ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ- Χρήσιμες συμβουλές

Π απούτσια, καινούργια παλιά ,γυναικεία, αντρικά Α γαπημένα, ξεχασμένα, κακομεταχειρισμένα,  φθαρμένα....για όλα υπάρχουν λύσε...





Παπούτσια, καινούργια παλιά,γυναικεία, αντρικά


Αγαπημένα, ξεχασμένα, κακομεταχειρισμένα, 
φθαρμένα....για όλα υπάρχουν λύσεις.




Ψάχνοντας αρκετά για να σας βρώ πληροφορίες συντήρηση
και διατήρησης των παπουτσιών σας, ξεσκόνισα τη βιβλιοθήκη μου και βρήκα ένα αγαπημένο μου βιβλίο που το αγόρασα το2008 της Μαίρης Παναγάκου
 '' Τα μυστικά της καθαριότητας' 'που μου έχει βγάλει από πολλούς μπελάδες.


Σας μεταφέρω τις δικές της συμβουλές που θεωρώ ότι είναι 
πολύτιμες.  
  •  Πρίν φορέσετε τα καινούργια σας παπούτσια περάστε τις σόλεςμε πολύ ψιλό γυαλόχαρτο ή με ένα κομμάτι καθαρισμένη πατάτα.Έτσι δεν θα κινδυνεύετε από απρόοπτα γλυστρήματα.
  •  Σας στενεύουν τα παπούτσια σας; Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε οινόπνευμα και περάστε το σημείο του δέρματος που σας ενοχλεί στο εσωτερικό του παπουτσιού. Φορέστε τα παπούτσια και κάνετε μερικές βόλτες.
  •  Τα βρεγμένα παπούτσια σας, γεμίστε τα με τσαλακωμένα χαρτιά ή βάλτε τα σε καλαπόδια και αφήστε τα να στεγνώσουν μακρυά από πηγές θερμότητας, καθώς και από τον ήλιο.
  •  Αν σας έχει τελειώσει το βερνίκι και πρέπει οπωσδήποτε να γυαλίζουν, περάστε τα με λίγη κρέμα που χρησιμοποιείτε για τα χέρια σας. Περιμένετε να απορροφηθεί και βουρτσίστε τα.
  •  Για να ξαναβρούν την λάμψη τους τα λουστρίνια ψεκάστε τα με το υγρό που καθαρίζουμε τα τζάμια και σκουπίστε τα με ένα πολύ μαλακό πανί.
  •  Αν το εσωτερικό των παπουτσιών βγάζει χρώμα στις κάλτσες και στα καλσόν σας, πάρτε ένα πανάκι βουτηγμένο σε βενζίνη ή οινόπνευμα και τρίψτε το εσωτερικό τους μέχρι να διαπιστώσετε πως δεν βγαίνει άλλη μπογιά στο πανί.
  •   Για να μην φαίνονται οι γρατσουνιές και τα σκασίματα, περάστε τα λευκά παπούτσια με διορθωτικό ο ειδικό λευκό υγρό) και τα μαύρα με μελάνι.
 
  • Να περνάτε συχνά τα δερμάτινα παπούτσια σας με στιλβωτικό σε κρέμα, αν θέλετε να καθαρίσουν και να μαλακώσουν το δέρμα.
-με υγρό στιλβωτικό, αν θέλετε να κρύψετε τις γρατζουνιές και τους λεκέδες
-με κερί , αν θέλετε να γυαλίσουν.

  • Τα σουέντ να τα βουρτσίζετε καλά με την ειδική βούρτσα και με μια γόμα να τρίβετε τους λεκέδες.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τα πόδια κλεισμένα στα παπούτσια ιδρώνουν και οι συνέπειες είναι γνωστές σε όλους. Η διττανθρακική σόδα έχει μια εκπληκτική ιδιότητα. Διώχνει την κακοσμία. Ραντίστε το εσωτερικό κάθε παπουτσιού με 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα και σκορπίστε τη παντού, αφήνοντας τα έτσι για ένα βράδυ. Το πρωί τινάξτε τα.

 

Σχόλια

BLOGGER: 1
Loading...



Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ- Χρήσιμες συμβουλές
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ- Χρήσιμες συμβουλές
http://3.bp.blogspot.com/-7zCsYv3z4wY/UL07VwUGbPI/AAAAAAAAD70/UVFKzdZWt0Q/s320/men39s_shoes_and_sachet_highdefinition_picture.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-7zCsYv3z4wY/UL07VwUGbPI/AAAAAAAAD70/UVFKzdZWt0Q/s72-c/men39s_shoes_and_sachet_highdefinition_picture.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2012/12/blog-post_6282.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2012/12/blog-post_6282.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy