Σαπούνια από φυτικά προϊόντα

Η φύση τελικά φροντίζει για όλα. Σαπούνια με υλικά από τη φύση έρχονται για να μας προσφέρουν νέα αρώματα, αλλά και δυνατότητες ...



Η φύση τελικά φροντίζει για όλα. Σαπούνια με υλικά από τη φύση έρχονται για να μας προσφέρουν νέα αρώματα, αλλά και δυνατότητες καλλωπισμού. Τα σαπούνια αυτά περιέχουν προϊόντα τέτοια, ώστε να έχουν αληθινό και δυνατό άρωμα, αλλά και ποικίλες ιδιότητες.



 Μια από αυτές είναι η αποφυγή ξηροδερμίας, καθώς έχουν χαμηλό δείκτη pH. Άλλες ιδιότητες εξαρτώνται άμεσα από το προϊόν από το οποίο έχει κατασκευαστεί το σαπούνι. Σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά:

Σαπούνι με παπαρουνόσπορο και αιθέρια έλαια. Είναι κατά της κυτταρίτιδας, βοηθητικό σε περιόδους αδυνατίσματος. Συνδυάζοντας αιθέρια έλαια μαραθόσπορου, γκρέιπφρουτ, γερανιού, βασιλικού και μαύρου πιπεριού με την απολέπιση που κάνει ο παπαρουνόσπορος μπορούν να έχουν αποτελέσματα.

Σαπούνι με ελαιόλαδο και αλόη. Δροσίζει και τονώνει το σώμα. Θεωρείται κατάλληλο για πληγές και είναι αντιμυκητιακό.

Σαπούνι με λεβάντα.Είναι καταπραϋντικό για σώμα και πρόσωπο. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται και για την καταπολέμηση της ακμής.

Σαπούνι με ρόδι.Ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες.

Σαπούνι με γεράνι και πορτοκάλι.Χρησιμοποιείται για φροντίδα προσώπου, σώματος, για πρησμένα άκρα καθώς και για κυτταρίτιδα.

Σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα και σοκολάτα.Πρόκειται για σαπούνι πλούσιο σε βιταμίνες, με αντιγηραντικές ιδιότητες που χαρίζει λάμψη στη επιδερμίδα.

Σαπούνι με δάφνη και δενδρολίβανο.Μπορεί να ακούγεται περίεργο και με έντονο άρωμα, όμως ενδείκνυται για την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και την ξηροδερμία.

Σαπούνι τριαντάφυλλο.Είναι πολύ ενυδατικό σαπούνι, κατάλληλο και για ξηρές επιδερμίδες.

Σαπούνι με χαμομήλι. Οι καταπραϋντικές ιδιότητες του χαμομηλιού περνάνε και στο απαλυντικό αυτό σαπούνι. Χρησιμοποιείται για σώμα και πρόσωπο αλλά και για να κάνετε τα μαλλιά σας πιο ανοιχτόχρωμα.

Σαπούνι με ελαιόλαδο και μαστίχα.Πρόκειται για δύο προϊόντα που φημίζεται οτι προσφέρει η χώρα μας. Το σαπούνι αυτό προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς. Επίσης, έχει αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση.
πηγή:flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Σαπούνια από φυτικά προϊόντα
Σαπούνια από φυτικά προϊόντα
http://1.bp.blogspot.com/-FstucurTbeQ/Ut8bFF-lxyI/AAAAAAAATPs/z2oph_sY2vc/s1600/Sapounia_apo_futika_proionta_original1(1).jpg
http://1.bp.blogspot.com/-FstucurTbeQ/Ut8bFF-lxyI/AAAAAAAATPs/z2oph_sY2vc/s72-c/Sapounia_apo_futika_proionta_original1(1).jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/blog-post_1029.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/blog-post_1029.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy