Τραπέζι στο… πράσινο

Ιδέες και προτάσεις για ένα πράσινο τραπέζι. Δείτε μερικές προτάσεις και όσες σας αρέσουν υιοθετήστε τες. Ετοιμάστε ολοκ...







Ιδέες και προτάσεις για ένα πράσινο τραπέζι. Δείτε μερικές προτάσεις και όσες σας αρέσουν υιοθετήστε τες.
Ετοιμάστε ολοκληρωμένα σετ μαχαιροπίρουνων για κάθε καλεσμένο σας, φτιάχνοντας μία βάση από τσόχα. Δείχνει υπέροχο και γίνεται εύκολα! 











Από την τσόχα, κόψτε τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα σε κατάλληλο μέγεθος, ώστε να χωρούν μέσα τα μαχαιροπίρουνα που θέλετε και να υπάρχει και περιθώριο. Κάντε πάνω στην τσόχα, σε ίσες αποστάσεις, σημάδια ώστε να οριοθετήσετε τη θέση για κάθε κουτάλι, μαχαίρι και πιρούνι, όπως φαίνεται στην εικόνα. Με τη βοήθεια ενός κοπιδιού, χαράξτε 2 παράλληλες ευθείες εκατέρωθεν κάθε σημαδιού, ώστε να δημιουργήσετε εγκοπές από όπου θα περάσετε μία κορδέλα (το μήκος των εγκοπών εξαρτάται από το φάρδος της κορδέλας που έχετε επιλέξει). Περάστε την κορδέλα, φροντίζοντας η μία άκρη της κορδέλας να καταλήγει μέσα στη θήκη και η άλλη προς τα έξω –έτσι θα μπορείτε να δένετε τη βάση σε ρολό. Περάστε κάτω από την κορδέλα τα μαχαιροπίρουνα. Στο πλάι τους, αριστερά ή δεξιά, τοποθετήστε ένα λουλούδι με μακρύ μίσχο και σταθεροποιήσετε το με 2 βελονιές ψηλά και χαμηλά.
Menuekarte in kleiner Geschenktuete in Gruentoenen
Χωνάκια-δωράκια
Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν να βρουν στην καρέκλα τους μερικά καλούδια για εκείνους. Ετοιμάστε μεγάλα χωνιά από ανθεκτικό χαρτί περιτυλίγματος και γεμίστε τα με ξηρούς καρπούς, ψωμάκια ή, αν προτιμάτε, κάποια γλυκίσματα. Μπορείτε να ενισχύσετε το δώρο σας, συμπληρώνοντάς το με κάποιο αναμνηστικό σχετικό με μαγειρική, π.χ. ξύλινες κουτάλες ή κάτι άλλο ελαφρύ που μπορεί να κρεμαστεί. Κάντε στο πάνω μέρος κάθε χωνιού μία τρύπα, περάστε από εκεί μία κορδέλα και στην κορδέλα το δώρο σας. Δέστε τα σύνολα στις καρέκλες της τραπεζαρίας. Αν θέλετε, μπορείτε να κρεμάσετε σε κάθε χωνί κι ένα ταμπελάκι με το όνομα κάθε καλεσμένου ή το μενού.

Tischdekoration mit Pflanzen, Table decoration with plants,
Το γλαστράκι σας, παρακαλώ
Δημιουργήστε για τους φίλους σας όμορφες και φιλόξενες εικόνες πάνω στο τραπέζι. Πάρτε λιλιπούτεια γλαστράκια, με λουλούδια ή πρασινάδα, σε κεραμικά, χάρτινα ή και πλαστικά δοχεία (στην αγορά θα βρείτε ποικιλία σε πολύ χαμηλές τιμές). Εφοδιαστείτε επίσης με μικρές κεραμικές βάσεις με πόδι ή, εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε πιατάκια και βάλτε πάνω στο καθένα από ένα γλαστράκι. Καρφώστε μέσα στο φυτό μία οδοντογλυφίδα όπου θα έχετε κολλήσει χαρτάκι με το όνομα κάθε καλεσμένου και έπειτα σκεπάστε κάθε γλαστράκι με ένα μεγάλο νεροπότηρο. Έτοιμο να το τοποθετήσετε μέσα ή πάνω από κάθε πιάτο στο τραπέζι σας.

Tischdekoration mit Pflanzen, Table decoration with plants,
Φύλλα στους φίλους
Ετοιμάστε μερικά όμορφα αυτοσχέδια δαχτυλίδια για τις πετσέτες φαγητού. Τυπώστε ή ζωγραφίστε απλά σκίτσα φύλλων πάνω σε χειροποίητο χαρτί. Κόψτε τα χαρτιά σε λωρίδες έτσι, ώστε να τα κολλήσετε σε δαχτυλίδια γύρω από τις πετσέτες, αφού τις διπλώσετε σε μακρόστενα σχήματα. Περάστε μέσα από κάθε χάρτινο δαχτυλίδι ένα φρέσκο κλαδί από κάποιο φυτό.

Platzkarte mit Birne
Φρέσκια γεύση
Είτε έχετε αχλαδιά στο περιβόλι σας είτε χρειαστεί να αγοράσετε τα πράσινα, γλυκά φρούτα από τη λαϊκή, αυτή η πανεύκολη και χαριτωμένη ιδέα είναι ιδανική για να ετοιμάσετε ένα τραπέζι για φίλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τυλίξετε κάθε αχλάδι (αφού τα πλύνετε και τα σκουπίσετε) με την πετσέτα φαγητού και να τα τοποθετήσετε μέσα σε μεγάλα ποτήρια νερού. Μία λεπτομέρεια: Φροντίστε τα αχλάδια να έχουν και κοτσάνι, ώστε να δέσετε μία κορδελίτσα ή σπάγκο με καρτελάκι ονόματος.

Tischgedeck mit einer Rosenbluete dekoriert
Ρομαντική απλότητα
Επιμεληθείτε τη θέση κάθε καλεσμένου σας στο τραπέζι με φυσική απλότητα. Τυλίξτε όμορφα τις πετσέτες φαγητού σε μακρόστενο σχήμα και δέστε τις χαλαρά με ένα κορδόνι ή κορδέλα, όπου έχετε περάσει ταμπελάκι με όνομα. Τελευταία κίνηση: Κόψτε ένα μεγάλο άνθος (π.χ. ανοιχτό τριαντάφυλλο), αφαιρώντας εντελώς το κοτσάνι ή μίσχο, και ακουμπήστε το στο πάνω άκρο της πετσέτας.
πηγή:.etsiapla.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Τραπέζι στο… πράσινο
Τραπέζι στο… πράσινο
http://2.bp.blogspot.com/-GMynLbXBHgo/Vq32LeNFW0I/AAAAAAAAaR8/6gKw2Tq_dwE/s400/00090084.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-GMynLbXBHgo/Vq32LeNFW0I/AAAAAAAAaR8/6gKw2Tq_dwE/s72-c/00090084.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/01/blog-post_40.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/01/blog-post_40.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy