Γλυκό το πρωινό σήμερα, όπως ακριβώς μου αρέσει, και είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο πρωινό θα έχει φοβερή απήχηση στα παιδιά,...
Γλυκό το πρωινό σήμερα, όπως ακριβώς μου αρέσει, και είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο πρωινό θα έχει φοβερή απήχηση στα παιδιά, που ούτως ή άλλως τρελαίνονται για μπανάνα. Συνδυάστε το φρούτο με τα θρεπτικά συστατικά του αμυγδαλοβούτυρου και του ψωμιού ολικής, δοκιμάστε το για πρωινό ή απογευματινό και εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ταχίνι, φυστικοβούτυρο ή άλλο βούτυρο ξηρών καρπών της αρεσκείας σας.
Τα βήματα φαίνονται αναλυτικά παρακάτω και η διαδικασία είναι η εξής.
Πάρτε δύο λεπτές φέτες ψωμί ολικής άλεσης (το ψωμί του τοστ ενδείκνυται γιατί είναι μαλακό), αφαιρέστε την κόρα και πατήστε το με έναν πλάστη ή ένα ρολό μεμβράνης, αν δεν έχετε πλάστη, μέχρι να γίνει επίπεδο.
Ενώστε τις δύο φέτες τοποθετώντας τη μία πλευρά πάνω στην άλλη και ξαναπατήστε τις για να ενωθούν καλά.
Αλείψτε με μια λεπτή στρώση αμυγδαλοβούτυρου και τοποθετήστε τη μπανάνα κατά μήκος στη μια άκρη. Τυλίξτε τη σφιχτά με το ψωμί και κόψτε τις ροδέλες στο πάχος που θέλετε. Πασπαλίστε, προαιρετικά, με σουσάμι και σερβίρετε.
Μια όμορφη συνταγή από την http://breadandtea.com