Ξέρετε πόσα μικρόβια κρύβει η τσάντα σας;

  Κλειδιά, φάρμακα,  σύνεργα μακιγιάζ, τσίχλες, το κινητό τηλέφωνο, τα χρήματα ... Και πολλά πολλά βακτήρια.   Έν...

 





Κλειδιά, φάρμακα,  σύνεργα μακιγιάζ, τσίχλες, το κινητό τηλέφωνο, τα χρήματα ... Και πολλά πολλά βακτήρια. 
Ένα σκοτεινό και γεμάτο από  αντικείμενα και καλούδια: αυτή είναι η πραγματικότητα που βρίσκετε καθημερινά στα χέρια  των περισσότερων γυναικών. Κρατήστε τες απαλλαγμένες από τα βακτήρια τηρώντας κάποιους βασικής κανόνες καθαριότητας.. Δείτε πώς καθαρίσετε την τσάντα σας:



 
 
Πορτοφόλι και χρήματα
Έχουν υψηλό επίπεδο μόλυνσης. Πλούσια μας μεταφέρει μικρόβια, όπως Staphylococcus aureus  που (προκαλεί ωτίτιδα, επιπεφυκίτιδα, παραρρινοκολπίτιδα, συμπεριλαμβανομένων και των λοιμώξεων)  Πιο απλά μεταφέρουν ιούς που είναι υπεύθυνοι για τα κρυολογήματα, γρίπη και άλλες ασθένειες που καλό είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να  πλύνετε τα χέρια σας.. Τζελ αντισηπτικά είναι χρήσιμα κάθε φορά που δίνεται χρήματα.
 
Καλλυντικά και σύνεργα μακιγιάζ
  Αν έχετε ενυδατική κρέμα στην τσάντα σας, ή άλλα καλλυντικά είναι ότι χειρότερο καθώς οι μικροοργανισμοί αγαπούν την υγρασία.  Μολυσμένα κραγιόν και μολύβια, ευθύνονται μολύνσεις για ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, το μικρόβιο που προκαλεί γαστρίτιδα και έλκη.Μην κουβαλατε όλα τα καλλυντικά μαζί σας.
 
Κινητό τηλέφωνο και κλειδιά
Είναι ένα από τα πιο μολυσμένα αντικείμενα στον κόσμο σήμερα. Η βρωμιά τους είναι παρόμοια με αυτή που βρίσκεται στη σόλα του παπουτσιού σας και μπορεί να περιέχει όλους τους μικροοργανισμούς . Για να καθαρίσετε το τηλέφωνό σας και τα κλειδιά σας χρησιμοποιήστε καθαρό οινόπνευμα κάθε μέρα. Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος καθαρισμού.
 
Τσίχλες, καραμέλες και λιχουδιές
Τα μικρόβια αγαπούν οποιαδήποτε τρόφιμο,βρίσκεται στις συνθήκες που αναπτύσσονται στο σκοτεινό περιβάλλον της τσάντας σας και  ιδιαίτερα εκείνα που περιέχουν σάκχαρα και νερό. Έχετε μια απευθείας σύνδεση με την  Salmonella και E. coli, ένα απλό κομμάτι εύκολα μπορεί να προκαλέσει διάρροια και κοιλιακό άλγος. Καλύτερα να κρατήσετε σφραγισμένα σε ένα πλαστικό και αφαιρείτε τις ανοιγμένες συσκευασίες μέσα σε 48 ώρες.
 
Βούρτσα και χτένα για τα μαλλιά
  Φιλοξενούν μύκητες ,πιτυρίδα και διάφορες λοιμώξεις, για να μην αναφέρουμε τα άκαρεα, ο κακοποιός των αλλεργιών. Φανταστείτε ότι η βούρτσα σας βρίσκεται μαζί με τις τσίχλες τις καραμέλες, τα καλλυντικά, το κινητό και όλα αυτά που βρίσκονται στην τσάντα σας δίνοντας ιδιαίτερη τροφή για τα μικρόβια.Καλό είναι κάθε δεύτερη μέρα να τις πλένετε και να την τοποθετείτε σε μια ειδική θήκη.

Το 26ecopages σας προτείνει τα δικά του tips
  • Η δική μας συμβουλή.....μην τα πετάτε όλα μαζί μέσα. Τακτοποιήστε τα και θωρακίστε την υγεία σας, κάνοντας απλά καθημερινά βήματα.  
  • τοποθετείστε τα καλλυντικά σας σε πλαστικό τσαντάκι για να μην μπορεί να εισχωρήσει τίποτα.
  • τα τρόφιμα μόλις επιστρέφετε σπίτι ...απαλλαγείτε
  • κλειδιά και φάρμακα ξεχωριστά.
  • μαντηλάκια καθαρισμού για κινητό και κλειδιά.
photos:www.daretoblair.co.za

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Ξέρετε πόσα μικρόβια κρύβει η τσάντα σας;
Ξέρετε πόσα μικρόβια κρύβει η τσάντα σας;
http://2.bp.blogspot.com/-I1sTxoOcAXE/UnfSrGu9ubI/AAAAAAAARkU/QC3MZc1dLB8/s400/1234549_611410502235732_34803784_n.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-I1sTxoOcAXE/UnfSrGu9ubI/AAAAAAAARkU/QC3MZc1dLB8/s72-c/1234549_611410502235732_34803784_n.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_9672.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_9672.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy