8 τρόποι για να εξαφανίσεις τους φραγμένους πόρους!

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες που μπορεί να συντελούν στους φραγμένους πόρους, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: σε...





Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες που μπορεί να συντελούν στους φραγμένους πόρους, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: σε ενοχλούν και θέλεις να απαλλαγείς από αυτούς πριν μετατραπούν σε κάτι πιο σοβαρό, όπως ακμή. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, θεραπείες, γιατροσόφια και προϊόντα που υπόσχονται να δώσουν τη λύση στο πρόβλημά σου.



1. Μαϊντανός και θυμάρι
Ως φυσικό στυπτικό, ο μαϊντανός τραβά τις τοξίνες κατευθείαν από το δέρμα, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση των φραγμένων πόρων. Βύθισε τον μαιντανό σε ένα μπολ με βραστό νερό και άφησέ το να μουλιάσει και να κρυώσει. Όταν το νερό είναι πια δροσερό, βύθισε ένα καθαρό πανί και στη συνέχεια άπλωσέ το στο πρόσωπό σου. Η λιπαρότητα θα φύγει και οι πόροι θα ανοίξουν. Ρίξε 3 – 4 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο θυμάρι σε μίαμιση κούπα με ζεστό νερό και άφησέ τα για μισή ώρα. Φίλτραρε το μείγμα και χρησιμοποίησέ το ως καθαριστικό ή τονωτικό όπου χρειάζεται.
2. Χρησιμοποίησε Foundation σε μορφή σκόνης αντί για υγρή
Επειδή μερικοί πόροι μπορεί να φράσσουν λόγω λιπαρότητας, το υγρό foundation μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Μπορείς  να δοκιμάσεις την BB Cream 5 in 1 Instant Blemish Balm της L’Oreal, η οποία απαλύνει τους πόρους και την υφή του δέρματος. Αν πάλι, δεν αισθάνεσαι πλήρης κάλυψη, δοκίμασε ένα foundation σε μορφή σκόνης.
3. Δοκίμασε ένα gel
Ένα gel θα δροσίσει το πρόσωπό σου και θα διώξει το άγχος. Από την στιγμή που αυτό που θέλεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα, το gel θα σε βοηθήσει να τα επιτύχεις. Το Vichy Normaderm Gel είναι ιδανικό για λιπαρές/ευαίσθητες επιδερμίδες και περιέχει ενεργά συστατικά με καταπραϋντικές ιδιότητες.
4. Προϊόντα με λάδι από κουκούτσια σταφυλιού
Εκτός από τις καταπληκτικές ιδιότητες που έχει το λάδι από κουκούτσια σταφυλιού στα μαλλιά, στην αντιγήρανση του δέρματος και στην πρόληψη/θεραπεία της ακμής, είναι κατάλληλο για να εξαφανίσει τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας. Τα θρεπτικά συστατικά και τα οφέλη του ελαίου, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε και του λινελαϊκού οξέος, αφήνουν το λάδι να δράσει φυσικά σαν αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες.
5. Αφαίρεσε το μακιγιάζ και καθάριζε καθημερινά το πρόσωπό σου
Η συσσώρευση του μακιγιάζ θα φράξει τους πόρους, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί το δέρμα σου. Βεβαιώσου κάθε φορά ότι αφαιρείς εντελώς το πρόσωπό σου και το καθαρίζεις προσεκτικά. Βρες το καθαριστικό σαπούνι που σου ταιριάζει και χρησιμοποίησε μαντιλάκια ή υγρό ντεμακιγιάζ για να είσαι σίγουρη ότι δεν έχουν μείνει κατάλοιπα.
6. Χρησιμοποίησε προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν στο δέρμα σου
Ενώ είναι εύκολο να αγοράσεις το πρώτο προϊόν που υπόσχεται να καλύψει το πρόβλημά σου, είναι σημαντικό να ασχοληθείς με το θέμα από το μηδέν. Αν διαπιστώσεις ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς δεν κάνουν καλό στο δέρμα σου, θα πρέπει να μάθεις τι τύπο δέρματος έχεις και να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, αφού ότι βάζεις στο δέρμα σου πρέπει να είναι σίγουρο ότι σου ταιριάζει.
7. Κάνε ατμοθεραπεία
Ο ατμός είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανοίξουν οι πόροι. Γέμισε ένα μπολ με βραστό νερό και κάθισε έτσι ώστε ο ατμός να πηγαίνει στο πρόσωπό σου. Μόλις τελειώσεις στέγνωσε το πρόσωπο ταμποναριστά και χαλάρωσε για ένα λεπτό. Χρησιμοποίησε ένα τονωτικό για να καθαρίσεις το δέρμα και να εξαλείψεις τα βακτήρια. Ενυδάτωσε το πρόσωπό σου όταν τελειώσεις.
8. Κάνε απολέπιση
Η απολέπιση του προσώπου είναι σημαντική για να φύγουν οι ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα. Σε συνδυασμό με τον καθαρισμό, τις μάσκες ενυδάτωσης και θεραπείας, η απολέπιση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να λύσεις το πρόβλημα των φραγμένων πόρων και να βελτιώσεις την υγεία του δέρματος.
πηγή: htt/joytv.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 8 τρόποι για να εξαφανίσεις τους φραγμένους πόρους!
8 τρόποι για να εξαφανίσεις τους φραγμένους πόρους!
http://3.bp.blogspot.com/-n94Irf8ui_4/TyNFgpCz9HI/AAAAAAAABqY/pXQycESByWk/s400/1960.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-n94Irf8ui_4/TyNFgpCz9HI/AAAAAAAABqY/pXQycESByWk/s72-c/1960.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/8.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/8.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy