Το Κίτρινο Χρώμα Στη Διακόσμηση Ενός Καλοκαιρινού Τραπεζιού

Η αλήθεια είναι αντιμετωπίζουμε το κίτρινο με λίγη προκατάληψη και δεν το πολυχρησιμοποιούμε στη διακόσμηση, ίσως γιατί φοβόμαστε το...





Η αλήθεια είναι αντιμετωπίζουμε το κίτρινο με λίγη προκατάληψη και δεν το πολυχρησιμοποιούμε στη διακόσμηση, ίσως γιατί φοβόμαστε το τυχόν κακόγουστο αποτέλεσμα. Είναι, όμως, ένα πολύ καλοκαιρινό χρώμα και huge trend αυτό το καλοκαίρι.
Γι’ αυτό θα σου προτείνω μερικές ιδέες για να το ενσωματώσεις αρχικά στη διακόσμηση του τραπεζιού. Θα δεις, θα πάρεις το κολάι και μετά θα μπορείς πιο εύκολα να το προσαρμόσεις στην διακόσμηση του σπιτιού.



1. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι ο συνδυασμός του μόνο με το λευκό- λευκά πιάτα, τραπεζομάντιλο, κίτρινα λουλουδάκια σε χαμηλά λευκά βάζα και κίτρινες χειροπετσέτες.
2. Το κίτρινο τραπεζομάντιλο είναι μια ακόμη όμορφη ιδέα. Μην ανοιχτείς πολύ όμως, παίξε πάλι κυρίως με λευκό.
3. Οι παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου θα σε βοηθήσουν πολύ να παίξεις και με άλλα χρώμα αλλά και prints, χωρίς να έχει υπερβολή το αποτέλεσμα.
4. Το κίτρινο ταιριάζει επίσης πολύ με το μπλε και το πράσινο. Καλό θα ήταν να μην τα μπερδέψεις όλα μαζί, βέβαια. Δεν θα έχεις αυτό που τελικά θέλεις.
5. Χρησιμοποίησε σπάγκο για να δέσεις κίτρινες χειροπετσέτες ή να τυλίξεις κίτρινα βάζα για το τραπέζι σου. Αμέσως θα του δώσεις vintage χαρακτήρα.
6. Βάλε λευκό τραπεζομάντιλο, διάδρομο σε ανοιχτό πράσινο και πρόσθεσε χαμηλά κίτρινα βαζάκια (ή γλαστράκια) με πρασινάδα κατά μήκος του διαδρόμου. Κράτα τα υπόλοιπα αντικείμενα του τραπεζιού σε λευκό χρώμα.
7. Τα κίτρινα σουπλά κάτω από navy blue πιάτα είναι μια ακόμη ιδέα που θα δώσει ζωντάνια στο τραπέζι σου.
8. Μπορείς ακόμη να συνδυάσεις το κίτρινο με γκρι. Θα έχεις ένα πολύ ήσυχο και ασφαλές αποτέλεσμα.
πηγή:misswebbie.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Το Κίτρινο Χρώμα Στη Διακόσμηση Ενός Καλοκαιρινού Τραπεζιού
Το Κίτρινο Χρώμα Στη Διακόσμηση Ενός Καλοκαιρινού Τραπεζιού
http://4.bp.blogspot.com/-jHXQ085WcyU/U_JIl5SRE8I/AAAAAAAAWGI/SHpZJPVxi4I/s1600/kitrino-trapezi-9.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-jHXQ085WcyU/U_JIl5SRE8I/AAAAAAAAWGI/SHpZJPVxi4I/s72-c/kitrino-trapezi-9.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/08/blog-post_25.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/08/blog-post_25.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy