Έχετε διάφανο μανό; δείτε τα 15 + 2 μυστικά του

  Είναι σίγουρο πως όλες μας έχουμε  στο σπίτι ένα διαφανές βερνίκι νυχιών. Αν νομίζετε ότι αυτό χρησιμεύει  μόνο γι...

 

Είναι σίγουρο πως όλες μας έχουμε 
στο σπίτι ένα διαφανές βερνίκι νυχιών.
Αν νομίζετε ότι αυτό χρησιμεύει 
μόνο για τα νύχια σας,
κάνετε λάθος, και μάλιστα μεγάλο! 
Έχει και το διαφανές βερνίκι νυχιών 
τα δικά του μυστικά...
 




1.Αποτρέπει την οξείδωση στα μεταλλικά μέρη της ζώνης ή της τσάντας σας. Μια επικάλυψη με το διαφανές βερνίκι, εγγυάται  λάμψη παντοτινή, σαν αυτή που είχε π.χ.  η πόρπη της ζώνης σας, όταν την αγοράσατε.
2.Διατηρεί  ανεξίτηλες τις χρήσιμες ετικέτες στα φάρμακα ή τα ρούχα.  Περάστε με το πηνελάκι του διάφανου βερνικιού, την ετικέτα που δεν θέλετε να σβηστεί και αυτή θα μείνει ανεξίτηλη.
3. Αποτρέπει την σκουριά. Περάστε με το διάφανο βερνίκι - για παράδειγμα - τις βίδες στο μπάνιο ή στο μπαλκόνι, και αυτές δε θα σκουριάσουν ΠΟΤΕ.
4.Κλείνει τις τρύπες της αλατοπιπεριέρας σας! Αν νομίζετε ότι από την αλατοπιπεριέρα σας τρέχει μεγάλη ποσότητα αλατοπίπερου, κλείστε με το βερνίκι των νυχιών, μερικές από τις τρύπες.
5.Σφραγίζει τους φακέλους των  εμπιστευτικών εγγράφων σας!  Σφραγίστε το φάκελο βουρτσίζοντας με το πηνελάκι από το  βερνίκι νυχιών κατά μήκος του κάτω μέρους του πτερυγίου του φακέλου. Τώρα είστε βέβαιοι ότι κανένας δεν θα παραβιάσει το φάκελο σας με την "κλασική μέθοδο" τοποθέτησης του πάνω από ατμό.
6.Διατηρεί τα δερμάτινα παπούτσια σας! Περάστε τα μέρη που φθείρονται περισσότερο από τα δερμάτινα παπούτσια σας (ράχη/μύτη/τακούνια) με το "θαυματουργό" βερνίκι.  Θα αποφύγετε έτσι τις γρατσουνιές στην επιφάνεια των παπουτσιών σας.
7.Αν τα κορδόνια των παπουτσιών σας ξεφτίζουν, βουτήξτε τις άκρες τους μέσα στο διάφανο βερνίκι.
8.Αν κάποιο κόσμημα ή κούμπωμα από τα κοσμήματα σας, ερεθίζει ή προκαλεί αλλεργία,  μπορείτε να τα καλύψετε με το διαφανές βερνίκι, έτσι ώστε να μην έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα σας.
9.Αν δυσκολεύεστε να περάσετε την κλωστή στη βελόνα, περάστε το άκρο της κομμένης κλωστής, μια – δυο φορές με το βερνίκι. Στη συνέχεια κυλήστε το άκρο του νήματος μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας, όταν θα στεγνώσει η κλωστή θα περνάει πανεύκολα στη βελόνα.
10.Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί αντί για τσιρότο για να καλύψει ένα μικρό τραύμα, μέχρι βέβαια να βρείτε φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες. Απλά περάστε μια λεπτή στρώση πάνω από την πληγή και δημιουργήστε έτσι ένα αδιάβροχο, ασφαλές και αόρατο φιλμ που θα προστατεύσει προσωρινά το μικροτραύμα σας.
11. Σταματά τη φαγούρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο νερό (πισίνα, θάλασσα κλπ) γιατί είναι αδιάβροχο.
12.Σφίγγει τις χαλαρές Βίδες. Πόσες φορές βιδώνετε και ξαναβιδώνετε μια βίδα στα συρτάρια ή τις ντουλάπες σας;  Αν περάσετε τις βίδες με βερνίκι, δεν θα χρειαστεί να τις ξανασφίξετε.
13.Υπάρχει μια μικρή ρωγμή στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου;  Βουρτσίστε στο σημείο της ρωγμής και από τις δύο πλευρές του γυαλιού με μπόλικο βερνίκι για να γεμίσετε το κενό.  Αφήστε για λίγο το αυτοκίνητο σας στον ήλιο, μέχρι να στεγνώσει το βερνίκι. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε χρόνο μέχρι να επιδιορθώσετε μόνιμα τη ζημιά.
14.Γεμίστε/καλύψτε μικρές γρατσουνιές στα πατώματα και τα πλακάκια του σπιτιού, ταμπονάρωντας με αρκετό διαφανές βερνίκι νυχιών στα φθαρμένα σημεία.
15.Γδαρσίματα ή ψιλοτρακαρίσματα στο αυτοκίνητο. Για να μην σκουριάσει και χειροτερέψει η κατάσταση του αυτοκινήτου, καλύψτε την επιφάνεια που έχει πάθει τις μικροζημιές με διάφανο βερνίκι και έτσι θα αποφύγετε την οξείδωση.
16.Βοηθάει το μανό που έχετε βάψει τα νύχια σας,  να διατηρηθεί για περισσότερο χρόνο και να γυαλίζει. 
17.Το διάφανο βερνίκι είναι ιδανικό για να σώσετε το καλσόν σας. Ως γνωστόν το βερνίκι σταματάει την εξάπλωση του πόντου στα καλσόν.

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Έχετε διάφανο μανό; δείτε τα 15 + 2 μυστικά του
Έχετε διάφανο μανό; δείτε τα 15 + 2 μυστικά του
http://4.bp.blogspot.com/-nqAizoNmAT4/UnK5zBbYpnI/AAAAAAAABoA/li9ZKkLPKZQ/s320/il_570xN.343142355.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-nqAizoNmAT4/UnK5zBbYpnI/AAAAAAAABoA/li9ZKkLPKZQ/s72-c/il_570xN.343142355.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/15-2.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/15-2.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy