Μυστικά ομορφιάς που κάνουν θαύματα!

  Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα μυστικά ομορφιάς, έτσι σήμερα έχουμε συλλέξει τα καλύτερα μόνο για εσάς.Και να είστε σίγουρες ...


 


Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα μυστικά ομορφιάς, έτσι σήμερα έχουμε συλλέξει τα καλύτερα μόνο για εσάς.Και να είστε σίγουρες πως θα κάνουν θαύματα στο δέρμα σας αν τα εφαρμόσετε!

  

 


Θαύματα με καστορέλαιο στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπο σας, με τις άκρες των δαχτύλων σας απλώστε απαλά λίγο καστορέλαιο κάτω και γύρω από τα μάτια. Το καστορέλαιο έχει τα ίδια συστατικά με τη λιπαρότητα που υπάρχει φυσικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια μας. Επίσης είναι γνωστό ότι βοηθάει τις βλεφαρίδες να μεγαλώσουν, γι’ αυτό το βράδυ μην ξεχνάτε να βάζετε και εκεί.

Θαύματα με μέλι για ξηρό πρόσωπο.
Σε καθαρό πρόσωπο απλώστε ενυδατική κρέμα και κάντε μασάζ. Απαλά αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα και απλώστε μέλι, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το για 10 λεπτά και αφαιρέστε το με μία βρεγμένη πετσέτα ή βρεγμένο βαμβάκι.

Θαύματα με λεμόνι για τις κοκκινίλες.
Για να ξεράνετε ένα σπυράκι, ή να φύγει η κοκκινίλα, βάλτε του χυμό από λεμόνι 2-3 φορές τη μέρα.

Θαύματα με νιφάδες βρώμης σε μάσκα ομορφιάς.
Θέλετε να κάνετε μια μάσκα ομορφιάς, αλλά τα φαρμακεία είναι κλειστά, ή θέλετε κάτι φυσικό? Ανακατέψτε νιφάδες βρώμης με λίγο νερό και λίγο μέλι και απλώστε την σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Θαύματα με γάλα για τον καθαρισμό προσώπου.
Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Πλύνετε το πρόσωπο σας με άπαχο γάλα που έχετε αραιώσει με νερό. Το γάλα είναι θρεπτικό και κάνει την επιδερμίδα να μοιάζει μεταξένια.

Θαύματα με μήλο για το λιπαρό δέρμα.
Τρίψτε ένα μήλο, χωρίς τη φλούδα και απλώστε το στο πρόσωπο και το λαιμό σας, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε τη για 15 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Θαύματα με ντομάτα για βαθύ καθαρισμό.
Καθαρίστε το πρόσωπο σας και καθίστε για 5 λεπτά πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, για να ανοίξουν οι πόροι. Λιώστε μία ντομάτα με τη φλούδα της, απλώστε τη στο πρόσωπο σας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και αφήστε τη για 15 λεπτά. Ξεβγάλετε με χλιαρό νερό, και σκουπίστε απαλά με μία μαλακή πετσέτα.

Θαύματα με μέλι γάλα και ροδόνερο για ξηρό & αφυδατωμένο πρόσωπο.
Ανακατέψτε μία κουταλιά της σούπας γάλα σε σκόνη με ένα κουταλάκι του τσαγιού μέλι. Αραιώστε με ροδόνερο και απλώστε στο πρόσωπο, αποφεύγοντας τη περιοχή των ματιών. Αφήστε τη μάσκα για 10 λεπτά, ξεβγάλετε και σκουπίστε απαλά. 
πηγή:beauty-secrets.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Μυστικά ομορφιάς που κάνουν θαύματα!
Μυστικά ομορφιάς που κάνουν θαύματα!
http://2.bp.blogspot.com/-rWPb8FeMCNM/VAGoAZS8fdI/AAAAAAAAWS4/04boU5ay0nM/s1600/lemon-woman-1078x516-Custom-600x400.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-rWPb8FeMCNM/VAGoAZS8fdI/AAAAAAAAWS4/04boU5ay0nM/s72-c/lemon-woman-1078x516-Custom-600x400.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/08/blog-post_65.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/08/blog-post_65.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy