Επτά “μυστικά” ομορφιάς με μηδενικό budget

  Λίγο η κούραση του γραφείου, λίγο η ανάγκη για οικονομία στα καλλυντικά… και τα ανέξοδα μυστικά ομορφιάς μετατρέπονται σε ένα πολ...

 



Λίγο η κούραση του γραφείου, λίγο η ανάγκη για οικονομία στα καλλυντικά… και τα ανέξοδα μυστικά ομορφιάς μετατρέπονται σε ένα πολύτιμο εργαλείο! Οι ακριβές μάσκες ομορφιάς παίρνουν τη μορφή «σπιτικών» υλικών και το μπάνιο γρήγορα μετατρέπεται σε ένα spa χαλάρωσης και Beauté. Εδώ θα βρείτε επτά tips για να χαρίσετε ομορφιά και υγεία στα μάτια, τα μαλλιά, την επιδερμίδα, τα νύχια και τα δόντια σας.








Διώξτε το πρήξιμο από τα μάτια με πατάτες
Κόψτε μια πατάτα, τοποθετήστε την στο ψυγείο για λίγα λεπτά και ύστερα αφήστε την κάτω από τα μάτια σας. Η κρύα πατάτα θα προκαλέσει αγγειοσυστολή, με αποτέλεσμα να μειωθεί το πρήξιμο. Έτσι, μπορείτε να αφήσετε στην άκρη τις ακριβές κρέμες ματιών.
Φτιάξτε «σπιτικές» μάσκες προσώπου για την ακμή
Εάν θέλετε να δώσετε τέλος στην ακμή, δοκιμάστε τις παρακάτω «σπιτικές» μάσκες ομορφιάς:
- Ανακατέψετε πλιγούρι βρώμης με γιαούρτι και να τοποθετήσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για λίγα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό.
- Απλώστε μέλι πάνω στο δέρμα σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του θα «πολεμήσουν» την ακμή.
- Λιώστε 1/4 φλιτζανιού φρέσκες φράουλες με 1/4 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή γιαούρτι και απλώστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Οι φράουλες αποτελούν μια φυσική πηγή σαλικυλικού οξέος (ουσία που βρίσκεται στα προϊόντα για ακμή).
Βάλτε λεμόνι για να «λευκάνουν» τα νύχια σας
Τα κίτρινα νύχια, είτε εξαιτίας του καπνίσματος, είτε από το συνεχές βάψιμο των νυχιών, καταπολεμάται με το λεμόνι. Βυθίστε τα νύχια σας μέσα σε ένα μπολ με χυμό λεμονιού και αφήστε τα μέσα για λίγη ώρα. Όταν τα βγάλετε, τα νύχια σας θα έχουν γίνει λευκά!
Κάντε πιο άσπρα τα δόντια σας
Η μαγειρική σόδα είναι ικανή να αφαιρέσει τους «λεκέδες» από τα δόντια σας, ωστόσο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί θα καταστρέψει την αδαμαντίνη των δοντιών σας. Ειδικότερα, μπορείτε να ανακατέψετε λίγη μαγειρική σόδα με οξυζενέ και να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Το οξυζενέ θεωρείται ένα απολυμαντικό με λευκαντικές ιδιότητες.
Κάντε απολέπιση σώματος με αλάτι ή ζάχαρη
Εάν θέλετε να κάνετε απολέπιση, φτιάξτε ένα δικό σας scrub σώματος με ακατέργαστη ζάχαρη. Πιο συγκεκριμένα, ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη με 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο, όπως είναι η λεβάντα.
Αποκτήστε απαλά μαλλιά με μέλι
Όσον αφορά το conditioner μαλλιών, ρίξτε μια κουταλιά αγνό μέλι πάνω σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο. Στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το μέλι θεωρείται φυσικό υγραντικό που θα διατηρήσει την υγρασία των μαλλιών και θα αποτρέψει το φριζάρισμα.
Σφίξτε το δέρμα σας… στο ντους!
Όταν μπείτε στο ντους, κάντε ένα πείραμα, αλλάζοντας το νερό από ζεστό σε κρύο για 15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, γυρίστε πάλι το νερό στο ζεστό και δοκιμάστε να επαναλάβετε τη διαδικασία για ακόμα δυο λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι μια τονωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα.
πηγή: .flowmagazine.gr
photos: Visit beautylish.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Επτά “μυστικά” ομορφιάς με μηδενικό budget
Επτά “μυστικά” ομορφιάς με μηδενικό budget
http://2.bp.blogspot.com/-uhrNkiGZjR4/UuaXyF64vfI/AAAAAAAATWA/U-J7sHWf9xM/s1600/58ce96febd2ad95bb2c1a4b8eba13312.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-uhrNkiGZjR4/UuaXyF64vfI/AAAAAAAATWA/U-J7sHWf9xM/s72-c/58ce96febd2ad95bb2c1a4b8eba13312.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/budget.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/budget.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy