους στο καινούριο, αφήνοντας δύο με τρεις ίντσες παραπάνω σε κάθε κομμάτι.
  • Αν η πολυθρόνα σας έχει κάποιο είδος βάτας,φτιάξτε μια καινούρια με το καινούριο ύφασμα και τοποθετήστε την με το συρραπτικό πιστόλι.
  • Ξεκινήστε από την πίσω πλευρά της πολυθρόνας, πτυχώνωντας της άκρες του υφάσματος, μέσα στις άκρες της πολυθρόνας πάνω και στις άκρες και στην συνέχεια, συρράψτε το ύφασμα στην κορυφή. Τραβήξτε το ύφασμα, να τεντώσει προς τα κάτω, γυρίστε την καρέκλα να φανεί η βάση της και συρράψτε το ύφασμα. Ξαναγυρίστε στην πλάτη της καρέκλας και συρράψτε τα πλαϊνά.
  • Τοποθετείστε το ύφασμα στο κάθισμα της πολυθρόνας και σπρώξτε τις άκρες στα πλαϊνά του καθίσματος προς τα κάτω και προς την βάση της καρέκλας.
  • Ντύστε τα χέρια της πολυθρόνας, συρράπτοντας το ύφασμα κάτω στην βάση της πολυθρόνας και  τεντώνοντας το ύφασμα, σύρραψτε από την μέσα πλευρά στην βάση του καθίσματος. Μπορείτε να διπλώσετε το ύφασμα από την μπροστινή πλευρά κάτω από το ύφασμα της μέσα πλευράς του μπράτσου της πολυθρόνας και να το συρράψετε εκεί, για να έχετε πιο ωραίο αποτέλεσμα.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το ύφασμα και από τους παλιού σας καναπέδες.
Έξτρα tips :
  • Προσέξτε ή συρραφή να μην είναι εμφανής στο μπροστινό μέρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστόλι κόλλας.
  • Αν πάλι δεν μπορείτε να την αποφύγετε, διαλέξτε μια ωραία "κορνίζα" και κολλήστε την στα σημεία που φαίνεται άσχημα το συρραπτικό.
  • Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το παλιό πατικωμένο αφρολέξ της πολυθρόνας σας με καινούριο για να δείχνει πιο ψηλή.Τοποθετήστε το καινούριο αφρολέξ πάνω στην πολυθρόνα και κόψτε το με λεπίδι για να του δώσετε το σχήμα της πολυθρόνας, ή τοποθετήστε το παλιό αφρολέξ στο καινούριο και κόψτε το στα μέτρα του παλιού.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα δουλέψτε την καρέκλα τμηματικά, κολλώντας κομμάτι, κομμάτι.
  • Υπάρχουν διακοσμικές κορνίζες και κουμπιά που μπορείτε να βρείτε σε υφασματοπολεία για να διακοσμήσετε την πολυθρόνα στα σημεία, που δεν θέλετε να φαίνονται οι ραφές.
πηγή:spitikamystika.blogspot.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πως να κάνετε τα παλιά σας έπιπλα να δείχνουν καινούρια
Πως να κάνετε τα παλιά σας έπιπλα να δείχνουν καινούρια
http://1.bp.blogspot.com/-ciabRjkwAIw/UJ925_zkN2I/AAAAAAAAAK8/XZhMkqA_Fl8/s320/old-chair.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-ciabRjkwAIw/UJ925_zkN2I/AAAAAAAAAK8/XZhMkqA_Fl8/s72-c/old-chair.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/02/blog-post_8999.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/02/blog-post_8999.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy