tips-Πώς να κρύψουμε τα περιττά κιλά με το ντύσιμό μας

«Κρύψτε» τις ατέλειες του σώματός σας με τα σωστά ρούχα! Δεν θα ήταν βαρετή η ζωή… αν όλοι έμοιαζαν το ίδιο; Ευτυχώς, ο καθένας ...


«Κρύψτε» τις ατέλειες του σώματός σας με τα σωστά ρούχα! Δεν θα ήταν βαρετή η ζωή… αν όλοι έμοιαζαν το ίδιο; Ευτυχώς, ο καθένας είναι μοναδικός και με διαφορετικό τύπο σώματος. Ωστόσο, υπάρχουν ρούχα που μπορούν να κολακέψουν το σώμα σας, και άλλα που σας προσθέτουν περισσότερα κιλά. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής ρούχων… τα ρούχα πρέπει να ταιριάζουν στο σώμα σας, όχι μόνο για να καλύψουν τις ατέλειές, αλλά και για να τονίσουν τα όμορφα μέρη του σώματός σας! Επιλέξτε τα σωστά ρούχα και θα δείχνετε τουλάχιστον 4 κιλά πιο λίγο…
Tips για γυναίκες…
Στυλ που μετατρέπει την κοιλιά σε επίπεδη
Για τι γυναίκες με λίγη κοιλίτσα, καλό είναι να προτιμούν ρούχα που δεν εφαρμόζουν ακριβώς πάνω στην περιοχή που προσπαθούν να κρύψουν. Αγοράστε ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερο ή διαλέξτε πουκάμισα που θα «σβήσουν» από πάνω σας τα περιττά κιλά. Μείνετε μακριά από στενά πουκάμισα, σακάκια και κολλητά μπουφάν. Ένα όμως ακόμα tip για να φαίνεστε πιο αδύνατη το χειμώνα είναι το καλσόν με λαστέξ, ακόμα και μέσα από το παντελόνι. Έτσι θα αναδειχθεί το ύψος σας και η κοιλιά σας θα μετατραπεί σε επίπεδη.
Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι το παν!
Επιλέξτε το σωστό χρώμα! Οι σκούρες αποχρώσεις σίγουρα λεπταίνουν το σώμα σε σχέση με τα φωτεινά χρώματα και κρύβουν τα περιττά κιλά. Προσοχή όμως! Δεν χρειάζεται να κυκλοφορείτε μόνο με μαύρα χρώματα. Αντίθετα, προτιμήστε τα καφέ, τα λαδί και τα μωβ ρούχα, που κάνουν την ίδια δουλειά. Αν αναζητάτε λίγο χρώμα στα ρούχα σας… δοκιμάστε φωτεινά αλλά μονόχρωμα. Βέβαια, μετράει πολύ και το είδος του υφάσματος. Με άλλα λόγια ακόμα και μαύρο, το σατέν ύφασμα σας προσθέτει κιλά…
Τα ιδανικά ρούχα για το χειμώνα και τα τζιν
Σαν ένας γενικός κανόνας, καλό είναι να αποφεύγετε τα φαρδιά ρούχα, γιατί σας προσθέτουν κιλά αντί να σας αφαιρούν. Πόσο μάλλον στα χειμωνιάτικα ρούχα που είναι πιο χοντρά. Για παράδειγμα τα φαρδιά πουλόβερ σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχουν μέσα στη ντουλάπα σας. Προτιμήστε ρούχα σε μαύρο χρώμα και σκούρα τζιν που εφαρμόζουν ιδανικά πάνω στο σώμα σας. Ειδικότερα, μην αγοράζετε τζιν που είτε κουμπώνουν πάνω από τον αφαλό ή πιέζουν την κοιλιά σας. Αποφύγετε σίγουρα τα ξεβαμμένα τζιν!
Ρούχα που κρύβουν τους όχι και τόσο λεπτούς γοφούς…
Το μεγαλύτερο μυστικό για να κρύψετε το λίπος στους γοφούς είναι η απόσπαση της προσοχής του άλλου. Δοκιμάστε να φορέσετε μια φαρδιά ζώνη, ένα στενό φόρεμα στο ύψος της μέσης ή ένα μπλουζάκι με μια στάμπα στο στήθος. Έτσι, αμέσως κρύβονται οι γοφοί σας. Αν έχετε ωραία πόδια και λεπτούς αστραγάλους προσελκύστε τα βλέμματα με ένα κοντό φόρεμα. Βέβαια, εννοείται ότι αποφεύγετε τις λεπτές ζώνες που σας πιέζουν στη μέση και τις πολύ κοντές μπλούζες…
Τα αξεσουάρ «σύμμαχος» στην εικόνα σας
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα μακρύ κολιέ μπορεί να σας κάνει πιο αδύνατες και πιο ψηλές. Σε περίπτωση που έχετε ένα γεμάτο μπούστο καλό είναι να προτιμάτε τα σκουλαρίκια ή τα βραχιόλια που τραβούν τα βλέμματα των άλλων, γεγονός που συμβαίνει και με τα ογκώδη σγουρά μαλλιά! Τέλος προτιμήστε τις φαρδιές ζώνες που μετατρέπουν τη μέση σας σε λεπτή και διαλέξτε την σε ένα χρώμα που κάνει αντίθεση με τα υπόλοιπα ρούχα σας.
Μεγάλες τσάντες… για πιο λεπτή σιλουέτα
Και όμως οι μεγάλες τσάντες, εκτός από τη χρησιμότητά τους, σας κάνουν να δείχνουμε και πιο αδύνατες. Αυτό συμβαίνει γιατί κρύβουν ένα μεγάλο μέρος του σώματός σας και αυτόματα σας λεπταίνουν. Για αυτό το λόγο πείτε «όχι» στα μικρά τσαντάκια.
Τα τακούνια… το γυναικείο φετιχ!
Μπορεί να αποτελούν μαρτύριο για τις γυναίκες, αλλά προσφέρουν ύψος και λεπταίνουν το σώμα. Όσο πιο ψηλό είναι το τακούνι, τόσο πιο κομψό φαίνεται το πόδι σας. Όσον αφορά τις μπότες, επιλέξτε αυτές που βρίσκονται λίγο κάτω από το ύψος του γόνατου, καθώς τα μποτάκια παχαίνουν αρκετά και οι μπότες πάνω από το γόνατο αφαιρούν από το ύψος σας.
Ντύσιμο που λεπταίνει τα μπράτσα
Πείτε «όχι» στα αμάνικα και τις μπλούζες με τον ένα ώμο έξω! Μπορείτε άνετα να δοκιμάσετε μπλουζάκια με κοντό μανίκι το καλοκαίρι, αλλά όχι αυτά που σταματούν ελάχιστα κάτω από τον ώμο. Τα τελευταία τονίζουν υπερβολικά τα μπράτσα σας. Εννοείται, ότι οι μπλούζες με μανίκι τρία τέταρτα είναι οι ιδανικές για αυτό το σκοπό.
Μικρότερο μπούστο με δυο κινήσεις...
Το σουτιέν είναι υπεύθυνο κατά 60% για την εικόνα του μπούστου σας. Επιλέξτε το σωστό σουτιέν και μπλούζες με V, δηλαδή ρούχα που δεν καλύπτουν απόλυτα το λαιμό σας, όπως είναι τα ζιβάγκο. Έτσι, σίγουρα το μπούστο σας θα φανεί πιο μικρό! Λεπτομέρειες όπως τα βολάν, οι πτυχώσεις και οι κορδέλες προσθέτουν όγκο στο σώμα σας.

Tips για άντρες…
  • Μείνετε μακριά από τις οριζόντιες ρίγες. Μην επιλέξετε να φορέσετε μια μπλούζα με οριζόντιες ρίγες, ακόμα και αν είναι λεπτές. Αντίθετα διαλέξτε τις κάθετες αλλά όχι παχιές ρίγες που σας χαρίζουν ύψος.
  • Προτιμήστε σκουρόχρωμα ρούχα, όπως είναι το μαύρο, το σκούρο μπλε ή το γκρι!
  • Πείτε «όχι» στα χοντρά πουλόβερ και στα μπουφάν με πούπουλα, αφού σας προσθέτουν εμφανώς όγκο.
  • Μην κάνετε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. Αποφύγετε τα φανταχτερά σχέδια, εκτός και αν είναι εντελώς διακριτικά. Αν όμως λατρεύετε τα φωτεινά χρώματα, τουλάχιστον μην τα φοράτε στα σημεία που έχετε ατέλειες.
  • Αφήστε για λίγο τα στενά ρούχα και προτιμήστε τα λίγο πιο φαρδιά. Να θυμάστε ότι τα κολλητά μπλουζάκια ή παντελόνια αναδεικνύουν μόνο τις ατέλειές σας.
  • Αγοράστε παντελόνια σε ίσια γραμμή και μπλούζες που δεν κλείνουν το λαιμό σας. Τέλος, καλό είναι να έχετε το πουκάμισο έξω από το παντελόνι σας, ειδικά όταν έχετε κοιλίτσα.
 πηγή:flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: tips-Πώς να κρύψουμε τα περιττά κιλά με το ντύσιμό μας
tips-Πώς να κρύψουμε τα περιττά κιλά με το ντύσιμό μας
https://2.bp.blogspot.com/-VHwbJh1iqAQ/WA-k6o3M4FI/AAAAAAAAfiM/rmnaKKksfWYCnbJQEYnySkGBf5HNgICgACLcB/s320/1_630_450.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-VHwbJh1iqAQ/WA-k6o3M4FI/AAAAAAAAfiM/rmnaKKksfWYCnbJQEYnySkGBf5HNgICgACLcB/s72-c/1_630_450.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/10/tips_25.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/10/tips_25.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy