Μικρά και μεγάλα μυστικά στην κουζίνα σας- tips

Τελικά ο χρόνος είναι χρήμα. Και για μας τις γυναίκες είναι πολύτιμος. Αναγκαζόμαστε να  βρούμε έξυπνους τρόπους για να τα βγάλουμε...

10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός





Τελικά ο χρόνος είναι χρήμα. Και για μας τις γυναίκες είναι πολύτιμος. Αναγκαζόμαστε να  βρούμε έξυπνους τρόπους για να τα βγάλουμε πέρα.Η κουζίνα τελικά κρύβει μικρά και μεγάλα μυστικά. Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να οργανώσετε την κουζίνα σας,βάζοντας κυριολεκτικά σε τάξη την μαγειρική σας.Μικρά αλλά θαυματουργά μυστικά για γρήγορες και οικονομικές λύσεις.






 Σταματήστε να καθαρίσετε σκόρδα κάθε φορά που τα θέλετε στο μαγείρεμα. Ένας έξυπνος τρόπος είναι να τα καθαρίσετε και να τα αποθηκεύσετε αφού τα έχετε ψιλοκόψει σε ένα βάζο με λάδι. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Κάθε φορά ένα μικρό κουταλάκι και τέλος στην ταλαιπωρία. Διατηρείτε στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.



10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός

Μαρινάρετε το κρέας και το κοτόπουλο και τοποθετείστε τα κατευθείαν στην κατάψυξη. Με αυτό τον τρόπο το μόνο που κάνετε το τοποθετείτε κατευθείαν στην κατσαρόλα σας όταν το καταψύξετε.

10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός


10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός

Με την ίδια λογική μπορείτε να αποθηκεύσετε σάλτσες, φαγητά που περισσεύουν και είναι δύσκολο να καταναλωθούν την επόμενη μέρα, και μπορεί να είναι κιμάς, σάλτσες, φακές, φασόλαδα κτλ.



10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός

Δημιουργήστε  σαλάτες ή αν καταναλώνετε smoothie, σε μερίδες για το το καθημερινό σας τραπέζι.  Το μόνο που κάνετε τοποθετείτε την απαιτούμενη ποσότητα που συνήθως καταναλώνετε  σε ατομικά σακουλάκια και προσθέτετε μόνο λάδι, ξύδι και λεμόνι.
πράσινο-veggie-smoothie-bags_1
Αρωματικά με λάδι, μαιντανό, σέλινο, άνηθο, κτλ
10 συντομεύσεις για την καλύτερη Μαγειρική | Mom Σχεδιασμός

Αποθηκεύστε το κρασί που περίσσεψε και κάντε το παγάκια. Αυτό θα κρατήσει τα αρώματα του και θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα κρασί στο σπίτι για το μαγείρεμα.
έχουν απομείνει-κρασί-παγάκια
Όλες οι παραπάνω λύσεις σας δείχνουν πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει το μαγείρεμα όταν υπάρχει οργάνωση. Υιοθετώντας τις προτάσεις αυτές κάνουμε οικονομία , διότι δεν πετάμε , λαχανικά και τρόφιμα που περισσεύουν.Τα αρωματικά δεν χαλάνε στο ντουλάπι του ψυγείου,διατηρώντας το καθαρό και γεμάτο.


πηγή:www.designmom.com
 photos:  Lindsey Johnson 

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Μικρά και μεγάλα μυστικά στην κουζίνα σας- tips
Μικρά και μεγάλα μυστικά στην κουζίνα σας- tips
http://www.designmom.com/wp-content/uploads/2013/05/cooking-better-title.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/tips_8.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/tips_8.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy