Κάνε Το Σπίτι Σου Χειμωνιάτικο-tips

  Το κρύο μας χτύπησε για τα καλά την πόρτα. Ακόμη κι αν ανέβαλες τόσο καιρό δουλειές που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει στο σπίτι, ο...

xeimwniatiko spiti

 


Το κρύο μας χτύπησε για τα καλά την πόρτα. Ακόμη κι αν ανέβαλες τόσο καιρό δουλειές που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει στο σπίτι, ο χρόνος κι ο καιρός σε πιέζει. Ανασκουμπώσου και πάμε να κάνουμε μαζί μερικά πραγματάκια για τον επερχόμενο βαρύ χειμώνα.
1. Ξεκαθάρισε τα κασκόλ, τις πασμίνες, τα γάντια και τα σκουφάκια. Κρέμασέ τα όλα σε κρεμάστρες ή βάλ΄τα σε μία μεγάλη πλαστική θήκη για παπούτσια. Έτσι, δεν θα τα ξεχνάς και θα είναι πάντα τακτοποιημένα.


2. Φτιάξε στην εξώπορτα ένα χώρο, για να βάζεις τις γαλότσες και τις μπότες που έχουν λάσπη και νερά.
3. Φέτος, μην κρεμάσεις τα πουλόβερ που κατέβασες από τις ντουλάπες. Καλύτερα να τα διπλώσεις, γιατί έτσι δεν θα χάσουν την φόρμα τους.
4. Αγόρασε σακούλες που κλείνουν αεροστεγώς, για να αποθηκεύσεις τα καλοκαιρινά ρούχα. Θα έχεις τα ρούχα σου τακτοποιημένα και θα γλιτώσεις πολύ χώρο.
5. Αν έχεις ανεμιστήρα στο ταβάνι, έχω να σε ενημερώσω ότι δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Ρύθμισε τον ανεμιστήρα να γυρνάει από την άλλη πλευρά κι έτσι θα ανακυκλώνει τον ζεστό αέρα στον χώρο.
6. Κλείσε το τζάκι με ένα τζάμι ή με το καπάκι. Με αυτό τον τρόπο δεν θα φεύγει η ζέστη από το σπίτι.
7. Βάλε πίσω από την εξώπορτα στοπ πόρτας, για να κρατάς από παντού το κρύο απ΄έξω.
8. Τσέκαρε τους εξωτερικούς σου σωλήνες, ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα αντέξουν στο κρύο.
 πηγή:misswebbie.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Κάνε Το Σπίτι Σου Χειμωνιάτικο-tips
Κάνε Το Σπίτι Σου Χειμωνιάτικο-tips
http://www.misswebbie.gr/wp-content/uploads/2014/11/cover4.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/11/tips.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/11/tips.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy