Eνδυματολογικές συμβουλές για γυναίκες με μπούστο – Τι πρέπει να κάνετε

To μεγάλο στήθος μπορεί κάποιες φορές να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιες γυναίκες και να δυσκολεύει τις ενδυματολογικές τους επιλογέ...




To μεγάλο στήθος μπορεί κάποιες φορές να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιες γυναίκες και να δυσκολεύει τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Δείτε παρακάτω μερικά έξυπνα tips για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.
1. Η καλύτερη επιλογή στα μπλουζάκια και στα φορέματα είναι το κρουαζέ. Το κρουαζέ κόψιμο διαχωρίζει το στήθος και το κολακεύει. Επίσης, προσπάθησε να μείνεις μακριά από μπλούζες και φορέματα που έχουν εξτρά ύφασμα στο μπούστο, όπως βολάν και παγιέτες.




2. Τα κομμάτια που δεν έχουν θέση στη γκαρνταρόμπα σου είναι τα ζιβάγκο και γενικά τα μπλουζάκια με ψηλή λαιμόκοψη. Αντίθετα, προτίμησε το V κόψιμο και το χαμόγελο, που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μικρότερο.
3. Επένδυσε στο σωστό σουτιέν. Θα στηρίζει το στήθος σου και θα το κρατάει στη σωστή θέση. Έτσι, τα ρούχα θα στρώνουν καλύτερα πάνω σου.
4. Αν θέλεις να φορέσεις μία μπλούζα με τιράντες, προτίμησε οι τιράντες να είναι χοντρές. Έτσι και το στήθος σου δεν θα τονίζεται αλλά και θα σου προσφέρουν μία έξτρα υποστήριξη.
5. Επίλεξε παλτό και σακάκια μεσάτα και κυρίως με μονούς γιακάδες. Οι διπλοί γιακάδες και οι γιακάδες με όγκο θα σου τονίσουν το στήθος, αντίθετα ένας σκέτος μονός γιακάς θα δημιουργήσει την αίσθηση μίας πιο αδύνατης σιλουέτας.
6. Όταν φοράς πλεκτά, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με την πλέξη. Το καλύτερο είναι να επιλέξεις πουλόβερ με λεπτή πλέξη, που δεν θα σου προσθέσουν όγκο.
7. Απόφυγε το baggy look. Τα φαρδιά ρούχα κάνουν τη σιλουέτα πολλές φορές να φαίνεται μεγαλύτερη. Φόρεσε ρούχα, λοιπόν, που να διαγράφουν τη σιλουέτα σου για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τονίσεις περισσότερο, άθελα σου, το στήθος σου.
8. Είναι γνωστό ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν τη σιλουέτα μας να φαίνεται λεπτότερη. Φόρεσε, λοιπόν, στο πάνω μέρος σκούρα χρώματα και προτίμησε να φορέσεις ένα παντελόνι ή κάποιο αξεσουάρ με χρώμα.
9. Τέλος, δώσε σημασία στο ύφασμα. Προτίμησε το κασμίρ και τα βαμβακερά τοπ και μείνε μακριά από το βελούδο και το σατέν.
πηγή:govastileto.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Eνδυματολογικές συμβουλές για γυναίκες με μπούστο – Τι πρέπει να κάνετε
Eνδυματολογικές συμβουλές για γυναίκες με μπούστο – Τι πρέπει να κάνετε
http://4.bp.blogspot.com/-2PpKBMiZVIs/UtXYX7Q1T_I/AAAAAAAATCs/AfTGmz0l1Uk/s400/1512727_226230874167949_1682950881_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-2PpKBMiZVIs/UtXYX7Q1T_I/AAAAAAAATCs/AfTGmz0l1Uk/s72-c/1512727_226230874167949_1682950881_n.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/e_16.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/e_16.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy