7 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε!

Η μόδα ακολουθείται από «χρυσούς» κανόνες… που χαρακτηρίζουν μια εμφάνιση κομψή, μοντέρνα ή “κιτς”! Καθημερινά άντρες και γυνα...








Η μόδα ακολουθείται από «χρυσούς» κανόνες… που χαρακτηρίζουν μια εμφάνιση κομψή, μοντέρνα ή “κιτς”! Καθημερινά άντρες και γυναίκες πέφτουν σε στυλιστικά «παραπτώματα», φορώντας λάθος τα τζιν υφάσματα, τα prints ή ακόμα και τις γραβάτες τους. Εάν θέλετε, λοιπόν, να τραβήξετε τα βλέμματα… με τη θετική έννοια, πρέπει να αποφύγετε τις παρακάτω επιλογές για χάρη του look σας.
 


“Όχι” στο τζιν παντελόνι… με τζιν σακάκι!
Μπορεί οι πασαρέλες και τα εξώφυλλα της Vogue να έχουν γεμίσει με τζιν υφάσματα… αλλά ο συνδυασμός του τζιν παντελονιού με το τζιν σακάκι μπορεί να καταστρέψει την εικόνα σας. Ακόμα και σε ένα μοντέλο, το γνωστό και ως “διπλό denim” μοιάζει, όχι απλά μονότονο, αλλά αδιάφορο χωρίς διαφορετικά υφάσματα ή χρώματα!
Οι άντρες δεν πρέπει να φορούν άσπρες κάλτσες
Εάν υπάρχει ένας κανόνας ντυσίματος για τους άντρες… αυτός είναι να μην φορούν άσπρες κάλτσες! Όπως δηλώνει και ο Alex Bilmes, εκδότης του περιοδικού Esquire: «Εάν δεν κάνετε γυμναστική, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσετε τις άσπρες κάλτσες». Αυτό συμβαίνει γιατί αυτές συνήθως είναι ογκώδεις και με ραβδώσεις. Άλλωστε, η νέα τάση οδηγεί προς τις έγχρωμες κάλτσες με σχέδια.
Τα παπούτσια δεν χρειάζεται να ταιριάζουν με την τσάντα
Εάν ταιριάζουν χρωματικά η τσάντα με τα παπούτσια και τη ζώνη, τότε ίσως δείχνετε σαν έναν ταξιδιώτη από τις περασμένες δεκαετίες. Το 2013, η μόδα στα αξεσουάρ έχει προχωρήσει και κινείται σε πιο περίεργα και εκκεντρικά μονοπάτια. Άλλωστε, οι τσάντες πια διαθέτουν τόσο τρελά χρώματα και υφάσματα… που δύσκολα μπορείτε να εντοπίσετε παρόμοια σε γόβες ή πλατφόρμες.
Γυμνά πόδια ή μεγάλο V στο λαιμό: Ένα από τα δυο!
Δεν υπάρχει στυλίστας που να μην αναφέρει το χρυσό κανόνα της μόδας: «Δεν είναι όμορφο να αφήσουμε γυμνά και τα πόδια και ανοιχτό το λαιμό. Διαλέγουμε ένα από τα δυο!». Πολλές φορές, ένας τέτοιος συνδυασμός φαίνεται αρκετά φθηνός. Την προσοχή των άλλων πρέπει να κλέβει μόνο ένα σημείο επάνω σας. Για αυτό μην φορέσετε ποτέ ένα t-shirt με βαθύ V μαζί με ένα καυτό σορτσάκι.
Η γραβάτα δεν πρέπει να “ξεπερνά” τη ζώνη
Η άκρη της γραβάτας πρέπει πάντα να καλύπτει το τελευταίο κουμπί του πουκαμίσου, αλλά ταυτόχρονα να μην ξεπερνά τη ζώνη. Ό,τι δεν έχει σχέση με αυτόν τον κανόνα, είναι λάθος και οπτικά δείχνει αστείο! Το αντρικό φύλο πρέπει να προσέχει το δέσιμο της γραβάτας, προσπαθώντας να καλύψει σχεδόν όλες τις τρύπες-κουμπιά του πουκάμισου.
Ποτέ μοτίβα και prints μαζί
Πρόκειται για ένα καταστροφικό λάθος. Εάν συνδυάσετε μια floral μπλούζα με μια animal print φούστα το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον δακτυλοδεικτούμενο. Θα φαίνεστε σαν να φορέσατε ό,τι βρήκατε μπροστά σας! Άλλωστε, το στυλ δεν αποκτάται με βιαστικές κινήσεις, αλλά με βάση την αρμονία.
Τέλος στους «κανόνες» των χρωματικών συνδυασμών
Το μπλε και το πράσινο δεν είναι ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων που παραδοσιακά είναι παρακινδυνευμένος. Το ίδιο ισχύει με το καφέ-μαύρο, το ναυτικό-μαύρο, το ροζ-κόκκινο. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι υπάρχουν αταίριαστοι συνδυασμοί στα χρώματα. Όμως, φέτος στο Hollywood, θα δούμε ακόμα και το ναυτικό χρώμα να συνδυάζεται με το μαύρο ”, λέει ο Butchart.
πηγή:.flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 7 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε!
7 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε!
http://1.bp.blogspot.com/-u3aR_HS0yQo/UkFjMOJ1znI/AAAAAAAAQVg/tsMtigxFwCA/s400/1209100_669366583086940_262781635_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-u3aR_HS0yQo/UkFjMOJ1znI/AAAAAAAAQVg/tsMtigxFwCA/s72-c/1209100_669366583086940_262781635_n.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/09/7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/09/7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy