Το πιο νόστιμο καλτσόνε που έχετε δοκιμάσει. Γρήγορο, εύκολο και ιδιαίτερα απολαστικό στον ουρανίσκο σας....μην το προσπ...
Το πιο νόστιμο καλτσόνε που έχετε δοκιμάσει. Γρήγορο, εύκολο και ιδιαίτερα απολαστικό στον ουρανίσκο σας....μην το προσπεράσετε δοκιμάστε μια εξαιρετική συνταγή από το .thecookbook.gr
Υλικά για 2 άτομα
Υλικά
-400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-100 ml νερό χλιαρό -1 κουτ. γλυκού ρίγανη -1 κουτ. γλυκού αλάτι -4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -4 φέτες ζαμπόν καπνιστό -4 φέτες κίτρινο τυρί του τοστ -2 φέτες μπέικον -1 ντομάτα σε λεπτές φέτες -λάδι για το άλειμμα |
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Aλείφουμε τα καλτσόνε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.
Tip: Mπορούμε, αν θέλουμε, να αντικαταστήσουμε τη
γέμιση με λαχανικά ή να κάνουμε ακόμη και γλυκά καλτσόνε παραλείποντας
από τη ζύμη τους το αλάτι και αντικαθιστώντας το με ζάχαρη.