Φτιάχνουμε μπαχαρικά από ψωμί και..

Ας ξεκινήσουμε με τα ψίχουλα ψωμιού και αφήστε τη φαντασία σας να πάει από εκεί. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς κ...



Ας ξεκινήσουμε με τα ψίχουλα ψωμιού και αφήστε τη φαντασία σας να πάει από εκεί.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς και τοποθετήστε ένα ράφι στο κέντρο. Τοποθετήστε το ψωμί  ή τις φέτες σας σε ένα ταψί και ψήστε το για 20 - 25 λεπτά. Θα πρέπει να είναι ξηρό και σκληρό, αλλά όχι  φρυγανισμένο.
Μεταφέρετε  το σε μια σχάρα μέχρι να έρθει  σε θερμοκρασία δωματίου.


Σπάσετε τα αποξηραμένα ψωμί σε κομμάτια και ανακατέψτε το σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να  φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλετε

Τώρα το μέρος της διασκέδασης! Ανακατέψτε

Ιταλικό μείγμα
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο μαϊντανό 
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 
1/2 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό 
1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 
1 κουταλάκι του γλυκού παρμεζάνα

Ευχαριστίας μείγμα
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο φασκόμηλο

Βότανα de Provence
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα αλμυρά 
14 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη μαντζουράνα 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο δεντρολίβανο 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα άνθη λεβάντας 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένους σπόρους μάραθου

Indian Curry
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού άσπρο πιπέρι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου 
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο τζίντζερ 
1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σε σκόνη 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο κύμινο 
1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν 
Μια πρέζα γαρύφαλλα

Απλά ανακατέψτε τα μπαχαρικά και τα ψίχουλα ψωμιού από μία συνταγή και  τα αποθηκεύετε σε ένα αεροστεγές δοχείο. Το ιταλικό μείγμα θα πρέπει να αποθηκευτεί στο ψυγείο για έως και δύο μήνες, λόγω του τυριού παρμεζάνας. Οποιοδήποτε από τα άλλα μείγματα μπορούν να αποθηκεύουν σε θερμοκρασία δωματίου επί 'αόριστον


πηγή:aromaikarias.blogspot.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Φτιάχνουμε μπαχαρικά από ψωμί και..
Φτιάχνουμε μπαχαρικά από ψωμί και..
http://1.bp.blogspot.com/-kitr_cMqmYE/UmbFfI3JJyI/AAAAAAAARD4/58rSG_kA5x4/s320/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84_130919230240.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-kitr_cMqmYE/UmbFfI3JJyI/AAAAAAAARD4/58rSG_kA5x4/s72-c/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84_130919230240.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/blog-post_2727.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/blog-post_2727.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy