Μεγάλη Εβδομάδα: Ευκαιρία να δώσετε στο παιδί σας ένα μάθημα ανθρωπιάς και αγάπης!

Από αύριο ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα σιγά σιγά πλησιάζ...






Από αύριο ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα σιγά σιγά πλησιάζει! Αυτή τη βδομάδα το παιδί σας δεν θα έχει σχολείο και είναι η ιδανική ευκαιρία να περάσετε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί του.
Τα παιδιά λατρεύουν το Πάσχα, όπως άλλωστε λατρεύουν όλες τις γιορτές. Για αυτά, είναι η γιορτή της άνοιξης, με τα δώρα, τις λαμπάδες, τα πασχαλινά αυγά και τα πυροτεχνήματα! Τη Μεγάλη Εβδομάδα έχετε κάθε ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στο παιδί σας και να κάνετε πράγματα που θα σας διασκεδάσουν και τους δύο.



Το Πάσχα θεωρείται η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Διηγηθείτε του με απλά λόγια την ιστορία της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης και θα περάσετε στο παιδί σας ένα πολύ όμορφο μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς. Μιλήστε του για τα θαύματα του Χριστού, για τη δύναμη της συγχώρεσης, για την αγάπη προς το συνάνθρωπο και για την ίση αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι! Ακόμα και αν είναι μικρό το παιδί σας, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με τις όμορφες ιστορίες!
Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε κάποιο παιδικό πασχαλινό βιβλίο με πολλές εικόνες που σίγουρα θα λατρέψει ή να παρακολουθήσετε μαζί κάποιο κινούμενο σχέδιο αφιερωμένο στις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Όπως και να έχει, ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε το παιδί σας θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και ότι θαύματα γίνονται, αρκεί να το πιστέψουμε!
Πηγή:mothersblog.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Μεγάλη Εβδομάδα: Ευκαιρία να δώσετε στο παιδί σας ένα μάθημα ανθρωπιάς και αγάπης!
Μεγάλη Εβδομάδα: Ευκαιρία να δώσετε στο παιδί σας ένα μάθημα ανθρωπιάς και αγάπης!
http://1.bp.blogspot.com/-vA75Tti6tXE/VSF9VYVzR7I/AAAAAAAAXjg/050MW_njPyo/s1600/SomeBunny05.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-vA75Tti6tXE/VSF9VYVzR7I/AAAAAAAAXjg/050MW_njPyo/s72-c/SomeBunny05.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/04/blog-post_5.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/04/blog-post_5.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy