Beauty Hacker: δώστε παράταση στα καλλυντικά σας!

Πείτε την αλήθεια, όλες έχουμε νιώσει κάτι να “σπάει” μέσα μας στη θέα του σπασμένου μας lipstick ή του ξεραμένου all time classi...




Πείτε την αλήθεια, όλες έχουμε νιώσει κάτι να “σπάει” μέσα μας στη θέα του σπασμένου μας lipstick ή του ξεραμένου all time classic μπορντό  μανό μας. Λίγο η κρίση, λίγο το “δέσιμο” που έχουμε όλες οι γυναίκες με τα καλλυντικά μας και εκπλήξεις τέτοιου είδους μπορούν να χαλάσουν τη μέρα μας.



Ευτυχώς υπάρχουν κάποια “μερεμέτια”,  που μπορούν να δώσουν στη στεγνωμένη (τί φρίκη! ) Lancome μάσκαρά σας μια δεύτερη ευκαιρία: Υγεία πάνω απ’ όλα!
Οι μικροοργανισμοί μπορούν να καταστρέψουν τα προϊόντα ομαρφιάς σας από άποψη υγιεινής αλλά και αποτελεσματικότητας, μετατρέποντας ακόμα και και το αθώο, vegan κονσίλερ σας από ορυκτό αλάτι (!) σε ατομική βόμβα για το πολύτιμο δέρμα σας.  Όσο καθαρά κ αν είναι τα χέρια σας όταν βάζετε make up ή την ενυδατική σας, πάντα καραδοκούν μικροοργανισμοί, οι οποίοι καλούν και αναπτύσσονται στα βαζάκια/σωληνάρια των αγαπημένων σας καλλυντικών.
1.    φροντίστε να βάζετε την ποσότητα που επιθυμείτε στα δάχτυλά σας, χωρίς να ακουμπάτε τα στόμια των δοχείων (για σωληνάρια) ή το προϊόν καθαυτό (για βαζάκια), 2.    Φροντίστε να αποστειρώνετε και να διατηρείτε καθαρά τα απλικατέρ των καλλυντικών σας (π.χ. σπάτουλες, σφουγγαράκια, πινέλα).
Αποθήκευση ως…
Πολλά καλλυντικά “επιβιώνουν” περισσότερο ή λειτουργούν αποτελεσματικότερα όταν διατηρούνται στο ψυγείο. Για παράδειγμα, τα lipsticks είναι ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία του μπάνιου σας, καθώς μπορούν να λιώσουν και να σπάσουν πολύ πιο εύκολα. Οι κρέμες ματιών και οι BB creams σας  θα τονώσουν πιο αποτελεσματικά το δέρμα σας και θα κλείσουν τους πόρους αποτελεσματικότερα όταν βρίσκονται σε πιο χαμηλή θερμοκρασία.. Προσοχή μόνο μη ρίξετε πάρα πολύ τη θερμοκρασία και γίνει η πολύτιμη ενυδατική σας.. γρανίτα! Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης καθώς πολλά προϊόντα επισημαίνουν τις “απαιτήσεις” τους.

Κακό σφουγγαράκι!
Πετάξτε τα σφουγγαράκια! Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε οικονομία στο make up, την πούδρα, το ρουζ και τις σκιές σας, περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση τους, καθώς “τρώνε” πολύ προϊόν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσο διάστημα μπορούν τα πινέλα.

Γιαγιά, στείλε και λάδι!
Το ελαιόλαδο είναι γνωστό για όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες στην ομορφιά, στη διατροφή και τώρα και στα καλλυντικά σας. Αναμείξτε δυο σταγόνες ελαιόλαδο με το ξεραμένο make up σας και δώστε στον εαυτό σας άλλη μια μέρα περιθώριο πριν τρέξετε να πάρετε καινούργιο.

Κλείστε το μάτι..!
Μην κοιτάτε με τρόμο το δοχείο της ξεραμένης, πανάκριβης και πολυαγαπημένης μάσκαράς σας: στάξτε λίγες σταγόνες υγρού φακών επαφής ή και σταγόνες ματιών, ανακατέψτε και ξανακλείστε το μάτι με την αυτοπεποίθηση που δίνει το drama effect της μάσκαρας. Γενικά, φροντίστε:
1.    μην βάζετε και βγάζετε συνέχεια το βουρτσάκι καθώς αυτή η συνεχόμενη κίνηση παγιδεύει αέρα μέσα και στεγνώνει το προϊόν πιο γρήγορα, 2.    πριν τη χρήση της μάσκαρας φροντίστε να ζεσταίνετε λίγο το δοχείο σε ζεστό νερό, 3.    κρατήστε το βουρτσάκι καθαρό, προσέχοντας να μην κολλάνε τρίχες, σκόνη και βλεφαρίδες.
Σπασμένο κραγιόν...
Σε όλες μας έχει τύχει: λίγο πιο υψηλή θερμοκρασία, λίγη παραπάνω πίεση και ποπ (!), σπάει το μοναδικό μας, statement, κόκκινο της φωτιάς κραγιόν. Ψυχραιμία, κυρίες μου! Πάρτε το πιστολάκι σας, ζεστάνετε ελάχιστα τα 2 κομμάτια (τόσο όσο να είναι εύπλαστα), κολλήστε τα μαζί, φορμάρετε με τα δάχτυλά και τοποθετείτε στο ψυγείο (όπου και είναι η θέση του, όπως αναφέραμε) για ένα 12ωρο, χωρίς σκέπασμα.

Βγάλτε νύχια!
Το κόλπο του ασετόν στο ξεραμένο μανό είναι από τα τοπ beauty hackings και τα πιο old school. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν 2 σημεία που πρέπει να υπογραμμίσουμε:
1.    σιγουρευτείτε πως το ασετόν έχει πράγματι βάση ακετόνης (και όχι λαδιού, για παράδειγμα), 2.    αναμείξτε τα προϊόντα σταδιακά, πρώτα λίγες σταγόνες, αναμείξτε και στη συνέχεια δείτε αν όντως χρειάζεται πιο πολύ. Δεν πρέπει να γίνει πολύ υγρό καθώς χαλάει η σύσταση και συνεπώς η αποτελεσματικότητά του, 3.    γενικότερα,  φροντίστε να ανακινείτε τα μανό σας πριν τη χρήση, και γενικά ανά διαστήματα για να μην ξεραίνονται, και προσέξτε να μην τα κινείτε πάνω-κάτω, αλλά αντίθετα να τα “κυλάτε” μπρος-πίσω στις παλάμες σας.
πηγή:fe-mail.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Beauty Hacker: δώστε παράταση στα καλλυντικά σας!
Beauty Hacker: δώστε παράταση στα καλλυντικά σας!
http://4.bp.blogspot.com/-RMXp_H3Gbvs/Ut0KxDmUR6I/AAAAAAAATJk/yS3h7rEGOKo/s1600/cosmetics.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-RMXp_H3Gbvs/Ut0KxDmUR6I/AAAAAAAATJk/yS3h7rEGOKo/s72-c/cosmetics.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/beauty-hacker.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/beauty-hacker.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy