Πιο άνετο και ζεστό κρεβάτι... Με μερικές απλές κινήσεις!

Δε χρειάζεται να περιμένεις να έρθει η ώρα να αγοράσεις ένα νέο στρώμα για να κάνεις το κρεβάτι σου πιο άνετο και ζεστό. 1. Μη ...







Δε χρειάζεται να περιμένεις να έρθει η ώρα να αγοράσεις ένα νέο στρώμα για να κάνεις το κρεβάτι σου πιο άνετο και ζεστό.
1. Μη ρίξεις απλά ένα μαξιλάρι πάνω στο στρώμα σου και περιμένεις να γίνει το κρεβάτι σου σούπερ-αναπαυτικό.








 Για ένα πολυτελές και άνετο κρεβάτι θα πρέπει να προσθέσεις αρκετά πραγματάκια για να δημιουργήσεις τον τέλειο συνδυασμό για σένα.

2. Έλεγξε το στρώμα σου και δες αν είναι ανατομικό. Αν θέλεις να αγοράσεις καινούργιο στρώμα καλό είναι να διαλέξεις κάποιο το οποίο δεν είναι πολύ χοντρό αλλά απορροφάει τους κραδασμούς. Έτσι θα μπορέσεις να του προσθέσεις έξτρα γέμισμα αργότερα, αν χρειαστεί.

3. Ένα άλλο πολύ σημαντικό συστατικό για σούπερ-αναπαυτικό κρεβάτι είναι τα σεντόνια που χρησιμοποιείς. Οποιοδήποτε ύφασμα που αγγίζει το δέρμα σου πρέπει να είναι πολύ απαλό και άνετο. Τα σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι που κατασκευάζονται στην Ιταλία λέγεται πως είναι η καλύτερη επιλογή.

4. Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας μία ηλεκτρική κουβέρτα (η οποία τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το σεντόνι) είναι η τέλεια λύση για να ζεστάνεις το κρεβάτι σου πριν πέσεις για ύπνο. Βάλε την κουβέρτα στην πρίζα 5-10 λεπτά πριν ξαπλώσεις, σκέπασε και το κρεβάτι με την κουβέρτα ή το πάπλωμα και θα νιώσεις την υπέροχη ζεστασιά με το που χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα.

5. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να ζητάς τη βοήθεια των ειδικών για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Σε ζεσταίνει το μαξιλάρι σου; Σε πονάει η πλάτη ή η μέση σου όταν ξυπνάς το πρωί; Νιώθεις ότι δεν μπορείς να βολευτεις; Υπάρχει λύση για όλα όσα σε απασχολούν. 

πηγή:metrogreece.gr
photos: www.housetohome.co.uk

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πιο άνετο και ζεστό κρεβάτι... Με μερικές απλές κινήσεις!
Πιο άνετο και ζεστό κρεβάτι... Με μερικές απλές κινήσεις!
http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/00001670e/5ef9_orh550w550/bedroom--rustic--Ideal-Home.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_2194.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_2194.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy