Μένεις στο νοίκι; Τότε θα καταλάβεις αυτά τα 7 προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε!

Οι περισσότεροι κάποια περίοδο στη ζωή μας, ή ακόμα και μόνιμα πολλές φορές, επιλέγουμε να μένουμε σε σπίτι που νοικιάζουμε. Έρχεται...


Οι περισσότεροι κάποια περίοδο στη ζωή μας, ή ακόμα και μόνιμα πολλές φορές, επιλέγουμε να μένουμε σε σπίτι που νοικιάζουμε. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που παίρνεις την απόφαση αυτή, παρότι οι οικονομικές συνθήκες της ζωής σου ενδεχομένως να μην σε ευνοούν για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, λίγο τα φοιτητικά χρόνια, λίγο η ανεξαρτησία που θέλεις επιτέλους να ζήσεις γιατί πλέον μεγάλωσες και πρέπει να απογαλακτιστείς από την οικογένειά σου -και διάφοροι άλλοι λόγοι- σε οδηγούν σε αυτό το βήμα.
 

 Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που έχει βρεθεί να ζει μέσα σε ένα μικρό, παλιό διαμέρισμα, σίγουρα θα καταλάβεις την αίσθηση του να πρέπει να συμβιβαστείς και να ζεις με τις παρακάτω συνθήκες. Όλα όμως έχουν τη λύση τους!
1.Υπάρχει μόνο μια ντουλάπα... για όλα!
Μπαίνεις μέσα στο νέο σου σπίτι γεμάτη χαρά και επίσης κουβαλώντας μαζί σου και όλη σου την... προίκα, ώσπου ξαφνικά συνειδητοποιείς πως τα μισά –τουλάχιστον- πράγματά σου δεν χωρούν στη μια και μοναδική ντουλάπα του σπιτιού. Όμως, υπάρχουν πολλές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αρκεί να υπάρχει φαντασία. Επένδυσε σε έπιπλα, όπως καναπέδες και κρεβάτια, που έχουν αποθηκευτικούς χώρους ή χρησιμοποίησε έναν κενό τοίχο για να βάλεις μια ράβδο από την μια ως την άλλη άκρη και να κρεμάσεις εκεί κάποια από τα ρούχα σου.
2.Εξωτερικoί σωλήνες. Παντού.
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλές και ασφαλείς λύσεις για να κρύψεις αυτό το... βάσανο. Μπορείς όμως να τις τυλίξεις με χοντρό σκοινί από την αρχή ως το τέλος τους. Πέρα από το γεγονός πως θα διορθωθεί κάπως η αισθητική του χώρου, θα έχει και ουσιαστική χρησιμότητα αφού όταν είναι εκτεθειμένες, το χρώμα τους φεύγει εύκολα και χρειάζονται εκ νέου βάψιμο συχνά.
3.Ο πίνακας ηλεκτρικής εγκατάστασης βρίσκεται σε εμφανές σημείο
Σε κάθε σπίτι που νοικιάζεις είναι σαν να σε κυνηγά συνεχώς η ίδια κατάρα... ο ηλεκτρολογικός πίνακας βρίσκεται πάντα σε περίοπτη θέση, τοποθετημένος είτε στη μέση του διαδρόμου είτε σε κάποιο άλλο εμφανέστατο σημείο που δεν μπορείς να κρύψεις, με αποτέλεσμα να αχρηστεύεται αισθητικά ένας ολόκληρος τοίχος. Αν λοιπόν είναι αναπόφευκτο ο πίνακας να γίνεται... το κέντρο της προσοχής, μπορείς να τον καλύψεις με έναν πίνακα ή μια αφίσα.
4.Τα πλακάκια της κουζίνας είναι παλιά και άσχημα
Ναι, αυτά τα πλακάκια, που απορείς κάθε φορά ποιος τα επέλεξε, είναι ικανά να σου καταστρέψουν κάθε διάθεση να μείνεις σπίτι και να έχεις μια ευχάριστη μέρα, αφού σου χαλούν τη αισθητική κάθε φορά που τα αντικρίζεις. Η λύση; Μπορείς να καλύψεις την επιφάνειά τους με ειδικά αυτοκόλλητα για τοίχους ή πλακάκια και να έχεις την κουζίνα που εσύ θέλεις.
5.Παλιά φωτιστικά
Παλιά, μεγάλα και... εκκεντρικά τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα και όχι για καλό σκοπό. Κάποια από αυτά τα φωτιστικά, που οι ιδιοκτήτες θεώρησαν ότι είναι καλύτερα να αφήσουν στο σπίτι, είναι δύσκολο να τα βγάλεις και να τα αντικαταστήσεις με άλλα, αφού μπορεί να είναι κολλημένα με... περίτεχνο τρόπο στους τοίχους και τα ταβάνια. Επιπλέον, αν το επόμενο φωτιστικό είναι σε διαφορετικές διαστάσεις, θα μένει εμφανές το... σημάδι τους στον τοίχο σου. Αν δεν μπορείς να τα αλλάξεις λοιπόν, προσπάθησε να τα... τροποποιήσεις μόνη σου όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς παράλληλα να τα καταστρέψεις.
6.Οι τοίχοι σου θα έχουν πάντα ένα από τα πιο βαρετά χρώματα
Μπεζ, λευκό ή γκρι. Αυτά είναι τα τρία επικρατέστερα χρώματα που θα βλέπεις πάντα γύρω σου όταν νοικιάζεις σπίτι. Και προκειμένου να μπεις στη διαδικασία να βάψεις τους τοίχους, που όταν θα φύγεις να πρέπει να τους επαναφέρεις στην αρχική τους μορφή, προτίμησε να βρεις πιο εύκολες λύσεις. Δώσε χρώμα στους χώρους με πολύχρωμα διακοσμητικά, κουρτίνες, κάδρα και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Κρέμασε στους τοίχους πολλές μικρές κορνίζες δημιουργώντας το δικό σου... κολλάζ από κάδρα. Με τον τρόπο αυτό το σπίτι σου θα σταματήσει να θυμίζει δωμάτιο... ψυχιατρείου.
7.Οι διακόπτες για τα φώτα είναι αντιαισθητικοί
Οι διακόπτες για τα φώτα είναι κλασικά παλιοί, άσχημοι και κατά πάσα πιθανότητα ξεκολλημένοι από τον τοίχο –ή έτοιμοι να ξεκολλήσουν-. Ευτυχώς, πρόκειται για αρκετά φθηνές συσκευές, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να τις αντικαταστήσεις με καινούριους της αρέσκειάς σου και να ξαναβάλεις τους παλιούς πίσω, όταν φύγεις από το σπίτι. Εναλλακτικά, μπορείς να τους καλύψεις με χρωματιστές αυτοκόλλητες ταινίες δίνοντάς τους απλά και γρήγορα το σχήμα και χρώμα που θέλεις.
πηγή: queen.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Μένεις στο νοίκι; Τότε θα καταλάβεις αυτά τα 7 προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε!
Μένεις στο νοίκι; Τότε θα καταλάβεις αυτά τα 7 προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε!
http://3.bp.blogspot.com/-kq4SI1Ytppk/VFC45BzTd9I/AAAAAAAAW90/zcK0IsL2tqE/s1600/a56feefc16486859d654aa19a456b1c9.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-kq4SI1Ytppk/VFC45BzTd9I/AAAAAAAAW90/zcK0IsL2tqE/s72-c/a56feefc16486859d654aa19a456b1c9.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/10/7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/10/7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy