Εξοικονόμησε χώρο με έξυπνα τρικ

Πρακτικότητα και στυλ πάνε μαζί σε έξυπνες, οικονομικές κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις με αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι. Χωρ...


Πρακτικότητα και στυλ πάνε μαζί σε έξυπνες, οικονομικές κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις με αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι. Χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στυλ, κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη και τον χώρο σου ομορφότερο.
 Τα σκαλοπάτια της επιτυχίας
Μια παλιά ξύλινη σκάλα δεν είναι για πέταμα. Αξιοποίησέ τη σαν ένα πρακτικό έπιπλο που θα γίνει κομοδίνο, μικρή βιβλιοθήκη ή ακόμα και θήκη για τις ομπρέλες σου. Αρκεί να καρφώσεις σε αυτή λίγο φαρδύτερα σκαλοπάτια και να τη βάψεις στο χρώμα που σου ταιριάζει.


 Επί τοίχου κρεμάμενα
Μπορεί ο χώρος να είναι μικρός και να μην χωράει ούτε ένας καλόγερος, η έμπνευση όμως είναι μεγάλη! Εκμεταλλεύσου έναν άδειο τοίχο του σπιτιού για να φτιάξεις το δικό σου πρακτικό έργο τέχνης. Τοποθέτησε όμορφα, διαφορετικά μεταξύ τους, πόμολα στον τοίχο και κρέμασε σε αυτά παλτό, τσάντες, φουλάρια και ομπρέλες δίνοντας μια... ανάσα στη φορτωμένη ντουλάπα σας, αλλά και πόντους στυλ στην καθημερινότητά σου.


Μελετηρά ζευγάρια
Τα παπούτσια δημιουργούν πάντα σύγχυση στο κάτω μέρος της ντουλάπας, όπου χάνει το δεξί το αριστερό και αντιστρόφως. Τη λύση μπορεί να σου δώσουν κουτιά αποθήκευσης που συνήθως... κατοικοεδρεύουν στο γραφείο σου. Κόλλησε στην πάνω και κάτω πλευρά τους λωρίδες βέλκρο, έτσι ώστε ενωμένα να σχηματίσουν μια «έξυπνη» παπουτσοθήκη, που μπορείς να αποδομείς κάθε φορά που χρειάζεσαι να πάρετε κάποιο μαζί σου.


Διαβασμένη παρέα
Η βιβλιοθήκη γέμισε, αλλά η ανάγκη να απολαύσεις ένα βιβλίο στην αγαπημένη σου πολυθρόνα δεν σταματάει ποτέ; Επέλεξε μερικά λευκώματα στις ίδιες περίπου διαστάσεις και σχηματίστε το δικό σου πρακτικό πλαϊνό τραπεζάκι, για τα απαραίτητα της μελέτης.



Επίσημη ανακοίνωση
Τα κοσμήματά σου είναι μικρά έργα τέχνης που δεν πρέπει να μένουν κλεισμένα (και μπερδεμένα) σε κουτιά. Βρες μια όμορφη κορνίζα, ντύσε το εσωτερικό της με λίγο αφρολέξ και ένα κομμάτι ύφασμα και κρέμασε σε αυτό τον ιδιαίτερο πίνακα ανακοινώσεων, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια.
πηγή:womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Εξοικονόμησε χώρο με έξυπνα τρικ
Εξοικονόμησε χώρο με έξυπνα τρικ
https://1.bp.blogspot.com/-YhzoZWRNBrc/Ux2gyYY0tpI/AAAAAAAAT_Q/k0T_uJwxezA/s320/101398546.jpg.rendition.largest.550.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-YhzoZWRNBrc/Ux2gyYY0tpI/AAAAAAAAT_Q/k0T_uJwxezA/s72-c/101398546.jpg.rendition.largest.550.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/08/blog-post_44.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/08/blog-post_44.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy