Οι 5 «έξυπνες» ιδιότητες μιας οδοντόβουρτσας

Όλοι γνωρίζουμε ότι η οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητη για να διατηρήσουμε τα δόντια μας υγιή και το χαμόγελό μας λαμπερό. Ωστόσο, ...



Όλοι γνωρίζουμε ότι η οδοντόβουρτσα είναι απαραίτητη για να διατηρήσουμε τα δόντια μας υγιή και το χαμόγελό μας λαμπερό. Ωστόσο, εκτός από το να καθαρίζει τα δόντια και να αφαιρεί τους λεκέδες από την επιφάνειά τους, μπορεί να μας φανεί χρήσιμη και για το υπόλοιπο σώμα.


Δείτε παρακάτω 5 εκπληκτικούς τρόπους που μετατρέπουν την οδοντόβουρτσα σε ένα  must-have εργαλείο ομορφιάς!
Τιθασεύει τις φύτρες και τα φρύδια
Αυτό το χρήσιμο τρικ είναι παλιό αλλά αποτελεσματικό. Ψεκάστε το βουρτσάκι της οδοντόβουρτσας με μια λακ μέτριου κρατήματος και στη συνέχεια «χτενίστε» τις τρίχες κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών σας. Ακολουθήστε την ίδια τεχνική και για τις ατίθασες τρίχες των φρυδιών ώστε να διατηρηθούν στη θέση τους όλη την ημέρα.
Χαρίζει  όγκο στα μαλλιά
Προσθέστε τον απαραίτητο όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσά σας αντί να κρεπάρετε με τη χτένα. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες γύρω από τον κορυφή και «βουρτσίστε» τις ρίζες των μαλλιών για να προσθέσετε έξτρα όγκο σε οποιαδήποτε σημεία χρειάζεστε. Στη συνέχεια ψεκάσετε με ένα ξηρό σαμπουάν που απορροφά τη λιπαρότητα και ενισχύει τον όγκο, χτενίστε με τα δάχτυλά σας και τα μαλλιά θα αποκτήσουν υπέροχο «σώμα».
Διαχωρίζει τις βλεφαρίδες
Αν βάλατε αρκετή ποσότητα  από μάσκαρα στις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να κόλλησαν μεταξύ τους και να δημιουργήθηκαν οι αντιαισθητικοί  κόμποι, χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα και χτενίστε τις από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Οι βλεφαρίδες θα δείχνουν μακριές και υπέροχα διαχωρισμένες. Φροντίστε η οδοντόβουρτσα να είναι καθαρή ώστε να μη δημιουργηθεί φλεγμονή στην περιοχή των ματιών.
Δημιουργεί nail art
Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια; Τότε δοκιμάστε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα.  Βουτήξτε το βουρτσάκι της σε ένα βερνίκι της επιλογής σας και δημιουργήστε σχέδια στα νύχια σας. Δεν χρειάζεται να βγει το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα νύχια. Προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας διάφορα χρώματα για ένα διασκεδαστικό και  καλλιτεχνικό μανικιούρ.
Λευκαίνει νύχια και δέρμα
Η οδοντόβουρτσα σας μπορεί να καθαρίσει αποτελεσματικά και να «λευκάνει» και άλλες περιοχές του σώματος εκτός από τα δόντια σας. Ανακατέψτε λοιπόν σόδα φαγητού, χυμό λεμονιού και νερό και με γρήγορες κινήσεις αφαιρέστε λεκέδες από self-tanner ή βουρτσίστε με το μείγμα την επιφάνεια των νύχια σας για να απομακρύνετε τους λεκέδες από τα σκουρόχρωμα βερνίκια.
πηγή: galsnguys.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Οι 5 «έξυπνες» ιδιότητες μιας οδοντόβουρτσας
Οι 5 «έξυπνες» ιδιότητες μιας οδοντόβουρτσας
http://3.bp.blogspot.com/-XolrLhmMQ38/VPGbUd1yuTI/AAAAAAAAXZ4/YBS7HAIy4w8/s1600/tooth-brush1-Large-e1424770322116.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-XolrLhmMQ38/VPGbUd1yuTI/AAAAAAAAXZ4/YBS7HAIy4w8/s72-c/tooth-brush1-Large-e1424770322116.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/02/5.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/02/5.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy