Δώρα με τη δική σας προσωπική «σφραγίδα»!

Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και δημιουργήστε μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!





Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και δημιουργήστε μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!





 

Κοσμηματοθήκη
Μεταμορφώστε ένα παλιό ξύλινο κουτί τσαγιού σε ένα όμορφο ντουλαπάκι αποθήκευσης κοσμημάτων. Βάψτε το κουτί σε χρώμα λευκό περλέ. Αφού στεγνώσει, μπορείτε να το διακοσμήσετε ζωγραφίζοντας με ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Προσθέστε μπρούντζινους γάντζους για να κρεμάτε τα κοσμήματα και τοποθετήστε το ντουλαπάκι στον τοίχο.
 
 Μικρό μυστικό Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό ντουλαπάκι από το μπάνιο ή να αγοράσετε ένα παλιό ξύλινο ντουλαπάκι από μια υπαίθρια αγορά ή ένα παλαιοπωλείο.
Κεριά σε παλιά φλιτζάνια
1. Λιώστε παλιά κεριά σε μπεν μαρί. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τα φυτίλια τους με μια λαβίδα.
2. Κόψτε ένα φυτίλι σε μήκος περίπου διπλάσιο από το ύψος ενός φλιτζανιού. Κολλήστε τη μια άκρη του φυτιλιού στον πάτο του φλιτζανιού καλύπτοντάς το με λιωμένο κερί. Τυλίξτε την ελεύθερη άκρη του φυτιλιού γύρω από ένα ξύλινο καλαμάκι, περίπου στη μέση του, και ακουμπήστε το καλαμάκι πάνω στα χείλη του φλιτζανιού με τρόπο ώστε το φυτίλι να είναι κατακόρυφο.
3. Γεμίστε το φλιτζάνι κατά τα τρία τέταρτα με λιωμένο κερί και αφήστε το για περίπου μία ώρα. Όταν σκληρύνει, θα μείνει μια κοιλότητα στο κέντρο. Τρυπήστε αυτό το σημείο με ένα καλαμάκι και ρίξτε ακόμη λίγο κερί για να γίνει η επιφάνεια λεία. Αφήστε το κερί να σκληρύνει και κόψτε το φυτίλι.

 
Μικρό μυστικό Για άρωμα προσθέστε αιθέρια έλαια, πχ. λεβάντα ή τριαντάφυλλο. Για κεριά με αντικουνουπική δράση, προσθέστε έλαιο σιτρονέλας. Αναζητήστε παλιά φλιτζάνια στα παλαιοπωλεία.
Γλυκά κεράσματα για τα παιδιά
Αγοράστε οικονομικά διαφανή δοχεία ή μεταλλικά κουτιά και γεμίστε τα με τα αγαπημένα γλυκά των παιδιών. Διακοσμήστε κάθε δοχείο με τα αρχικά του παιδιού, το όνομα ή τον μήνα γέννησής του χρησιμοποιώντας φανταχτερά αυτοκόλλητα γράμματα.
Μπισκότα με αγάπη
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα σπιτικά μπισκότα; Είναι ένα δώρο που όλοι απολαμβάνουν μέχρι την τελευταία μπουκιά. Για συσκευασία προτιμήστε μεταλλικά ή χάρτινα κουτιά. Τυπώστε ή γράψτε τη συνταγή και τοποθετήστε την σε ένα φάκελο που θα συνοδεύει το κουτί.
Οικογενειακό ημερολόγιο
Κατεβάστε ένα ημερολόγιο από το Διαδίκτυο ή σχεδιάστε το δικό σας ημερολόγιο και διακοσμήστε το με οικογενειακές φωτογραφίες ή σκαναρισμένες ζωγραφιές των παιδιών. Προσθέστε σημειώσεις για τις ημέρες που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
Εκτυπώστε το ημερολόγιο και στερεώστε το σε ένα χαρτόνι με μεταλλικούς διχαλωτούς συνδετήρες σε διάφορα όμορφα σχήματα (αστέρια ή καρδιές, για παράδειγμα).
Κολλήστε το ημερολόγιο σε έναν πίνακα. Προσθέστε μαγνητικές λωρίδες στο πίσω μέρος για να κολλάει στο ψυγείο.
Σουπλά με στιλ
Δημιουργήστε ένα κομψό σετ σουπλά και σουβέρ από φύλλα τσόχας ή αφρού. Με ένα φύλλο μπορείτε να φτιάξετε ένα σουπλά ή έξι σουβέρ. Φτιάξτε διάτρητα διακοσμητικά σχέδια (λουλούδια, για παράδειγμα) στο φύλλο με περφορατέρ για χειροτεχνίες.
 



Μήνυμα σε μπουκάλι
Γράψτε 365 εμψυχωτικά μηνύματα – ένα για κάθε ημέρα του χρόνου – σε μικρά χαρτάκια. Διπλώστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα όμορφο γυάλινο ή μεταλλικό δοχείο ώστε ο αποδέκτης να ανοίγει ένα μήνυμα για κάθε ημέρα του επόμενου χρόνου.
πηγή:epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Δώρα με τη δική σας προσωπική «σφραγίδα»!
Δώρα με τη δική σας προσωπική «σφραγίδα»!
http://2.bp.blogspot.com/-pCmuV9ey0qM/U9U6XDrf2QI/AAAAAAAAWCo/XiysJudkh-g/s1600/3339-make_your_own_gifts-1-1-size-3.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-pCmuV9ey0qM/U9U6XDrf2QI/AAAAAAAAWCo/XiysJudkh-g/s72-c/3339-make_your_own_gifts-1-1-size-3.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_39.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_39.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy