10 ασυνήθιστες χρήσεις για το πιστολάκι μαλλιών!

Σεσουάρ για…πολυτεχνίτες και όχι για δολοφόνους. Το απαραίτητο αξεσουάρ για τη φροντίδα και το στέγνωμα...


Σεσουάρ για…πολυτεχνίτες και όχι για δολοφόνους. Το απαραίτητο αξεσουάρ για τη φροντίδα και το στέγνωμα των μαλλιών -κατά κύριο λόγο των γυναικών- έχει περισσότερες χρήσεις από όσες φαντάζεστε. Μέσα στο σπίτι, το πιστολάκι για τα μαλλιά, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις όπως:


 
1. Απομακρύνετε μια φωτογραφία από το άλμπουμ. Στα παλιά άλμπουμ οι φωτογραφίες κολλούσαν στα φύλλα. Για να την ξεκολλήσετε, ανοίξτε το πιστολάκι και με ζεστό αέρα «φυσήξτε» το πίσω μέρος της σελίδας.
2. Σκόνη σε δύσκολα σημεία. Ρυθμίστε το πιστολάκι στο δροσερό αέρα και στρέψτε το προς σκονισμένα ράφια ή περίτεχνα διακοσμητικά για να φυσήξει τη σκόνη και να την απομακρύνει. Μην παραλείψετε να ξεκινήσετε ψηλά προς χαμηλά.
3. Σιδερώστε πλαστικά καλύμματα. Κουρτίνες και τραπεζομάντηλα μπορούν να διώξουν τις ζάρες με το που τα πλένετε ή τα βγάζετε από τη συσκευασία τους με τη χρήση σεσουάρ. Ωστόσο φροντίστε να είστε από απόσταση για να μην λιώσει το υλικό.
4. Ζαχαροπλαστική. Για να φτιάξετε το γλάσο πάνω από τούρτες ή μπισκότα, τοποθετήστε το και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πιστολάκι με τον ψυχρό αέρα. Εάν θέλετε να δώσετε έναν πιο λαμπερό τόνο ανοίξτε το ζεστό αέρα.
5. Αν τα παιδιά σας ζωγραφίσουν ή λερώσουν τους τοίχους με μαρκαδόρους και μπογιές μην πανικοβληθείτε. Ζεστάνετε τους λεκέδες με το πιστολάκι και στη συνέχεια απομακρύνετέ το με ζεστό νερό.
6.  Το λιωμένο κερί φεύγει δύσκολα από επιφάνειες χωρίς να προκαλέσετε φθορές. Ζεστάνετε το κερί με το πιστολάκι, για να αρχίσει να λιώνει και βγάλτε το με ένα πανί, αποφεύγοντας τις γρατζουνιές.
7. Εάν θέλετε ζεστές κομπρέσες είναι ένας πολύ γρήγορος τρόπος για να τις διατηρήσετε θερμές όποτε θέλετε.
8. Τα βρεγμένα παπούτσια, αναδύουν απίστευτα δυσάρεστο άρωμα όταν στεγνώνουν. Για το λόγο αυτό προτιμήστε να τα στεγνώσετε απευθείας με τη χρήση σεσουάρ.
9. Εάν θέλετε να μαλακώσετε το παγωτό από την κατάψυξη για να το σερβίρετε, δεν χρειάζεται ούτε να περιμένετε ώρα, ούτε να του ρίξετε νερό. Βάλτε για λίγο το πιστολάκι στην πρίζα για να διευκολύνετε το έργο σας. 
10. Τα αυτοκόλλητα και οι κολλημένες τιμές είναι ότι χειρότερο σε ένα προϊόν. Για να τα απομακρύνετε πρέπει να ξύσετε επιφάνειες ή να τα μισοβγάλετε αφήνοντας υπολείμματα χαρτιού. Προτιμήστε να ζεστάνετε την επιφάνεια με πιστολάκι.
πηγή:flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 10 ασυνήθιστες χρήσεις για το πιστολάκι μαλλιών!
10 ασυνήθιστες χρήσεις για το πιστολάκι μαλλιών!
http://2.bp.blogspot.com/-Dmzj9sUzN84/VGdf9RuSR7I/AAAAAAAAXAA/2_WWt3ljtD8/s1600/epixeirisi_pistolaki_stegnose_ta_mallia_sou_sosta_LARGE.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-Dmzj9sUzN84/VGdf9RuSR7I/AAAAAAAAXAA/2_WWt3ljtD8/s72-c/epixeirisi_pistolaki_stegnose_ta_mallia_sou_sosta_LARGE.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/11/10_15.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/11/10_15.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy