Απλά καθημερινά αντικείμενα με διαφορετικές χρήσεις-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

 Πράγματα που υπάρχουν γύρω μας και όμως μπορούν να γίνουν υπέροχες νέες δημιουργίες με πολύ μικρές παραλλαγές. Δείτε μερικές ιδέες κα...





 Πράγματα που υπάρχουν γύρω μας και όμως μπορούν να γίνουν υπέροχες νέες δημιουργίες με πολύ μικρές παραλλαγές. Δείτε μερικές ιδέες και ανακυκλώστε έξυπνα τα δικά σας πράγματα.








 Φτιάξτε μια όμορφη κουβέρτα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, από διάφορα πουλόβερ που δεν χρησιμοποιεί πια η οικογένεια. Κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και απλά γαζώστε τα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
 Μεταμορφώστε τις λευκές κούπες με μοναδικό υλικό σας μια κορδέλα. Την κολλάτε πάνω και κάθε φορά έχουν μια διαφορετική εμφάνιση. Ιδανική λύση για τις γιορτές που απαιτούν χρώμα και ξεχωριστό στυλ.

 Μια απλή θήκη για τα ραπτικά, μπορεί να αλλάξει με ένα διακοσμητικό χαρτί και να γίνει μια θήκη για να κερνάτε τα παιδιά με πολλές καραμέλες.
 Ένα κονσερβοκούτι μπορεί να καλυφθεί με ύφασμα και δημιουργώντας μια υφασμάτινη μπάλα να αποτελέσει ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για τα ραπτικά μας.
 Διακοσμήστε τα μαξιλάρια σας με μεγάλα κουμπιά που θα επενδύσετε στο ίδιο ύφασμα . Είναι μια όμορφη και διακοσμητικά υπέροχη πρόταση.

 Αγοράστε μπάλες από φελιζόλ και ντύστε τις με διαφορετικά υφάσματα. Θα διακοσμήσουν εξαιρετικά τον χώρο σας.
 Φτιάξτε μόνη σας βάζα με καραμέλες για τις επισκέψεις στους φίλους σας. Με αυτό τον τρόπο εκμεταλλεύεστε τα βαζάκια σας και προσφέρεται χαρά στους μικρούς σας φίλους.
 Αν έχετε διάφανα πιάτα μια έξυπνη λύση είναι να τοποθετήσετε στο κέντρο του ένα θέμα που σας αρέσει και κολλώντας το με την κόλλα κατασκευών, να γίνει στολίδι στο χώρο σας.
 Φτιάξτε από στόχα σε διάφορα χρώματα υφασμάτινους σελιδοδείκτες. Κουμπιά,κλωστές θα τελειοποιήσουν το αποτέλεσμα τους.
Ξεχάστε το χάρτινο κουτί με τα χαρτομάντηλα και φτιάξτε  μια υφασμάτινη θήκη. Δεν θα πιάνει μεγάλο χώρο και θα είναι πάντα όμορφη στο χώρο σας.
 Χρησιμοποιήστε ετικέτες για τις αποθηκεύσεις σας.Θα προσθέσει ομορφιά και χάρη στα κρυμμένα σας αντικείμενα.
 Κάποια λινά υφάσματα θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα από μόνα τους για σουβέρ. Κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και απλά τοποθετήστε τα στο τραπέζι.
 Ένα απλό ξύλινο κουτί, αλλάξει όψη άν το ντύσετε με ένα όμορφο χαρτί. Στο μπροστινό μέρος τοποθετείστε ένα μεγάλο κουμπί και η θήκη για τα κοσμήματα σας είναι τελείως διαφορετική.
photos:bhg.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Απλά καθημερινά αντικείμενα με διαφορετικές χρήσεις-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Απλά καθημερινά αντικείμενα με διαφορετικές χρήσεις-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
http://4.bp.blogspot.com/-SnnigMx3-FY/UmbzIDQmWmI/AAAAAAAARFU/B4mpyJ2uk4U/s320/100462550.jpg.rendition.largest.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-SnnigMx3-FY/UmbzIDQmWmI/AAAAAAAARFU/B4mpyJ2uk4U/s72-c/100462550.jpg.rendition.largest.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/blog-post_703.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/blog-post_703.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy