Διαφορές μεταξύ μηνιαίας και εβδομαδιαίας λίστας super-market!

Κάθε μέρα όλο και κάτι λείπει από το σπίτι! Πώς γίνεται αυτό; Ή δεν κάνετε λίστα super market ή απλά δεν έχετε οργανώσει σωστά τη ...




Κάθε μέρα όλο και κάτι λείπει από το σπίτι! Πώς γίνεται αυτό; Ή δεν κάνετε λίστα super market ή απλά δεν έχετε οργανώσει σωστά τη λίστα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για τα ψώνια του super market και θα βγείτε κερδισμένες!




Το super market πρέπει να έχει την...ημέρα του! Καθιερώστε συγκεκριμένη μέρα super market για να αποφύγετε ανώφελες επισκέψεις για κάθετι μικρό που ξεχάσατε.
Βέβαια, είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζεται ένα σπίτι και πρέπει να θυμάστε τα πάντα! Για να μην ανακαλύπτετε ότι κάτι έχετε ξεχάσει γυρίζοντας από τα ψώνια, απλά πρέπει να αρχίσετε να κάνετε μια λίστα, είτε σε χαρτί, είτε ακόμα καλύτερα στο κινητό σας, που το έχετε πάντα μαζί σας.
Στη λίστα σας, χωρίστε τα πράγματα που χρειάζεστε αναλόγως με το που βρίσκονται, ώστε να μη γυρίζετε από τον ένα διάδρομο πίσω στον άλλο (π.χ. όλα τα τυριά και τα αλλαντικά μαζί στην λίστα, όλα τα λαχανικά μαζί, όλα τα καθαριστικά σπιτιού μαζί κ.λπ.).
Κυρίως, οργανώστε τη λίστα σας σε εβδομαδιαία και μηνιαία.

  • Η εβδομαδιαία λίστα του super-market θα πρέπει να περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για την εβδομάδα που ακολουθεί. Αυτά δηλαδή που θα καταναλωθούν και θα σας χρειαστούν άμεσα. Σκεφτείτε τι θα μαγειρέψετε, αποφασίστε τα φαγητά της εβδομάδας, καταγράψτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε και κάντε τις αγορές σας οργανωμένα και εύκολα.
  • Η μηνιαία λίστα του super-market θα πρέπει να περιλαμβάνει τα πράγματα του σπιτιού που έχουν αρχίσει να τελειώνουν και σίγουρα μέσα στο μήνα θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε. Μερικά από αυτά είναι αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, αλουμινόχαρτο και άλλα είδη της κουζίνας, απορρυπαντικά και καθαριστικά, χαρτικά κ.α. Αυτό που σίγουρα δε θα χρειαστεί να βάλετε στη λίστα σας για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είναι το Fairy για πλύσιμο των πιάτων που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες!
Οργανωθείτε λοιπόν σωστά με τις κατάλληλες λίστες super market  και κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Καλά ψώνια!
πηγή: epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Διαφορές μεταξύ μηνιαίας και εβδομαδιαίας λίστας super-market!
Διαφορές μεταξύ μηνιαίας και εβδομαδιαίας λίστας super-market!
http://4.bp.blogspot.com/-yaMWBPJejCw/Umq8J7r0GGI/AAAAAAAARSw/at5-Q8y7B9M/s400/4669-shutterstock_21772933-1-size-3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-yaMWBPJejCw/Umq8J7r0GGI/AAAAAAAARSw/at5-Q8y7B9M/s72-c/4669-shutterstock_21772933-1-size-3.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/super-market.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/super-market.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy