5 Βήματα για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς Κόπο και Κόστος-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δείτε έξυπνες ιδέες και τρικ διακόσμησης για την ανανέωση στο καθιστικό με μικρές παρεμβάσεις που θα δώσουν μεγάλα αποτελέσματα! Π...



Δείτε έξυπνες ιδέες και τρικ διακόσμησης για την ανανέωση στο καθιστικό με μικρές παρεμβάσεις που θα δώσουν μεγάλα αποτελέσματα!
Πολλές φορές κοιτάμε το καθιστικό μας και νοιώθουμε ότι θέλουμε μια ανανέωση στον χώρο μας, χωρίς όμως να διαθέσουμε πολλά χρήματα, χρόνο και κόπο. Μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που βρίσκεται στη λίστα των προτεραιοτήτων σας αυτή την εποχή, πάντα όμως υπάρχουν λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, χωρίς να ναυαγήσετε τον προϋπολογισμό σας.

1. Αποφασίστε ποιο στιλ σας αρέσει  Προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας αρέσει σε κάθε στιλ διακόσμησης. Είναι το ύφος, τα υλικά, τα έπιπλα ή τα χρώματα; Έπειτα, βάλτε το στοιχείου που σας αρέσει στην δική σας διακόσμηση.
2. Χρώμα Δεν χρειάζεται να βάψετε όλο το δωμάτιο. Επιλέξτε έναν τοίχο ή μία εσοχή και αναδείξτε τα με χρώματα ή μοτίβα που θα δώσουν ενδιαφέρον μέσα στο χώρο. Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα που να ταιριάζει με τα έπιπλα που ήδη έχετε, και όταν λέμε ταιριάζει δεν εννοούμε να είναι το ίδιο χρώμα με τον καναπέ σας. Δημιουργείστε κομψές αντιθέσεις, όπως καφέ καναπές με μπλε-γκρι, κίτρινο, πράσινο ή γαλάζιο. Αν ο καναπές σας είναι γκρι, ταιριάξτε τον με ροζ, κίτρινο ή πράσινο.
thehomeissue_kathistikoananeosi01
Βάψτε ένα κομμάτι τοίχου Σας έχει περισσέψει χρώμα ή δεν θέλετε να διαθέσετε χρήματα για ολόκληρο λίτρο χρώματος. Δείτε φανταστική ιδέα για καθιστικό με στιλ! Πάρτε χαρτοταινία και βάψτε μόνο ένα μέρος του τοίχου – όχι όλο.
Βάψτε τον τοίχο ακανόνιστα – κάντε εύκολα σχήματα Πάρτε χαρτοταινία και κάντε ζιγκ-ζαγκ. Έπειτα βάψτε με ένα έντονο χρώμα την κάτω πλευρά. Δείτε πόσο ενδιαφέρον αποκτάει ο τοίχος με λίγο χρώμα και φαντασία. Τέλος, κάντε την ανατροπή βάφοντας ένα παλιό έπιπλο σε έντονο χρώμα.
thehomeissue_kathistikoananeosi03
3. Η ταπετσαρία αντεπιτίθεται Οι ταπετσαρίες ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, για εσάς που αγαπάτε τις ομαλές αντιθέσεις. Επιλέξτε μια ταπετσαρία που να δίνει στον χώρο έντονο χρώμα. Προσέξτε από κοντά να έχει λεπτομέρειες στο χρώμα του καναπέ-καθιστικού σας.
Ταπετσαρία στο 1/3 του τοίχου Μια κομψή (και οικονομική) ιδέα είναι να βάλετε ταπετσαρία στο 1/3 του τοίχου, στο κάτω μέρος του. Τολμήστε το με έντονο χρώμα.
thehomeissue_kathistikoananeosi061
thehomeissue_kathistikoananeosi07
Extra tip για τολμηρούς Σας έχει περισσέψει ταπετσαρία ή θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας μόνο με ένα ρολό; Δείτε την παραπάνω ιδέα: Έχουν βάλει ταπετσαρία μόνο στο πάνω μέρος του τοίχου.
Κάντε τετράγωνα με ταπετσαρία Πάρτε ένα πηχάκι και κάντε σε ένα τοίχο τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα και βάλτε μέσα ταπετσαρία. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα βάλτε μια ταπετσαρία με θέμα ή αν είστε άντρες βάλτε ταπετσαρία με ρίγα. Συνδυάστε μια ωραία πολυθρόνα ή διακοσμητικά μαξιλαράκια Εικόνα 08 Καθιστικό που έχουν δημιουργηθεί τετράγωνες εσοχές με θεματική ταπετσαρία. Μπροστά έχει τοποθετηθεί μία γυάλινη κονσόλα και έχει συνδυαστεί με την πολυθρόνα και τα διακοσμητικά.
thehomeissue_kathistikoananeosi08
Κάντε το τοίχο σας πουά! Πάρτε ταπετσαρία και κόψτε κύκλους διαμέτρου περίπου 50 εκ. ή όσο μικρά ή μεγάλα θέλετε εσείς. Ζητείστε από ένα μαγαζί να σας δώσει κανένα μισό ρολό που τους έχει περισσέψει, δεν θα χρειαστείτε παραπάνω!
thehomeissue_kathistikoananeosi09
4. Δώστε στη βιβλιοθήκη σας τον ρόλο που της αξίζει Η βιβλιοθήκη σας θέλει να ανανεώσει τον χώρο σας κι εσείς δεν την αφήνετε! Για παράδειγμα, δεν είναι πολύ άσχημη αυτή η εγκυκλοπαίδεια που έχετε από τη δεκαετία του ’80; Δείτε σε μία τόσο απλή βιβλιοθήκη έχουν βάλει κίτρινο κάλυμμα στα βιβλία ώστε να δώσουν έμφαση και να ταιριάζει με την ταπετσαρία που υπάρχει στο χώρο. Αγοράστε κάλυμμα για βιβλία ή απλό χαρτί και κολλήστε το εξωτερικά σε βιβλία που δεν έχουν ενδιαφέρον για εσάς. Στιλ με τόσο απλό και οικονομικό τρόπο! Τοποθετήστε τα βιβλία σύμφωνα με τα χρώματα Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει δημιουργώντας ένα πρωτότυπο χρωματικό κολάζ. Σκεφτείτε τα βιβλία όχι σαν θέματα, αλλά σαν χρώματα με τα οποία θα φτιάξετε χρωματικές ενότητες, π.χ. κίτρινα βιβλία μαζί, γαλάζια βιβλία μαζί σε άλλο ράφι κλπ.
thehomeissue_kathistikoananeosi012
4. Κάντε αλλαγή με φως Ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε μια διακοσμητική αλλαγή. Aντικαταστήστε τα παλιά σας φωτιστικά με μερικά νέα και οικονομικά. Θα εκπλαγείτε με τη διαφορετική ατμόσφαιρα που θα σας δώσει ο νέος σας φωτισμός. Βάψτε το μεταλλικό φωτιστικό Πάρτε ένα μπογιά με έντονο χρώμα και βάψτε το εσωτερικό του. Θα το κάνετε με μία κίνηση ποπ! Βάλτε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό στη θέση της επιτραπέζιας λάμπας σας Θα αλλάξει τελείως η γωνιά καθώς το φωτιστικό έχει ύψος και θα γεμίσει εκείνη τη πλευρά του καθιστικού σας.
Bonus Tip Προτιμήστε ένα και καλό διακοσμητικό παρά λίγα και πολλά που θα χαθούν στον χώρο και δεν θα κάνουν σαφές το στιλ και το προσωπικό σας γούστο. Δηλαδή, καλύτερα ένας μεγάλος πίνακας 1,50 Χ 1,50, παρά πολλά μικρά κάδρα και διακοσμητικά που θα χαθούν μέσα στην υπόλοιπη διακόσμηση. Σιγά σιγά μετά θα βρείτε και το χρόνο και το χρήμα να συλλέξετε όμορφα αντικείμενα με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
πηγή:spirossoulis.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 5 Βήματα για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς Κόπο και Κόστος-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
5 Βήματα για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς Κόπο και Κόστος-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
http://3.bp.blogspot.com/-l_iA0nn9Pn4/Ve30viCCjTI/AAAAAAAAX5M/HxpwYiecrO4/s400/thehomeissue_kathistikoananeosi001.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-l_iA0nn9Pn4/Ve30viCCjTI/AAAAAAAAX5M/HxpwYiecrO4/s72-c/thehomeissue_kathistikoananeosi001.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/09/5_7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/09/5_7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy