Αλλεργίες; θωρακείστε το δωμάτιο σας.-ΥΓΕΙΑ

  Υποφέρετε από αλλεργίες; θωρακίστε το δωμάτιο σας με 8 απλές συμβουλές .Κουρτίνες, παράθυρο, στρώμα ,χαλί, όλα παίζουν ρόλο ό...

 


Υποφέρετε από αλλεργίες; θωρακίστε το δωμάτιο σας με 8 απλές συμβουλές .Κουρτίνες, παράθυρο, στρώμα ,χαλί, όλα παίζουν ρόλο όταν είστε αλλεργικοί στην σκόνη και στα ακάρεα. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε.




Όσοι υποφέρετε από αλλεργίες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλα αυτά που μπορεί να υπάρχουν στο δωμάτιο σας. Δείτε απλές συμβουλές για να κρατήσετε μακρυά σκόνη και ακάρεα...


1. Κουρτίνες
Το καλύτερο είδος της κουρτίνας είναι το στόρι, μπορείτε να καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί κάθε μέρα. Αλλά, εάν συμπαθείτε τις κουρτίνες επιλέξτε ένα ύφασμα που είναι πολύ λεπτό και μαζεύει λιγότερη σκόνη. Πλύνετε την κουρτίνα κάθε 15 ημέρες.
2. Παράθυρα
Το μυστικό είναι ο αερισμός: αφήστε τα παράθυρα ανοιχτά για δύο ώρες ημερησίως. Η καλύτερη ώρα είναι μετά το μεσημεριανό γεύμα, όταν ο ήλιος είναι ισχυρότερος.
3. Πάπλωμα από πούπουλα
 Ακόμα και αν δεν κάνει  ψύχρα το βράδυ, τόσο το καλύτερο για την αποφυγή αλλεργιών είναι να χρησιμοποιήσετε το πάπλωμα. Οι κουβέρτες συγκεντρώνουν συσσωρευμένη σκόνη και ακάρεα. Και δεν είναι μυστικό,πρέπει να  πλένετε μία φορά το μήνα και να εκτείθετε στον ήλιο για να στεγνώσει καλά.
4. Λούτρινα ζωάκια
Όσο χαριτωμένα και να είναι τα μικρά λούτρινα ζωάκια προσελκύουν σκόνη και ακάρεα. Αυτό αφορά τα παιδικά δωμάτια και τα παιδιά που υποφέρουν από αλλεργίες. 
 Ναι, αυτοί είναι οι μεγάλοι κακοποιοί των αλλεργιών. Η ένδειξη είναι να τους κάνετε μπάνιο μία φορά το μήνα και τα αφήνετε καλά να στεγνώνουν στον ήλιο.  Οι εμπειρογνώμονες δίνουν μια άλλη συμβουλή: «Μια φορά την εβδομάδα, να βάζετε τα ζωάκια, μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τα αφήνετε όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Αυτό θα σκοτώσει τα ακάρεα ».
5. Ντουλάπες 
Καθαρίστε  την ντουλάπα  σας με μια πολύ απλή συνταγή: πανί βρεγμένο με λευκό ξύδι. Δρα ως αντι-στην μούχλα! Και μια χρήσιμη σημείωση: είναι σημαντικό να πλένετε όλα τα ρούχα πριν τα χρησιμοποιήσετε. «Μια άλλη εναλλακτική λύση για να πάρει την υγρασία στο σπίτι τοποθετήστε στα συρτάρια κιμωλία. Απορροφά την υγρασία και η τιμή τους είναι πολύ φθηνή, "προτείνουν οι ειδικοί..
6. Έδαφος
Ξεχάστε το χαλί και την ηλεκτρική σκούπα, είναι σύμμαχοι των ακάρεων. Το δωμάτιο πρέπει να έχει πλακάκια ή ξύλο και πρέπει να καθαρίζεται μόνο με ένα υγρό πανί, μία φορά την ημέρα τουλάχιστον.
7. Χαλί
Μόνο εάν είναι μικρό, με λίγες τρίχες. Πλύνετε το χαλί σας κάθε 15 ημέρες και μόλις το βάλετε στο δωμάτιο.
8. Λινό
Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την επαφή με τα ακάρεα της σκόνης είναι χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα λινού υφάσματος που καλύπτει το σύνολο του στρώματος. Αυτό το κάλυμμα θα πρέπει να πλένονται κάθε 15 ημέρες.
 πηγή:mdemulher.abril.com.br
 Φωτογραφία: Dreamstime

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Αλλεργίες; θωρακείστε το δωμάτιο σας.-ΥΓΕΙΑ
Αλλεργίες; θωρακείστε το δωμάτιο σας.-ΥΓΕΙΑ
http://mdemulher.abril.com.br/imagem/casa/galeria/quarto-a-prova-de-alergias-52420.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/blog-post_2238.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/blog-post_2238.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy