Μια υπέροχη συνταγή για όσους αγαπούν τα κολοκυθάκια. Αντί να τα τηγανίσετε , βάλτε στον φούρνο και γεμίστε με άρωμα και μυρωδικά...
Μια υπέροχη συνταγή για όσους αγαπούν τα κολοκυθάκια. Αντί να τα τηγανίσετε , βάλτε στον φούρνο και γεμίστε με άρωμα και μυρωδικά που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας. Μια εξαιρετική πρόταση από την misswebbie.gr.
Υλικά:
4 κολοκυθάκια κομμένα στα 4 μακρόστενα
½ φλυτζ. παρμεζάνα τριμμένη
½ κ. γλ. θυμάρι ξερό
½ κ. γλ. ρίγανη ξερή
½ κ. γλ. βασιλικός ξερός
¼ κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
2 κ. σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
Αλάτι και πιπέρι
4 κολοκυθάκια κομμένα στα 4 μακρόστενα
½ φλυτζ. παρμεζάνα τριμμένη
½ κ. γλ. θυμάρι ξερό
½ κ. γλ. ρίγανη ξερή
½ κ. γλ. βασιλικός ξερός
¼ κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
2 κ. σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώσε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2. Ανακάτεψε την παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, τον βασιλικό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Άπλωσε τα κολοκυθάκια στο ταψί. Πασπάλισε με το ελαιόλαδο και το μείγμα παρμεζάνας. Ψήσε στον φούρνο για 15 λεπτά.
1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώσε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2. Ανακάτεψε την παρμεζάνα, το θυμάρι, τη ρίγανη, τον βασιλικό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Άπλωσε τα κολοκυθάκια στο ταψί. Πασπάλισε με το ελαιόλαδο και το μείγμα παρμεζάνας. Ψήσε στον φούρνο για 15 λεπτά.