Πρόβλημα στην κουζίνα; Έχουμε τη λύση

Δεν πετυχαίνει η σάλτσα για το ψητό; Δεν κόβεται το κοτόπουλο σε λωρίδες; Όταν ζεσταίνεις μαγειρεμένο φαγητό ξεραίνεται; Η μου...


Δεν πετυχαίνει η σάλτσα για το ψητό; Δεν κόβεται το κοτόπουλο σε λωρίδες; Όταν ζεσταίνεις μαγειρεμένο φαγητό ξεραίνεται; Η μουστάρδα έγινε έφτρα καυτερή; Τα σνίτσελ βγαίνουν πάντα σκληρά; Έχουμε τις απαντησεις γι΄αυτά κι άλλα μαγειρικά προβλήματα. Τσέκαρέ τις και καλή όρεξη!






Από το πρόβλημα στη λύση: Σου δίνουμε χρηστικές απαντήσεις, επιτυχημένες λύσεις για συχνά μαγειρικά προβλήματα! Μάθε τι μπορείς να κάνεις για να σώσεις την κατάσταση από τη μαγειρική καταστροφή και να κάνεις ευκολότερη τη ζωή σου στην κουζίνα.
Απαντήσεις σε 8 μαγειρικά προβλήματα!
1. Πώς θα πετύχει η σάλτσα για το ψητό;
«Η σάλτσα για το ψητό δεν γίνεται τόσο καλή...»: Λίγο πριν ολοκληρώσετε την παρασκευή της, προσθέστε μια κουταλιά απαλή μουστάρδα - θα της προσδώσει πιο βελούδινη υφή και καλύτερη γεύση.
2. Πώς να κόψεις το κοτόπουλο σε λωρίδες;
«Δεν μπορώ να κόψω το κοτόπουλο σε λωρίδες...»: Βάλτε το κοτόπουλο στην κατάψυξη για 30' και κόψτε το μετά - δεν θα γλιστρά και θα κόβεται εύκολα σε πολύ λεπτές λωρίδες.
3. Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να ζεστάνεις το φαγητό;
«Όταν ξαναζεσταίνω μαγειρεμένο φαγητό, ξεραίνεται...». Ζεστάνετε το ήδη μαγειρεμένο φαγητό σε χαμηλή έως μέτρια θερμοκρασία. Θα ζεσταθεί ομοιόμορφα και χωρις να ξεραθεί..
4. Πώς θα καραμελώσουν σωστά τα κρεμμύδια;
«Τα κρεμμύδια δεν καραμελώνουν...». Την ώρα που τα καραμελώνετε προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα.
5. Πώς θα τεμαχίσεις ομοιόμορφα τα μανιτάρια;
«Τα μανιτάρια δεν κόβονται ομοιόμορφα...»: Χρησιμοποιήστε τον κόφτη για τα βραστά αβγά- τα μανιτάρια θα τεμαχιστούν γρήγορα σε μικρά, ομοιόμορφα κομμάτια!
6. Πώς θα βράσεις το σπανάκι για να μη βγάλει υγρά;
«Το σπανάκι όταν μαγειρεύεται βγάζει πολλά υγρά...»: Προσθέστε μέσα στην κατσαρόλα λίγη τριμμένη φρυγανιά - η φρυγανιά θα απορροφήσει όλα τα περιττά υγρά.
7. Πώς μπορεί ν' απαλύνει η γέυση της καυτερής μουστάρδας;
«Η μουστάρδα είναι πολύ καυτερή...»: Προσθέστε 1 κουταλάκι μαγιονέζα για κάθε 2 κουταλιές μουστάρδας και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
8. Πώς γίνονται μαλακά τα σνίτσελ;
«Τα σνίτσελ γίνονται σκληρά...». Τηγανίστε τα σνίτσελ σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα.

Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία 
πηγή: womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πρόβλημα στην κουζίνα; Έχουμε τη λύση
Πρόβλημα στην κουζίνα; Έχουμε τη λύση
http://4.bp.blogspot.com/-OCw7kX97bnI/VBSxyJ_bGuI/AAAAAAAAWjk/McpApSLccjw/s1600/newego_LARGE_t_821_106356905_type12364.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-OCw7kX97bnI/VBSxyJ_bGuI/AAAAAAAAWjk/McpApSLccjw/s72-c/newego_LARGE_t_821_106356905_type12364.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/09/blog-post_46.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/09/blog-post_46.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy